FIV 298
Raspunsuri - Pagina 20
viotimis spune:
eri.ka, fac fiv cu Dl. Dr. Zadori, Szeged, Ungaria
albumina este pentru hiperstimulare la procedura Fiv
sper si catalina multumesc !
perfuziile cu albumina le asigura clinica dar se fac doar dupa embriotransfer la Szeged; am intrebat si eu azi daca pot sa pun perfuzie si dr. a zis ca nu ...
viotimis spune:
Catalina, s-ar putea sa nu-mi dea Ovitrell-ul din cauza estradiolului si implicit sa nu pot face punctia ...
sunt ziua 10 de stimulare si de 3 zile stau doar cu inhibare gonapeptyl 1/2 din injectia de 1 ml.
catalina2307 spune:
viotimis - ce iti pot spune este ca la ultimul FIV am avut estradiolul 13000 in ziua 11 de stimulare (din 13) . sTIU CA UNGURII AU ALT PROTOCOL DAR SA SPERAM CA VA FI BINE....de scazut stradiolul nu prea mai are cum sa scada....din ce stiu eu.
viotimis spune:
Catalina, unde ai facut ultimul FIV de care vb. ?
cu asa estradiol ai facut punctia ? ce rezultat ai avut la final ?
catalina2307 spune:
eri ka- scuze, acum m vazut postarea ta. Albumina perfuzabila se recomanda ca si tratament in sindromul de hiperstimulare ovariana (cand scade nivelul albuminei si al proteinelor).
viotimis - eu toate fiv-urile le-am facut in Atena cu medicii greci care activeaza la Biogenesis (mai putin o IA facuta aici). Da, am facut punctia, s-aau extras 20 ovocite mature, 12 embrioni 72 ore si 6 blastocisti. FIV soldat cu o sarcina oprita in evolutie ( nici o legatura ci hiperstimularea, era a 3 a sarcina obtinuta prin fiv si pierduta) , urmat de FET cu final fericit(tratament cu clexane si crinone pana la sfarsitul sarcinii).
cameline spune:
Buna fetelor! Ma reprimiti si pe mine? Maine incep batalia pt fiv 4,ma duc la prima masuratoare de endometru si sper ca in aprilie se va intampla minunea.Mi-am facut analizele hormonale de ziua a 3-a si sunt super, mai bune ca niciodata.
broscuta7 spune:
Daniela, deocamdata sunt in tratative cu Clinica Polisano pentru un nou fiv(ultimul). Dar deocamdata nu am demarat nimic.
toate fetele