FIV 298
Raspunsuri - Pagina 19
daniela74 spune:
Erika,bafta multa si sa nu-ti fie teama,relaxxxxx ca vine perioada dupa e.t si atunci incepe distractia,s-a prins,nu s-a prins?????
Many au venit uritii,in ce stadiu esti?
si eu sint cam in butoi,ca si tine Castelana, dupa fiv-ul asta ultimul cred ca incep sa ma transform,parca ma ingras pe zi ce trece,perisorii de pe fata sint din ce in ce mai vizibili si mai numerosi,iar mustata o sa fie in curind pana corbului.Pe bune de vre-o 2 saptamini,ma urmaresc in oglinda si nu-mi place ce vad ,sper sa nu mai apara si altele.
Bruni in afara celor descrise mai sus ,mi-am gasit o alta clinica,incerc sa imi transfer dosarul,chestie care dureaza incredibil de mult ,si astept c.m din martie sa-mi repet hormonalele,sa fac o sonohsg,spermograma sotului si cu toate astea ne prezentam la nenea dr. sa vedem ce ne zice.
tu ai luat vre-o decizie,ceva? pup si concediu placut
Broscuta ai inceput fiv-ul?
Samira nu te-am uitat,am vrut sa merg in week-endul acesta,dar ninge de ieri seara si nu ma incumet la dezapezit masina si iesit pe strada ,dar avem timp
daniela,
eri.ka spune:
daniela74 abia astept "stresul" de dupa e.t. Dar acum sunt pe ultima suta de metri... Miercuri sau joi punctia. Depinde de estradiolul meu. Va pup
viotimis spune:
la toate fetele
nu am intrat demult pe forum din lipsa de timp iar acum ma confrunt cu o problema pe care nu stiu sa o rezolv … am inceput stimularea pentru FIV si am estradiolul foarte mare – 8900 pg/ml in ziua 10 de stimulare.
Am vreo sansa sa-l scad cumva ?
Ce pot sa fac in afara de a consuma multa apa ?
la toate fetele care ma mai stiu ...
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis la toate fetele nu am intrat demult pe forum din lipsa de timp iar acum ma confrunt cu o problema pe care nu stiu sa o rezolv … am inceput stimularea pentru FIV si am estradiolul foarte mare – 8900 pg/ml in ziua 10 de stimulare. Am vreo sansa sa-l scad cumva ? Ce pot sa fac in afara de a consuma multa apa ? la toate fetele care ma mai stiu ... |
vio,bauturi energizante,dar nu red bull,asta am vazut pe aici pe forumuri.Spune-ne mai multe.
daniela,
viotimis spune:
multumesc daniela si
poti sa-mi dai un exemplu, ce as putea bea in Romania ?
mai multe ... 9 foliculi bunicei, endometru 14 azi
in ultimele 2 zile am baut 4-5 litri de apa ... in rest nu stiu altceva sa mai fac; risc sa nu ajung sa fac punctia datorita estradiolului.
dr. a zis ca sa beau apa si atat.
sper spune:
Viotimis apa multa, albus de ou si de suc de rosii .
uite un subiect vechi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153193&nm=hiperstimulare-ovariana
catalina2307 spune:
Sa ai pregatite si cateva flacoane albumina perfuzabila in cazul in care clinica nu o asigura. Pentru ca este f scumpa ar fi bine sa intrebi medicul .
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis multumesc mult sper sa vedem daca il scad in 1-2 zile ... |
Cu multa placere.
Am vazut un anunt pe un alt forum unde o fata doneaza albumina, termen valabilitate martie 2012. Nu pot bune link aici. Dc te intereseaza trimite-mi adresa ta de mail pe PM sa te indrum catre acel anunt.
eri.ka spune:
Eu sunt asa incepatoare k nici nu stiam k exista metode de scadere a estradiolului. Eu am baut 2L de apa k atat mi.a zis dr. Eu fac punctia joi. Viotimis bafta la scaderea estradiolului. Sa ne anunti. Tu la ce dr faci punctia?