FIV 298

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Erika,bafta multa si sa nu-ti fie teama,relaxxxxx ca vine perioada dupa e.t si atunci incepe distractia,s-a prins,nu s-a prins?????
Many au venit uritii,in ce stadiu esti?
si eu sint cam in butoi,ca si tine Castelana, dupa fiv-ul asta ultimul cred ca incep sa ma transform,parca ma ingras pe zi ce trece,perisorii de pe fata sint din ce in ce mai vizibili si mai numerosi,iar mustata o sa fie in curind pana corbului.Pe bune de vre-o 2 saptamini,ma urmaresc in oglinda si nu-mi place ce vad ,sper sa nu mai apara si altele.
Bruni in afara celor descrise mai sus ,mi-am gasit o alta clinica,incerc sa imi transfer dosarul,chestie care dureaza incredibil de mult ,si astept c.m din martie sa-mi repet hormonalele,sa fac o sonohsg,spermograma sotului si cu toate astea ne prezentam la nenea dr. sa vedem ce ne zice.
tu ai luat vre-o decizie,ceva? pup si concediu placut
Broscuta ai inceput fiv-ul?
Samira nu te-am uitat,am vrut sa merg in week-endul acesta,dar ninge de ieri seara si nu ma incumet la dezapezit masina si iesit pe strada ,dar avem timp

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

daniela74 abia astept "stresul" de dupa e.t. Dar acum sunt pe ultima suta de metri... Miercuri sau joi punctia. Depinde de estradiolul meu. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

la toate fetele

nu am intrat demult pe forum din lipsa de timp iar acum ma confrunt cu o problema pe care nu stiu sa o rezolv … am inceput stimularea pentru FIV si am estradiolul foarte mare – 8900 pg/ml in ziua 10 de stimulare.
Am vreo sansa sa-l scad cumva ?
Ce pot sa fac in afara de a consuma multa apa ?

la toate fetele care ma mai stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

la toate fetele

nu am intrat demult pe forum din lipsa de timp iar acum ma confrunt cu o problema pe care nu stiu sa o rezolv … am inceput stimularea pentru FIV si am estradiolul foarte mare – 8900 pg/ml in ziua 10 de stimulare.
Am vreo sansa sa-l scad cumva ?
Ce pot sa fac in afara de a consuma multa apa ?

la toate fetele care ma mai stiu ...

vio,bauturi energizante,dar nu red bull,asta am vazut pe aici pe forumuri.Spune-ne mai multe.

daniela,

Mergi la inceput

multumesc daniela si
poti sa-mi dai un exemplu, ce as putea bea in Romania ?

mai multe ... 9 foliculi bunicei, endometru 14 azi

in ultimele 2 zile am baut 4-5 litri de apa ... in rest nu stiu altceva sa mai fac; risc sa nu ajung sa fac punctia datorita estradiolului.

dr. a zis ca sa beau apa si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Viotimis apa multa, albus de ou si de suc de rosii .
uite un subiect vechi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153193&nm=hiperstimulare-ovariana

Mergi la inceput

multumesc mult sper

sa vedem daca il scad in 1-2 zile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sa ai pregatite si cateva flacoane albumina perfuzabila in cazul in care clinica nu o asigura. Pentru ca este f scumpa ar fi bine sa intrebi medicul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui viotimis

multumesc mult sper

sa vedem daca il scad in 1-2 zile ...

Cu multa placere.
Am vazut un anunt pe un alt forum unde o fata doneaza albumina, termen valabilitate martie 2012. Nu pot bune link aici. Dc te intereseaza trimite-mi adresa ta de mail pe PM sa te indrum catre acel anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Eu sunt asa incepatoare k nici nu stiam k exista metode de scadere a estradiolului. Eu am baut 2L de apa k atat mi.a zis dr. Eu fac punctia joi. Viotimis bafta la scaderea estradiolului. Sa ne anunti. Tu la ce dr faci punctia?

Mergi la inceput