Ce stiti despre ACTA?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Deasemenea exista foarte multe programe care odata instalate pe computer va pot arata cine v-a vazut activitatea pe net, de exemplu (random, dar reale, eu folosesc Mozzila): Google Analitics, Add This, Facebook Social Pluggins si sunt cu miile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Saskia, alea sunt cookies. Si mie mi se intampla, cel mai des cu oferte din turism(de pe site.urile pe care le-am vizitat) sau cu magazine on line pe unde am ..fost.

Buli, nu stiu ce e asta, sa fie tot cookies?
Eu intrebam de noile reguli google. Paternul de care vorbesc aceste reguli se poate stabili doar daca navighezi logata fiind pe contul gmail sau pe google+?
Ca daca iti verifici mailul de pe laptop sa zic, apoi isei cu log out, cum mai poate ´´sti´´ google unde navighezi tu, ca sa iti faca patern si sa iti dea reclama ´´tintita´´ sau sa iti afiseze dupa o perioada fix ceea ce pe tine te intereseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Saskia, alea sunt cookies.

Asa e, nu te urmareste nimeni personal, pur si simplu browserul tau stockeaza cuvintele-cheie cautate si apoi iti ofera o "experienta personalizata"

Eu, ca producator de chestii share-uibile, vad avantajul legii din punct de vedere financiar. Insa nu sunt de acord cu monitorizarea asta (cum a fost cazul alora de au scris pe Twitter ca merg pt. "digging up Marilyn Monroe" in America si dupa aia au fost retinuti in aeroport, ca vor sa o dezgroape ).

Sunt unii (prietenul meu) care considera ca trebuie sa intri pe internet cu buletinul, ca sa iti asumi tot ceea ce faci online, ca si in realitate. Ma mai gandesc... (insa in principiu sunt contra ideii).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Saskia, alea sunt cookies.

Asa e, nu te urmareste nimeni personal, pur si simplu browserul tau stockeaza cuvintele-cheie cautate si apoi iti ofera o "experienta personalizata"

Eu, ca producator de chestii share-uibile, vad avantajul legii din punct de vedere financiar. Insa nu sunt de acord cu monitorizarea asta (cum a fost cazul alora de au scris pe Twitter ca merg pt. "digging up Marilyn Monroe" in America si dupa aia au fost retinuti in aeroport, ca vor sa o dezgroape ).

Sunt unii (prietenul meu) care considera ca trebuie sa intri pe internet cu buletinul, ca sa iti asumi tot ceea ce faci online, ca si in realitate. Ma mai gandesc... (insa in principiu sunt contra ideii).

Multumesc (habar n-aveam ca numai din cookies se poate face asta, credeam ca e mai complicat), nu ma gandeam ca ma urmaresc personal pe mine, dar ma enerva chestia asta, desi nu eram logata pe google ma refer.

Si cum ramane atunci cu de exemplu folosirea anumitor cuvinte care nu trec de filtre? Adica m-ar interesa asta (nu sunt informatician de meserie) insa inteleg ca tot ce va periclita stiu si eu vreo chestiune de securitate va fi cenzurat sau urmarit.

Uite pe niste forumuri aici, zic ca daca vei folosi de acum incolo cuvantul "bomba" (de exemplu) vei fi intra in vizor, dar ce facem acum cu umorul, cu simple fraze ca aia de pe twitter.

Mergi la inceput

haha, Rall, si sotul meu zicea asta.
Eu l-am intrebat daca el cand sta de vorba cu oamenii in real life isi prezinta buletinul la fiecare ´´hello´´ Sau cand mergea in parc cu cainele se legitima frumos doamnelor de varsta a treia care steau pe banci.

Pe de alta parte, la cate tampenii se fac pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
.

Nici macar nu e o idee rea!

Asumarea responsabilitatzii ar trebui sa se faca si on line!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
.

Nici macar nu e o idee rea!

Asumarea responsabilitatzii ar trebui sa se faca si on line!

Dana

Nu sunt de acord cu asta. Sau ai uitat de vremurile comuniste cand ni se urmarea fiecare miscare?

Vrei ca seful tau sa stie tot ce scrii tu aici pe DC? Tu Andacos cu numele tau real, adresa si asa mai departe. Vrei ca absolut oricine sa stie ca locuiesti in orasul X din Germania,a i fost casatorita cu Y din Romania si asa mai departe.

Este o incalcare a anumitor drepturi. Si anume atunci internetul nu mai este o lume virtuala libera cum era pana acum. Vei intra doar pe baza IP-ului tau unic (cum se vrea), daca tie iti convine foarte bine, altora nu si sunt destul de multi!

Mergi la inceput

Anda, si sa apara cam asa:
andacos anda, cnp cutare, adresa cutare, an nastere cutare, a vizitat azi site uri de gastronomie cutare si cutare, a intrat pe dc si i-a zis Capcaunului, cu cnp cutare, adresa cutare, an nastere cutare ( ) cum se face ciorba de burta.

Apoi trebuie sa platesti amenda ca ai reprodus reteta, e evident ca nu o stiai, vecinii tai cutare cu cnp cutare nu gatesc ciorbe de burta, ca-s vegetarieni.

Mergi la inceput

Hai mey...cite chestii ilegale se fac in spatele netului(si aici nu ma refer la ciorba de burta)chiar ca nu e(chiar) rea chestia cu buletinul!

Bineintzeles ca granitza intre abuz si normalitate(sa spun asa!!!!)va fi foarte subtzire,insa eu zic ca e bine de aruncat uneori un ochi pe net!

Daca atacurile cu arma in scoli( e doar un exemplu)ar putea fi evitate,datorita"buletinului pe net"si tot ar fi o treaba pozitiva!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Apoi trebuie sa platesti amenda ca ai reprodus reteta, e evident ca nu o stiai, vecinii tai cutare cu cnp cutare nu gatesc ciorbe de burta, ca-s vegetarieni.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Nuuuu,ca stiu chestia cu reprodusul!

Si tu stii foarte bine ca Germania pedesete reprodusul!Da 'retzeta tot tzi-o dau ca stiu cum sa scriu sa nu trebuiasca sa platesc copyright!

Dana

Mergi la inceput