Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI MARYSA!!! RECUPERARE GRABNICA!
BINE AI VENIT KARISS, SA FI SANATOASA SI SA ITI BUCURI FAMILIA!

Noi cam la fel, fara prea multe contractii. Alexis tuseste noaptea din cauza mucilor, e racit, fara febra. Am fost la medic azi, e bine, mucii sunt in gat nu cred sa coboare spre piept. Sper sa nu nasc pana nu se reface complet.

Mihaela esti nascuta pe 13 februarie? Ca si sotul meu

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara dragelor

Felicitari Marysa!!! Ce rapida ai fost. Pana la urma a hotarat bebe cand vrea sa vina, degeaba v-ati facut voi atatea planuri. sa fie sanatoasa micuta si sa te refaci repede

Happymummy multi de incurajare. Sper sa va acomodati cat mai repede si sa mai dispara din gelozie. Cu timpul va fi mai bine. Eu acum incerc sa ma incurajez si pe mine caci nu stiu nici eu cum o sa fac fata cu 3, dar am macar noroc ca o sa stea soacra si mama primele zile cu noi. O sa fie distractie maxima

Cristina, la fel va doresc si voua Aaaa si nasol tare asta cu indigestia, mai ales acum Numai asta iti lipsea... Sanatate multa

Iaura este tare frumusica printesa ta si nu mai zic ca este dementiala in blugi I-am luat si eu lui Leon, dar mai maricei.

Adriana, Anamaria, eu nu merg saptamana aceasta la dr caci mi-a zis ca totul este ok si sa ne vedem abia la 38 de sapt. M-a intrebat unde vreau sa merg pt consultatie si am ales tot clinica, tocmai ca nu vreau sa stau prea mult pe holul spitalului (desi data trecuta nu cred ca am stat chiar asa mult).
In bagaj am pus asa:
- in bagajul de travaliu : o camasa, trusa epidurala, papuci, chitul de recoltare celule, elastic, strugurel, o apa
-in bagajul mare: 2 camasi, halat, tampoane de la Chicco (care sunt ff faine), pampersi, tampoane sani, servetele umede pt sani, servetele umede pt bebe, garmastan, bepanthene, galactocil, apa, chiloti, sosete, periuta, pasta, sapun, hartie igienica, gel de dus, prosop, perie si mai trebuie sa spal sutienele pt alaptat (am gasit la h&m f faine) si sa pun si hainutele lui bebe (care inca nu sunt calcate ). Cam atat imi aduc eu aminte.
Am mai cautat sa cumpar folie din aceea pt wc, caci am o mare problema si nici nu cred ca o sa pot sa fac din picioare. Nu am gasit insa. Data trecuta am avut, dar nu mai stiu de unde am luat. Stiti voi ceva?
A si mai trebuie sa pregatesc incarcatorul si actele.

Mrg sa stii ca era destul de usor carutul si f practic. Mie mi-a placut.

Noi ne-am hotarat pana la urma la Stoke si l-am cumparat astazi. Mai trebuie sa cumparam placa aceea pe roti pt David.

Astazi am fost si la spectacol cu Dan Puric, a fost f fain Prea curand nu cred ca mai merg undeva, desi a luat sotul 2 bilete pe 12 la circ de soleil. Cred ca fac cadou biletele caci eu vreau sa nasc pana atunci

Fetelor ce gasca ati facut pentru miercuri Maine avem treaba serioasa, scoatem majoretele.

Aerlilian mesajele tale le ador

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pentru ranile de pe mameloane incecati lanolina sau unt de shea. Eu m-am dat de data asta cu unt de shea si e prima data cand nu am nimic, nicio ragada. Dar cred ca si pozitia corecta la supt conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata si de la Iasi!

Mama ce frigut, maine nu o mai duc pe Sara la gradi ca e asa ger si vad ca iar a inceput piciorul stang desi scapasem de dureri.

Felicitari Marysa Sanatate puiului si mult laptic!

Ghiulten eu mi-am triplat picioarele dupa cezariana cu anestezie generala, am zis ca imi crapa pielea de pe picioare de cum aratau. Cred ca in 5 zile mi-am cam revenit cu 2 petrecute in spital. Eu m-am gandit ca mi se trage si de la tona de perfuzii care mi-au administrat-o dupa.

Mi-am scos si eu verigheta azi sa nu mai patesc ceva de genul si sa trebuiasca sa o tai cum a patit Ana.

Ileana ma bucur ca va descurcati in 3.

Bafta multa fetelor Danezza, Suzieq, Raluca!!!

Raluca ai ramas pana la urma pe 1?

Doamne ajuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania 38s cu Alexandra
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

ehe, ane-marie, eu sper sa nasc totusi inaintea voastra. In plus eu sunt cu contractii de cateva zile, deci poate poate ca nasc totusi in irmatoarea saptamana. Desi la mine e lichid cam mult si nu prea lasa bebelina sa coboare suficient. Dar vedem... Pe bebe in infasa doar daca nu duci hainute, altfel iti imbraca copilul cu hainutele tale. Eu am pus 3 schimburi pentru fata. Pijamaua e inutila, nu ai cand sa o porti. Eu am luat si 2 pachete de vata, unul mic pentru travaliu, unu mai mare pentru dupa - poate nu au pe stoc.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Adriana, pai sa va luati vata si comprese sterile (sau absorbante pt lauze) , ca nu va da nimeni in spital...si nu uitati de hartie igienica, ca n-au asa ceva la toalete.

Acum nu stiu ce sa zic, eu am stat la etajul 3 langa neonatologie, si am vazut ca pe acest etaj sunt doar nasterile naturale. Povestesc si eu ce era pe acolo, nah.

As mai zice sa va luati si un Garmastan pentru sani daca aveti probleme, eu una l-am folosit. Nu mi-am luat la mine crema de maini, si rau am facut, ca mi se uscasera mainile ingrozitor de la atata spalat pe maini..

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

neatza si de la noi

Felicitari Denisa !!! asta da surpriza!

Altesa - eu il port in wrap ziua cam de o saptamana ca ma durea spatele si-mi era frica sa il iau. Sa stii ca nu simt nici o durere cand il port, e f comod si lui bebe tare ii place. La inceput l-am chinuit pe bebe pana am invatat cum sa il folosim si sa vedem ce pozitie ii place, dar acum adoarme tare frumos in wrap si ii ies toate gazele, si pe gurita si pe fundulet.ma refer la pozitia vertical. eu zic ca merita tot efortul, cel putin la mine.

Cristina - si eu folosesc lanolina ( nu am vrut seu de oaie de la babele din sat si am cumparat lanolina pt a afla ca tot aia e ) plus un balsam de la multi-mam. parca e mai bine, dar tot e disconfort. Am folosit si tetine din silicon pt sfarcuri, dar i-a m odificat suptul si incepuse sa traga si mai rau (vroia chiar numai sfarcul)

Alina, Alice, Olga - sunteti smechere cu sanii mari, eu am doua tzitzuci si obosesc alaptand si de jos fara perna dap din picioare. Oricum oi fi eu prea mica si slaba dar abia il tin cu o mana cand trec de pe fotoliu pe pat sau dintr-o camera in alta.
spun mica si slaba ca se pare ca in spital de la atatia covrigi cu iaurt dupa operatie am slabit tot ce am pus in sarcina. oricum am mancat f putin primele zece zile, acuma vreau sa recuperez, dar parca nu mai am foamea aia din sarcina

Mihaela esti o dulce. abia astept sa nasti si tu sa vb atunci despre bebei

Lady - te asteptam !!!
Mitzulica ?!?!

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Marysa Bravo, felicitari pentru puiut!!!
Olga Despre ce servetele umede pt sani e vorba? exista asa ceva, servetele speciale? Galactogil am avut si eu la spital, mi-au zis de la spital sa imi iau. Il dizolvam in ceai de chimen & anason (stimuleaza lactatia, e bun si pt balonari) - am baut la ceai din ala de m-am acrit.
Ileana esti extraordinara Eu una bajbai si vbesc singura noaptea cand ma trezesc fleasca de lapte camasa si trebuie sa ma spal..schimb...

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Raluca, Suzie, Danezza

Neata fetele!
Altesa, bine ca ti-ai dat seama care era problema cu alaptatul. Wrap vreau si eu sa imi iau, dar mai spre primavara, cand voi iesi cu amandoi copiii afara.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Catiushor o sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine Eu asa sunt foarte increzatoare in mine ca o sa ma descurc, avand experienta cu primul,
dar parca am emotii sa n-o dau in bara

Faith multumim frumos pentru sfaturi Uite crema de maini nu am pus. Fug si pun acum
Eu am gasit aceste servetele la targ, de la Chicco si mi se par f faine. Te stergi cu ele inainte sa alaptezi, in caz ca nu-ti permiti sa te speli. Au si pachetele mai mici, de pus in geanta, dar si mai mari, care iti ies mai bine la pret.
Uite acestea sunt http://www.tookie.ro/servetele_umede_san.html

Astazi merg la epilat si am mari emotii, caci n-am mai fost de pe la inceputul sarcinii...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Bafta multa fetelor care trebuie sa nasca!

Mergi la inceput