Bv Marysa,cicineata!Hai kraluca,suzie,daneza! (60)
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
fetelor scumpelor si frumoaselor!.nu mai am timp de citit tot insa va doresc nasteri usoare ca un fulg iar celor ce ati nascut refacere rapida si bebelusi sanatosi.
eu ma recuperez mai greu..deh, mai sensibiloasa(vb Annisiei) la durere.Am facut si niscaiva complicatii-nu grave..si imi misc greu scheletronul prin domiciliu.
Alaptez.am lapte-fii-mea nu se satura, ii mai dam si completare...nu mult-cam 40ml per masa.sper sa-si revina si sa alaptam exclusiv.Am si rani.dar trec.
Rebecca e geloasa rau.nu are nimic cu fetita.pe mine ma bate si ma impinge..si plange din orice!Pe Alexxa o numeste "shica" adica papusica.
As mai povesti dar....inca-s dezmembrata
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
adrianaBuc spune:
salutari
Am fost la control dimineata. Olga, sa stii ca l-am sunat pe medic cand am ajuns si a coborat in 10 min, deci nu prea am stat. E adevarat ca am ajuns pe la 9,30 in loc de 8,30, ca am dormit cu Rebeca pana la 8. Toate bune, bebe pare sa ia in greutate bine, colul e scurtat si moale, probabil ca nu mai ajung la urmatoarea vizita - peste 1 saptamana.
Ca mi-am amintit, eu am pus si foarfeca la bagaj - sa tai fasa pentru tampoane. Creme de fata si maine nu am pus dar acu' ma duc s ale bag la bagaj.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...
alina_anto spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc salutari Am fost la control dimineata. Olga, sa stii ca l-am sunat pe medic cand am ajuns si a coborat in 10 min, deci nu prea am stat. E adevarat ca am ajuns pe la 9,30 in loc de 8,30, ca am dormit cu Rebeca pana la 8. Toate bune, bebe pare sa ia in greutate bine, colul e scurtat si moale, probabil ca nu mai ajung la urmatoarea vizita - peste 1 saptamana. Ca mi-am amintit, eu am pus si foarfeca la bagaj - sa tai fasa pentru tampoane. Creme de fata si maine nu am pus dar acu' ma duc s ale bag la bagaj. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 38+ cu Au aparut si frunzele la morcovi... |
Pai atunci sa bagam niste motate si pt tine:
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
danezza spune:
eu am luat trusa combinata de rahie (spinala) + epidurala, asa mi-a zis Tutu
Anne - sa nu uiti si de servetele umede pt bebe
Daca sunt utile info: la internare: buletin, adev salariat, anestezie, kit celule unde este cazul
Raluca - mie mi-a zis dr sa vin miecuri nemancata, nebauta .. nu mi-a zis sa nu mananc azi .. oricum dupa 6 nu mai mananc .. sa eliberam zona.
Pt ceza, sa aveti si niste supozitoare cu glicerina in cazul in care sunt pb cu iesitul afara dupa operatie
citat din mesajul lui izish83 Danezza-multa bafta miercuri, nastere usoara si sa ne auzim cu bine. Epidurala ramane? Vineri cred k iti da drumul acasa. Iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti. Fetele care ati nascut cu epidurala, se simte ceva in timpul operatiei? Mie imi e frica de atacurile de panica. Eu sunt mai fricoasa din fire. 32+ |
in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
kraluca spune:
mar_ysa - felictari si recuperare rapida. inca nu am apucat sa-i urez bun venit frumoasei, asa ca: Sanatate multa si noroc draga Yasmin (apropo, este superb acest nume!)
lady - ne bucuram ca esti acasa, cu fulgulet si bulgaras!
cati - ma recunosc in descrierea ta... sunt curioasa cum voi fi dupa nastere, deoarece sper sa mai raman cu un strop de sunculita
dr_anca - da, a ramas tot 1 feb, in aceeasi zi cu dana si suzie (chiar nu voiam sa-mi las mutantele singurele). raceala mea nici nu a avansat, nici nu a dat inapoi... incerc sa o tin in frau cu multe lichide, lamaie, miere, ceai si tantum verde.
voi avea internet pe perioada spitalizarii si sper sa pot sa va tin la curent. se pare ca eu inca nu constientizez ce se intampla maine si inca sunt calma. sper sa nu fie inistea de dinaintea furtunii...
poop la toata lumea si mai ales fetelor care urmeaza dupa noi: dr anca si adriana!!!
38+
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
cicineata spune:
Salutare fetelor,
David Cristian s-a nascut pe 23 ian la 16,57, nastere naturala cu epidurala, 3.900, 52 cm, apgar 10.
La 9 dim mi-au facut un calciu dar m-am dilatat destul de greu, cu toate ca venisem la spital pentru provocare travaliu cu dilatatie de 2 cm.
Bebe e bine, mananca san (cat o fi)si completare, avem si colici de 3 zile si sunt cam chiauna de somn, dupa ce ca sunt buna de dus la dezmembrari.
M-am rugat de al meu sot sa-mi aduca laptopul la spital sa va citesc dar nu a fost de acord, a zis ca am voie doar dupa ce nu ma mai tin de ziduri cand merg,dar nu a mai fost nevoie caci m-au externat de acolo refacuta doar partial.
Va pup si sper sa am timp sa ciesc din urma, felicit mamicile bulgarasii nou sositi.
kraluca spune:
citat din mesajul lui cicineata Salutare fetelor, David Cristian s-a nascut pe 23 ian la 16,57, nastere naturala cu epidurala, 3.900, 52 cm, apgar 10. |
un bulgaras de nota 10! felicitari!!!
38+
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
sophia_m spune:
buna fetele
lady, o sa fie bine
cicineata, felicitari, sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!!!!!
mar_ysa, felicitari, recuperare usoara si multa sanatate si noroc bebelusei!!!
deci maine o sa avem 3 bulgarasi dintr-un foc..mult curaj si nasteri usoare fetele
eu am lipsit zilele astea, ca m-am simtit cam rau si am stat mai mult in pat linistita
sambata seara am crezut ca nasc la ce dureri am avut, ma durea pana si in fund..
acum cred ca pana saptamana viitoare cand mergem la control o sa mai reziste el la caldurica, sa facem si noi 38 de saptamani
37+ cu bebe mic si scump David-Andrei
adc spune:
Cicineata, felicitari! Ce bebe mare ai nascut si inca cu nota 10! Bine ati sosit acasa.
suzieq, danezza, kraluca, bafta multa maine, va fi o zi bogata cu 3 bulgarasi noi - asta cel putin. Asta da potriveala, toate 3 in aceeasi zi.
Oricat as fi de nerabdatoare pana maine dupaamiaza o sa stau cuminte, nu de alta dar dr va fi ocupat cu siguranta
Adriana, cred ca si tu mi-o iei inainte
Despre Matzaila nu mai stim nimic?
Edit: Sophia, si pe mine ma apasa si cateodata ma si doare exact in fund , la propriu, si tot nu se intampla...
Mami de Andra (18.02.2006) si 39+ cu
Matzaila_81 spune:
Fetele, am revenit si eu si abia astept sa reusesc sa ajung la zi cu tot ce ati scris.
+38