Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 8
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana care dormiti cu bb-i? citeam despre dormitul cu bb, si sunt mamici disperate care fac orice ca micutul lor sa doarma singur..eu sunt relax.mai ales ca sotul mi-a zis sa nu ma gandesc sa vin singura in dormitor, adik venim la pachet sau la pachet stam la piti in camera.., dar prietenele si familia ma cam "condamna " ca o culc cu mine.. PS: eu si in gimnaziu dormeam cu mama Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Si eu dorm cu bebe in pat. Sotul doarme singur in dormitor. Acum nah la noi e si mai frig....sunt 21 de grade si noaptea se face si mai racoare si Razvan daca se agita un pic in patut, se descopera si gata somn. Asa ca prefer sa il cul cu mine si chiar daca isi da paturica lui de pe el, ramane acoperit cu a mea si doarme in continuare. Pot si eu sa ma odihnesc in acelasi timp cu el.
Nanna tin pumnii sa fie bine maine la medic si Inez sa nu aiba probleme de niciun fel.
Lena am pus poze pe grup cu scaunul-balansoar si alte poze...
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
LenaC spune:
Inutsa, ia spune de unde iei tu pudra de roscove ?
Diseara vin migdalele, am si curmale. Fac laptic !!! Va anunt cum a iesit
super daca se poate prin fax. O sa fac si eu la fel. ;) Dar mai astept abia am depus acu 2 sapt :P
Nanna, cu placere. Ieri a stat sotul cu fata si eu am rasfoit netul :P
Tinem pumnii pt maine
Dbunny sa treaca repede raceala
Sei, nu mai asculta gurile rele.
si noi dormim cu Maia cand nu o punem in patut.
Eu sincer ma odihnesc mai bine cu ea in patutul ei, deoarece ea nu se trezeste noaptea. Adica daca se trezea sa suga era mai usor cu ea in pat.
O iau dimineata pe la 8 cand isi ia micul dejun.
Mi-a placut faza cu spalat dumnezeieste
JadeJador spune:
nanna asa e , are rezerve mititelul
dar cand ma uit la el si vad ca i au disparut falcutele imi vine sa plang
bafta la dr maine ! abia te astept cu vesti
noi cica avem programare prin martie
seidana ce cumparaturi ai mai facut ?
vrem sa vedem
hayat multumim
ai cumparat revista sa inteleg
abia astept sa treceti peste hopul asta cu operatia sa te vad cum rasufli usurata
o sa te ajut si eu cum pot
sa stapaniti sanatosi scaunelul !
pinky eu as zice totusi sa mergi si la un dermatolog
vai da ce usor se pune diagnosticul de dermatita
observ ca toate care ati fost la dr pt vreo bubita ati plecat cu diagnosticul asta
felicitari pt rostogoliri
lena am incercat in fel si chip sa l fac sa manance
el in somn niciodata nu mananca
acum protesteaza din cauza ca l am chinuit cu atatea medicamente
misto site urile de le tot pui
ai pus pozele deja ? ca nu le vad
ingeras , T a avut ochii albastri dar de vreo 2-3 saptamani au inceput sa se faca din ce in ce mai verzi
rach asa e , luna 5 , scuzee
te ai obisnuit in casa cea noua ?
ai mai gatit ceva la cuptor ?
inutsa felicitari si voua pt rostogolit
T sta cu degetele/pumnii in gura non stop
da non stop fara exagerare , doar cand doarme si le scoate
bunny nu i mai dau antibiotic de vineri
el acum protesteaza la tot ce vreau sa i bag in gura
ai vreun pont ceva cum sa l fac sa accepte mai usor medicamentele ?
efectiv ma ia groaza cand trebuie sa i dau tratamentul
eu marul copt il fac (pt mine) intreg , cu coaja si il pun la cuptor intr un vas de yena
seidana noi dormim cu copilul in pat
si nici nu ma gandesc sa l mut in patut , ca sa nu mai zic intr o alta camera
noi ne certam care sa l traga mai aproape de el cand doarme , pt ca lesinam de placere cand ne mangaie in somn cu degetele lui mici si ne pipaie pe fata , ne trege de nas , urechi
si mie mi au facut prietenele observatie ca dorm cu el in pat , dar nici ca mi pasa pt ca ador sa dorm cu el iar timpul trece atat de repede ca maine poimaine se insoara
_
de T 5+
LenaC spune:
Ingeras am vazut si eu
Hayat, mersic
tare scumpel e Razvanel
sa imi spui ce bunatati ai acolo si retetele, k am facut un kil de saliva in 2 minute
Jade, da am pus pozele ;)
Nu mai asculta si tu tot ce spun prietenele :P
Eu nu fac marul copt la yena, il pun direct pe tava. Il transez in 2, pun nuca, miere, unt si dulceata (gutuie, zmeura, coacaze).
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
who me? sau fie-mea sau amandoua grasunele Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
nanna_mika spune:
Sei- grasunica de Ela, evident; nu te mai rasfata tu ca esti grasunica...hehehe
Jade- promit ca vin cu vesti maine, dar nu si ca vor fi bune!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui LenaC Hayat, zi-mi si marca eventual un link la scaut :D Va place? Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Uite link-ul unde l-am gasit mai ieftin.
http://www.jucarii-online.eu/products/Scaun-de-masa-si-balansoar-electronic-pentru-copii-MOON-KinderKraft.html
Ne place,insa singurul incovenient este ca din cauza picioarelor care asigura balansoarul, ocupa un pic prea mult spatiu.O sa ne fie mai greut cand vom incepe diversificarea si o sa vreau sa il mut in bucatarie,pentru ca avem o bucatarie potrivit de spatioasa. O sa vedem atunci ce si cum, poate reusim sa ii adaptam picioarele in asa fel sa nu mai stea asa rasfirat.In rest, este foarte practic si usor de utilizat. Are 2 tavite.Una mai ingusta, pentru perioada de joaca si una mult mai lata si ajustabila, pentru cand mananca.Adica deh...sa aiba loc printul#537; sa se desfasoare in timp ce papa
Jade pai ti-am spus ca o sa imi trimit sotul sa o cumpere.Dupa ce am citit postarea ta, l-am si sunat sa o cumpere.
Off, stiu ce greu este cand refuza papica...dar acum la el e si din cauza ca e un pic bolnavior....dupa ce o sa treaca starea asta de indispozitie o sa vezi ca o sa ii fie mai bine.Si , multumim pentru urare...(legat de scaunel) si pentru sustinere.
SI Razvan mai nou , este numai cu degetele in gura, daca ar putea si-ar baga tot pumnul.Isi suge degetul pana i se face greata. Cred ca e doar o faza la ei , prin care sper sa treaca foarte repede.
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui LenaC Hayat, mersic tare scumpel e Razvanel sa imi spui ce bunatati ai acolo si retetele, k am facut un kil de saliva in 2 minute Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena ....am facut reteta lui Zubi de biscuiti cu cocos, doar ca eu am folosit cocos colorat, biscuitii cu malai si portocale si am facut o prajitura cu gris. Toate astea le-am facut sambata trecuta, pentru ca am fost in vizita la niste prieteni.
Reteta pentru Prajitura cu gris( care, btw este delicioasa si rapid de facut):
- 6 linguri zahar
- 3 oua
- 9 linguri gris
- 500 ml lapte
- 50 grame zahar
- 1 lingura frisca
- 1 lingura dulceata
Frecam galbenusurile cu cele 6 ling de zahar, adaugam grisul si albusurile batute spuma. ungem o tava micuta cu margarina, turnam compozitia si bagam 25 min la cuptor.
Cand prajitura e coapta, turnam laptele amestecat cu 50 gr zahar si mai bagam la cuptor 3 minute. Dupa ce s-a umflat,lasam prajitura sa se raceasca, apoi o taiem bucati si o ornam cu frisca si fructe din dulceata.( Eu am folosit doar frisca peste care am pus cateva firicele de coaja de portocala rasa cu zahar brun si scortisoara).