Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

sei nu am incercat lapte din nuci, dar cred ca se poate. Am si eu nuci, bio , poate ma mobilizez sa fac lapte din ele. De mi le-ar sparge cineva, ce bine ar fi, ca mare e lenea Eu le mananc asa crude

de si

mie mi-i le sparge bunica sotului.. deci e tare bine sa te bucuri pe de[plin de ele
eu le mancam cu iaurt.. acum doar cu.. gura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Inutsa.. ce trce timpul nu..ce baiat mare ..bravo barbatel
Mersi de pontul cu curmalele... oare lapte de nuci nu se poate?, nu de alta dar am nuci bio

Uite Sei aici o reteta faina de lapte de nuci....

http://floridecires7.blogspot.com/2009/03/lapte-de-nuca.html

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

de incerc si iese bun, trimit la pachet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Fetelor, dar v-ati dezlantuit cu scrisul, nu gluma!

Sei - faceti si voi o plimbare in Bucuresti la Ikea, asa punem si de o mare intalneala

Hayat - eu sunt de acord si cu ideea bazarului. Cum crezi tu ca ti-ar fi mai bine.

Lali - spor la trebaluit. Ce mai gatesti bun?

Pinkysor - eu am incredere ca or sa ii treaca nesuferitele de bubite lui Dani. Daca nu, mergi totusi la un dermatolog/alergolog.

Lena - mi-ai dat de lucru. Toata ziua am tot citit si rasfoit link-urile date de tine. F inspirate!

Inutsa - felicitari pentru rostogolire. Are mama baiat mare!

Maine merg cu Inez la ortoped, la renumitul ortoped . Sunt taaaare curioasa ce o sa ne zica. Defapt sunt mai mult fricoasa decat curioasa

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Pe bune ca m-ar duce bostanelul sa vin la capitala, insa na totusi bb e mica , nu ca nu ar fi fan bum bum..
Nu ai de ce sa fii fricoasa.. maine iti zice ca totul va fi bine...

Atunci poate mai la vara, asa. Sa nu mai aveti motive sa nu veniti. Fata o sa fie mai maricica, vremea frumoasa, perfect de stat prin parc.
Tare as vrea sa imi spuna dr ca totul va fi bine, insa am o presimtire urata

la vara sigur.. asa si e propus concediul.. mare cu opire la balea lac si la bucuresti .. si atunci nu scapati de noi, niciuna..

Lasa prostiile, inez e perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Super, super! Asteptam vara si grsunica frumoasa de Ardeal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

sei am uitat sa intreb cum faci marul copt¿ in cuptor¿, cu coaja, fara¿ nu mai adaugi nimic¿ in pahar¿, tava¿ baga detalii, mura-n gura pliz

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

Bunny cand i-am dat marit Elenei, il faceam/fac simplu.. spalat dumnezeieste, in vas de yena si la cuptor, cand i-l dadeam il curatam de coaja si pasam 1 lingurita cu furculita..

cand faceam pt noi... eee .. scobeam miezul, il umpleam ci nuca + miere+scortisoara sau gem/magiun de prune+ nuca.. daca apuca sa se raceasca il mancam cu frisca..

ce povestesti tu acolo de copii e .. dureros de fain,pupam pe dani sa treaca repejor raceala , si pe Noa ca e atat de dulce.. si mai ales sa nu se raceasca Noa..
as vrea eu sa doarma toata noapteaaaa... eeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ulei de cuisoare? Oau ...asta de unde se cumpara?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Ai doua variante:

1. Cumperi cuisoarele din comert si faci reteta asta acasa:

--pune 100 gr cuisoare intr-un litru ulei de floarea soarelui rafinat dar nu dublu rafinat
cuisoarele nu macereaza in ulei, ci isi elimina aroma in el
asa ca poti lasa cuisoarele in sticla sau strecori uleiul dupa 21 zile--

2. Cumperi uleiul direct din Plafar( Farmacia verde).

Sei sigur iese o bunatate. Astept coletul

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Mergi la inceput

Citat:

Zubi - ai inceput cura de slabire?

Dbunny - eu Indrei ii faceam mar golden, cu coaja, in vas de yena la cuptor.

golden sau ionathan...

Mergi la inceput

Citat:

Super, super! Asteptam vara si grsunica frumoasa de Ardeal

who me? sau fie-mea

sau amandoua grasunele

Mergi la inceput

care dormiti cu bb-i?

citeam despre dormitul cu bb, si sunt mamici disperate care fac orice ca micutul lor sa doarma singur..eu sunt relax.mai ales ca sotul mi-a zis sa nu ma gandesc sa vin singura in dormitor, adik venim la pachet sau la pachet stam la piti in camera.., dar prietenele si familia ma cam "condamna " ca o culc cu mine..
PS: eu si in gimnaziu dormeam cu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu sunt consternata, nu-mi revin.
M-am uitat un pic la Stiri si au gasit langa Brasov, langa sina de tren, un bebelus inghetat, mort evident.
Nu se stie daca a fost aruncat din tren (viu) si a murit inghetat, daca a fost pur si simplu lasat acolo sau ce s-a intamplat. Cert e ca parea sa se fi nascut sanatos...
Este incredibil, cum poate cineva, oricine, sa faca asa ceva? ce suflet sa ai???? ca jur, daca l-ar fi lasat la mine la usa, o luam (era fetita) si o cresteam ca si cand ar fi fost copilul meu...cum sa te lase inima sa faci asa ceva? nici animalele nu-si abandoneaza puii asa...
Ma scuzati, stiu ca sunt off topic, dar nu-mi revin. De ce sa nu-i dai o sansa la viata daca tot l-ai adus pe lume? de ce sa-l omori asa si sa nu cauti pe cineva care vrea sa-l infieze, ca doar sunt atatea familii care vor si se chinuie de...

Mergi la inceput