Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Fetelor, dar v-ati dezlantuit cu scrisul, nu gluma! Sei - faceti si voi o plimbare in Bucuresti la Ikea, asa punem si de o mare intalneala Hayat - eu sunt de acord si cu ideea bazarului. Cum crezi tu ca ti-ar fi mai bine. Lali - spor la trebaluit. Ce mai gatesti bun? Pinkysor - eu am incredere ca or sa ii treaca nesuferitele de bubite lui Dani. Daca nu, mergi totusi la un dermatolog/alergolog. Lena - mi-ai dat de lucru. Toata ziua am tot citit si rasfoit link-urile date de tine. F inspirate! Inutsa - felicitari pentru rostogolire. Are mama baiat mare! Maine merg cu Inez la ortoped, la renumitul ortoped . Sunt taaaare curioasa ce o sa ne zica. Defapt sunt mai mult fricoasa decat curioasa mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
Pe bune ca m-ar duce bostanelul sa vin la capitala, insa na totusi bb e mica , nu ca nu ar fi fan bum bum..
Nu ai de ce sa fii fricoasa.. maine iti zice ca totul va fi bine...
inutsa spune:
sei nu am incercat lapte din nuci, dar cred ca se poate. Am si eu nuci, bio , poate ma mobilizez sa fac lapte din ele. De mi le-ar sparge cineva, ce bine ar fi, ca mare e lenea Eu le mananc asa crude
de si
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui seidana Inutsa.. ce trce timpul nu..ce baiat mare ..bravo barbatel Mersi de pontul cu curmalele... oare lapte de nuci nu se poate?, nu de alta dar am nuci bio Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Uite Sei aici o reteta faina de lapte de nuci....
http://floridecires7.blogspot.com/2009/03/lapte-de-nuca.html
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
nanna_mika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
Pe bune ca m-ar duce bostanelul sa vin la capitala, insa na totusi bb e mica , nu ca nu ar fi fan bum bum.. Nu ai de ce sa fii fricoasa.. maine iti zice ca totul va fi bine... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Atunci poate mai la vara, asa. Sa nu mai aveti motive sa nu veniti. Fata o sa fie mai maricica, vremea frumoasa, perfect de stat prin parc.
Tare as vrea sa imi spuna dr ca totul va fi bine, insa am o presimtire urata
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Blogul unei mamici pediatru: http://www.pediatricblog.info/2011/03/diversificarea-alimentatiei-1.html Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
eu sunt cam de acord
Dbunny spune:
pinky dermatita de contact e acelasi lucru cu dermatita atopica, iar marca Ducray e foarte buna sa va faceti bine
jade e normal sa n-aibe apetit cand e bolnavior, da-i ragaz cateva zile, sa vezi cum o sa bage dup´aia, mai ales daca-i dai antibiotic.
mayasteptam poze de la ospatz, de ce credeam eu c-ati anulat¿¿
mariasophia bun venit! pune la semnatura numele si varsta bebelusului tau. noua ne merge f bine o crema rezistenta la apa, insa nu stiu daca se comercializeaza asa ceva in Ro.Lutsine eryplast.
inutsa felicitari pt intors. si noa isi indeasa degete/pumn in gurita toata ziua
hayat la noi ultimul puseu, greva sau ce-a fost la 3,5 luni a durat 8 zile, dar a fost cel mai nasol. cum se face uleiul de cuisoare¿
Dani e mai bine, azinoapte n-a mai facut febra, am rezistat fara antibiotic acum mai tre sa luam de coada tusea si mucii ramasi.
de vreo cateva zile incoace copii dorm dusi, eu ma trezesc pe la 4 sa ma mulg si nu mai pot dormi pana la 6 mai pateste cineva ca mine¿
eu mor de drag cand imi vad copiii cum se iubesc. Noa i-ar zambii lui Dani si cu urechile. Dani cand se trezeste primul lucru e s-o vada si s-o pupe, mi-a fost greu sa-i tin departe cat Dani a fost bolnavior, la Noa i se lumineaza fata numai cand ii aude numele, darmite cand il vede...asa ca am renuntat la separarea antiboala. speram sa nu se fi lipit nimic de ea. ...si chiuie toata ziua...
Dbunny spune:
sei am uitat sa intreb cum faci marul copt¿ in cuptor¿, cu coaja, fara¿ nu mai adaugi nimic¿ in pahar¿, tava¿ baga detalii, mura-n gura pliz
nanna_mika spune:
Zubi - ai inceput cura de slabire?
Dbunny - eu Indrei ii faceam mar golden, cu coaja, in vas de yena la cuptor.
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
oanaiasi spune:
Ulei de cuisoare? Oau ...asta de unde se cumpara?
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!