Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 5
ingeras26a spune:
Maria, idem. Foarte haios Albert :))
Asa stiam si eu cu fetitele...inca am o colega al carei baietel (mic, slabutz) mergea la 7 luni de m-am crucit (daca nu as fi stiut cand a nascut si nu l-as fi vazut cu ochii mei as fi zis ca minte...). Iare Sasha incearca sa se ridice in funduletz, desi nu vrea sa se rostogoleasca. El crede ca merge asa, in fund direct. Isi ridica capul, se ridica de umeri si intinde manutzele sa-l ajuti, e incredibil...
oanaiasi spune:
Inutsa , sa stii ca aceeasi chestie patesc si eu la bubitele ramase. I le accentueaza. Eu inca nu am gasit alergenul..si nu cred ca e de la mancare ca am tinut vreo 2 sapt un regim destul de strict. Mi-e sa nu fie mucegaiul sau fumul....nu mai vorbesc de praf. Ea a facut dermatita dupa ce i-am spalat niste hainute cu o solutie pt pete. A fost prima si ultima data cand am folosit-o si tot nu s-a dus. Bia la ce e alergica?
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
inutsa spune:
oana Bia e alergica la laptele de vaca.
Ai mucegai in casa? In cazul Biei au fost mai multi factori care ne0au creat belele, printre care alergia, mucegaiul, aerul poluat. Padiatrul ma tot intreba daca am mucegai in casa, iar eu nu si nu, cand sa descopar la cateva luni mucegai ascuns bine de tot . Asa ca, daca ai mucegai, ai grija, ca e nasol pt plamani.
Din momentul in care am descoperit alergenul si l-am evitat, fata e muuuult mai bine, in sfarsit face si ea raceli normale, fara spitalizare
de si
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria26 am uitat saptamana trecuta sa va pun filmultul cu albert cand se ridica :) http://s1209.photobucket.com/albums/cc390/mariaserbanesscu/?action=view¤t=MOV05389.mp4 mami de Albert 17.09.2011 si mami de Andy 06.06.2008 |
ce fortos ee.. asa facea si a mea cam pe la varsta lui Albert .. acu s-a potolit.. banui 2 variante, ori e desteapta si isi da seama ca nu reuseste ce isi propune, ori e lenesa si mai bine sta linistita , nu de alta da e mai ca-n ardeal
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa oana Bia e alergica la laptele de vaca. Ai mucegai in casa? In cazul Biei au fost mai multi factori care ne0au creat belele, printre care alergia, mucegaiul, aerul poluat. Padiatrul ma tot intreba daca am mucegai in casa, iar eu nu si nu, cand sa descopar la cateva luni mucegai ascuns bine de tot . Asa ca, daca ai mucegai, ai grija, ca e nasol pt plamani. Din momentul in care am descoperit alergenul si l-am evitat, fata e muuuult mai bine, in sfarsit face si ea raceli normale, fara spitalizare de si |
Mucegaiul il curat periodic. sunt zone in care nu se mai face deloc altele in care inca mai am . Stiu ca e nasol ...nici nu vreau sa ma gandesc dar ...unde sa ma duc cu copilul?? In fine ...astept sa vina primavara sa scapam de facut focul ...poate o fi de la fum (ceea ce iar e nasol). La altceva nu stiu la ce ar putea face ...cand am scos lactatele a fost la fel.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LenaC
Asa face si Maia si se duce in nas Apropo mi-a trimis o verisoara filmulet cu fetita ei de la 3 luni si 3 sapt cand se misca pe burtica. Adica ridica funduletul si impingea cu piciorutele si misca manutele inainte fara nici un ajutor. Zicea in filmulet ca a facut 3 diagonale de pat intr-o zi. Inainte de a vedeam filmuletul am intrebat... cate luni avea aici 5? :))) Oricum ea mi-a spus k era mai natafleata fetita, k baietulul nu a fost asa activ. Mi-a zis sa ma bucur cat sta pe loc, k dupa aia nu mai poti sa o scapi din ochi. Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
Lena corect .. sunt copii si copii.. unii mai lenesi altii mai activi, eu de ex nici nu visez sa faca Elena nici peste 2 luni , ce face Ilincuta lui Natalia acum.. adica sa se rostogoleasca burta spate de vreo 3-4 ori una dupa alta, sa faca rotiri in jurul capului.. desi are toate miscarile punctate, pur si simplu nu vrea sa se agite
Hayat_Kh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Mucegaiul il curat periodic. sunt zone in care nu se mai face deloc altele in care inca mai am . Stiu ca e nasol ...nici nu vreau sa ma gandesc dar ...unde sa ma duc cu copilul?? In fine ...astept sa vina primavara sa scapam de facut focul ...poate o fi de la fum (ceea ce iar e nasol). La altceva nu stiu la ce ar putea face ...cand am scos lactatele a fost la fel. Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
Oana , vazusem zilele trecute o emisiune la TV despre cum sa faci curat in casa , fara chimicale si tipa dadea si o solutie super faina pentru mucegai si in acelasi timp, nu este costisitoare.
Solutia ei: intr-o sticla cu pulverizator( ca cea de geamuri) , a pus apa si cateva picaturi de uleid e cuisoare, cu care a pulverizat pe zona cu mucegai. A lasat sa actioneze cateva ore( parca) si apoi a sters cu o carpa umeda. A disparut tot mucegaiul si spunea ca uleiul de cuisoare creeaza o pelicula pe perete care protejeaja pentru reaparitia mucegaiului. Eu zic ca merita sa incerci...daca nu dispare mucegaiul, macar iti ramane un miros placut in casa..
MariaSophie....citeam o brosurica despre beneficiile alaptarii la san....si spunea ca pentru tratarea eritemului fesier ajuta un tampon de vata imbibat in lapte matern. Incearca.....pentru ca tu ai LM la discretie...rau nu are ce sa-i faca....
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
inutsa spune:
may sa va traiasca micuta crestina! Si felicitari pt reusita botezului!
oana da, nu ai ce face. Probabil stii deja, dar zic si eu, pune dezumidificator si incearca solutia zisa de Hayath. Eu nu sunt pro solutii de curatat din comert, sunt suspecte ca ar avea legatura cu astmul. Asa ca, vorba lui Hayat, macar o sa iti miroasa bine in casa.
Si uite imi zice sotul ca e buna apa oxigenata, dar nu aia din farmacie, ci concentrata. Din asta am folosit si eu si a ajutat
de si
nanna_mika spune:
Fetelor, dar v-ati dezlantuit cu scrisul, nu gluma!
Sei - faceti si voi o plimbare in Bucuresti la Ikea, asa punem si de o mare intalneala
Hayat - eu sunt de acord si cu ideea bazarului. Cum crezi tu ca ti-ar fi mai bine.
Lali - spor la trebaluit. Ce mai gatesti bun?
Pinkysor - eu am incredere ca or sa ii treaca nesuferitele de bubite lui Dani. Daca nu, mergi totusi la un dermatolog/alergolog.
Lena - mi-ai dat de lucru. Toata ziua am tot citit si rasfoit link-urile date de tine. F inspirate!
Inutsa - felicitari pentru rostogolire. Are mama baiat mare!
Maine merg cu Inez la ortoped, la renumitul ortoped . Sunt taaaare curioasa ce o sa ne zica. Defapt sunt mai mult fricoasa decat curioasa
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
seidana spune:
Inutsa.. ce trce timpul nu..ce baiat mare ..bravo barbatel
Mersi de pontul cu curmalele... oare lapte de nuci nu se poate?, nu de alta dar am nuci bio