Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 9
pinkysor spune:
Lena, pare interesant dicloforul, daca am sa merg la medic cu siguranta am sa intreb. Foarte interesante si utile linkurile de la tine!
Hayat, foarte frumos balansoarul! Sa-l folositi sanatosi! Mie mi se par ok produsele de la primii pasi. Noi am primit niste castronele pentru bebe (fara BPA) si chiar arata bine, le vom si testa dupa 6 luni :D Mai am interfon de la ei si ok.
Ingeras, asteptam vesti de la controlul de miercuri, sper sa nu fie dermatita!
Bravo Theo!
Nana, va tinem pumnii maine! Sigur sa fie totul bine! Abia astept sa ne dai vesti bune!
Dbunny, multumim Ce bine ca nu a mai facut Dani febra. Ce frumos trebuie sa fie sa ai doi copii si sa se iubeasca atata!
Sei, deci ne-am inteles la vara va asteptam aici! Abia astept sa va vedem! De acum te avertizez ca Dani o sa vrea sa o pupe pe Ele
Maria, foarte fortos albert!
Ingeras, nu am cuvinte pentru ce ai povestit ... unii pur si simplu nu au suflet
Jade, da se pune imediat diagnosticul asta am luat decizia sa merg si la dermatolog, o sa caut unul bun si sper sa gasesc si loc repede.
In legatura cu laptele de migdale, si eu fac La o cana de 200 ml pun 20 de migdale si 2 curmale! Iese super! Eu le curat. Cu strecuratul mi se pare mai greu.
nanna_mika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pinkysor Lena, pare interesant dicloforul, daca am sa merg la medic cu siguranta am sa intreb. Foarte interesante si utile linkurile de la tine! Hayat, foarte frumos balansoarul! Sa-l folositi sanatosi! Mie mi se par ok produsele de la primii pasi. Noi am primit niste castronele pentru bebe (fara BPA) si chiar arata bine, le vom si testa dupa 6 luni :D Mai am interfon de la ei si ok. Ingeras, asteptam vesti de la controlul de miercuri, sper sa nu fie dermatita! Bravo Theo! Nana, va tinem pumnii maine! Sigur sa fie totul bine! Abia astept sa ne dai vesti bune! Dbunny, multumim Ce bine ca nu a mai facut Dani febra. Ce frumos trebuie sa fie sa ai doi copii si sa se iubeasca atata! Sei, deci ne-am inteles la vara va asteptam aici! Abia astept sa va vedem! De acum te avertizez ca Dani o sa vrea sa o pupe pe Ele Maria, foarte fortos albert! Ingeras, nu am cuvinte pentru ce ai povestit ... unii pur si simplu nu au suflet Jade, da se pune imediat diagnosticul asta am luat decizia sa merg si la dermatolog, o sa caut unul bun si sper sa gasesc si loc repede. In legatura cu laptele de migdale, si eu fac La o cana de 200 ml pun 20 de migdale si 2 curmale! Iese super! Eu le curat. Cu strecuratul mi se pare mai greu. Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
Sper si eu sa venim cu vesti bune, insa....
Ok, sunt sigura ca o sa vrea sa o pupe pe Ela, la cat e de frumoasa, doar sa nu fie si Inez de fata, da?! Nu vreau sa sufere de acum ! . Plus ca nu putem concura, Ela are si ochii albastri....
Va pupez, noi ne bagam spre nani!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
seidana spune:
Pinky.. pai daca o sa vrea ii lasam sa se pupe nu?
Jade.. i-am luat o multime de carti {o pregatesc de facultate , o saltea mare de joaca , sa fiu sigura ca un mom in care ne jucam pe jos nu ii e frig www.amazon.co.uk/gp/product/B0034G61DC/ref=ox_sc_act_image_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">asta, o carticica plusata (ma rog din material), si vesela .. si am dat faliment
Ingeras, chiar daca pacatuiesc, ii ziceam mamei ca cele ce isi lasa copii la stat sa fie castrate, despre cazul asta, i-as smulge pielea bucata cu bucata.. sadica sunt insa cand e vb de copii orice
Hayat super e balansoarul cu scaunul... sa aveti parte de multa distractie u el, ata la masa cat si la papa..
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nanna_mika
Sper si eu sa venim cu vesti bune, insa.... Ok, sunt sigura ca o sa vrea sa o pupe pe Ela, la cat e de frumoasa, doar sa nu fie si Inez de fata, da?! Nu vreau sa sufere de acum ! . Plus ca nu putem concura, Ela are si ochii albastri.... Va pupez, noi ne bagam spre nani! mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
Dbunny spune:
ma tentati cu laptele vostru de migdale...eu folosesc migdalele la pui in sos. arunc in oala puiu, condimente, ceapa(sau usturoi), morcov si migdale. las la fript putin apoi adaug putin vina alb+ apa. las la fiert. scot carnea iar sosul ramas il blenduiesc, iese excelent insa migdalele nu se blenduiesc de tot
jade probabil ca-s rele la gust medicamentele, eu ii dadeam cu forta antibioticele, cu siringa intotdeuna, apoi ii suflam putin pe gurita, iar el din instinct deschide gura si trage aer(si-atunci inghite antibioticul)asa nu-l scuipa.
mariasophia, da, crema respectiva are oxid de zinc, de ce intrebi¿ e rau oxidu ala¿ ramane strat gros, nu e o crema care intra in piele, face o bariera intre pielea bebelusului si orice likid...
pt semnatura te loghezi, apoi cauti in stanga la profil personal...
hayat interesant suna prajitura cu gris, cu malai n-ai nimic ca-mi expira punga acusica...am inteles eu bine¿ vrei sa hranesti copilul in hutunus¿ o sa ai ce te legana si noi avem ceva asemanator de la Dani, dar la Noa nu l-am mai instalat, e prea mare si prea mult de instalat pt cele 3 saptamani cat ii va acorda atentie Noa
fiindca tot vb de vesela: Noa va papa din farfurie de portelan de-a mea, sau de sticla. am primit ceva(f ieftin) de la un mag englezesc, unul ce arata a plastic insa fara BpA, si are o ventuza de din jos ca sa nu-mi zboare prin cap
JadeJador spune:
seidana ce vesela ? vrem sa vedem
de unde ai luat o pe sofica pana la urma ?
cum se impaca ela cu ea ?
o sa o iau si eu sapt asta
nanna da ce s a intamplat de esti asa pesimista in legatura cu controlul ?
bunny o sa incerc si eu trucul cu suflatul
_
de T 5+
Dbunny spune:
fetele, noi de 1 mai (va avea fata 7 luni)avem un ospatz...si soacra vrea sa-i faca rochita eleganta fiicei mele. ma ajutati cu ceva model¿
JadeJador spune:
bunny T a avut costumul de botez de la aceasta firma
poate iti place ceva de aici http://www.annebebe.ro/Hainute-Botez-AnneBebe/Rochite-hainute-de-botez-fete/rochite-pentru-botez-anne-bebe
_
de T 5+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador seidana ce vesela ? vrem sa vedem de unde ai luat o pe sofica pana la urma ? cum se impaca ela cu ea ? o sa o iau si eu sapt asta nanna da ce s a intamplat de esti asa pesimista in legatura cu controlul ? bunny o sa incerc si eu trucul cu suflatul _ de T 5+ |
jade i-am luat setul de tacamuri de la avent, si niste farfurii cu ventuza si cu mickey din melamina.. poate o sa iau si setul de farfurii de la avent.. insa parca daca nu le-am pipait nu sunt hotarata
sofica am luat-o de la organic baby, insa a mers sotu dupa ea , langa P-ta romana in S 2
ii place, o roade, o suna, cand i-o arat se arunca pe ea, insa nu o tine mult dragostea, insa dupa 1 h o putem lua de la capat..
si ma intreb.. ce costa atata?
nanna_mika spune:
Jade - nu s-a intamplat nimic altceva, cu piciorul sunt aproape sigura ca nu are probleme, insa ma dispera cum sta cu capul . In fine, voi afla maine si vom face ce e de facut!
Sei - am vazut setul Avent ( farfurii si tacamuri) cu 70 Ron la Sensiblu. Cred ca e ok pretul, nu?
Acum chiar ca merg la nani.
Vise frumoase!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11