Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

hayat, si fiica-mea a avut o perioada in care mi-a facut asa...eram stresat si ii ziceam sotului ca nu a mancat nimic,iar el imi zicea ca atunci cand ii e foame va manca.si asa a fost.in schimb dupa perioada aceea de mofturi si agitatie am observat ca a inceput sa gangureasca mai mult,sa rada in hohote, sa faca lucrur pe care inainte nu le facea...parerea mea e ca la bebei puseele nu sunt doar de crestere fizica si si de psiho-motorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

ionela,tin sa-ti zic ca am avut perioade cand sanii imi erau foarte moi si nu stiam ce sa fac sa am iar lapte.curgea lapte dar fff putin , insa nu m-am lasat ... am inceput sa beau lichide si ceaiuri iar in cateva zile mi-a revenit lactatia. cand vedeam ca laptele imi scade imi aminteam de sfaturile tale date pe forum si rezolvam problema.eu am sanii mici dar nu asta conteaza...cand eram in spital toate aveau ragade,inclusiv eu, dar inghiteam in sec si alaptam.nu e foarte usor cu alaptarea,dar e atat de frumos... o perioada am vr sa intarc fata pt ca nu mai suportam sa o vad ca are colici si iritatii,dar am zis ca laptele matern face mai mult bine decat rau...asa ca am de gand sa alaptez in continuare cat oi avea si oi putea.a propos cat timp ne mai luptam cu colicii?deja avem 3 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

am uitat saptamana trecuta sa va pun filmultul cu albert cand se ridica :)
http://s1209.photobucket.com/albums/cc390/mariaserbanesscu/?action=view¤t=MOV05389.mp4

Mergi la inceput

Pus si yo poze de la botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria26

am uitat saptamana trecuta sa va pun filmultul cu albert cand se ridica :)
http://s1209.photobucket.com/albums/cc390/mariaserbanesscu/?action=view¤t=MOV05389.mp4

mami de Albert 17.09.2011 si mami de Andy 06.06.2008

Asa face si Maia si se duce in nas

Apropo mi-a trimis o verisoara filmulet cu fetita ei de la 3 luni si 3 sapt cand se misca pe burtica. Adica ridica funduletul si impingea cu piciorutele si misca manutele inainte fara nici un ajutor. Zicea in filmulet ca a facut 3 diagonale de pat intr-o zi.
Inainte de a vedeam filmuletul am intrebat... cate luni avea aici 5? :)))
Oricum ea mi-a spus k era mai natafleata fetita, k baietulul nu a fost asa activ.
Mi-a zis sa ma bucur cat sta pe loc, k dupa aia nu mai poti sa o scapi din ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Untul de shea il dau pe zonele uscate si de cateva ori pe zi. Inainte de baie ii fac masaj cu ulei de masline.

Am intrebat si eu de chestia cu alergiile si vaccinul si medicul mi-a zisca teoretic doar cele care erau facute pe baza proteinei din nou erau susceptibile si ca cele ce le fac copiii nostri acum nu au proteina din ou.

Ideea e ca ma intreb de ce peste tot in literatura de specialitate scrie ca DA apare in general in jurul varstei de 3 luni si nu pot sa nu ma gandesc ca ar putea fi si o reactie a organismului la vaccin. Oricum ai lua-o iese prost...nici cu DA nici fara vaccin..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Blogul unei mamici pediatru:

http://www.pediatricblog.info/2011/03/diversificarea-alimentatiei-1.html

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici! Am treaba pana peste cap de aia nu am intrat deloc. Acum am aruncat doar un ochi pe ultimele pagini ale capitolului trecut si pe cele scrise in acesta nou. Am vazut ca avem o mamica noua,bun venit MariaSophie !

Revin mai pe soara,sau la noapte. Sunt acasa ,am treaba muuulta , sper sa mai termin din ea azi.

Pupici,,,

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Lena, fetitele sunt mai precoce decat baietii... eu ma mir de albert.. Andy statea la 6 luni in funduletz cum sta albert acum si in nici un caz nu incerca sa se ridice.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Domnisorul meu s-a intors de pe spate pe burta, la 4 luni si o zi . De cateva zile tot se foieste, incearca sa se intoarca, dar isi intorcea doar picioarele si un pic fundul, nu isi putea lua avant mai serios sa se intoarca de tot. Azi dim a reusit! Ce bucuros era! L-am pus inapoi pe spate dar nu i-a mai reusit manevra, si atata bombane, dar nu ii iese

Mai este vreun bebe care sa isi suga cu multa placere degetul/degetele? Theo e mare fan al suptului, nu il pot dezvata nicicum, i-am pus si manusi-degeaba. Isi suge degetul mare cand ii e foame, cand ii e somn, cand se plictiseste. Am incercat sa ii bag tzitzi in gura in locul degetului-scuipa si baga la loc degetul, sa ii prelungesc timpul alaptatului in ideea ca poate nu suge destul-nici un efect. Suzeta nu vreau sa ii pun. Chiar nu stiu ce sa ii mai fac...
SI acum sta in leagan, se uita la elefantul agatat si sta cu degetul in gura

jade si lena[/b/ multumim de urari!

ionela aia de la IKEA mi-au zis sa urmaresc presa, caci au de gand sa deschida si in Iasi, dar nu se stie cand . Un fel de abureala, "mai vedem noi cand deschidem si la Iasi". Eram si eu interesata sa avem Ikea in Iasi. Mai degraba am ajuns la Ikea din Austria, decat la ala din Bucuresti

hayat eu prefer varianta cu nr contului . Pt ca sunt acum la tara, pt mine e prea complicat sa cumpar produse de pe bazar.
Produsele de la Primii Pasi sunt ok in mare parte.

alex sanatate!

nanna si Theo are o mica pata rosie unde i s-a facut vaccinul. E facut de joi si acum pata e f mica, dar inca este

sei, lena la laptele de migdale puteti pune curmale uscate in loc de miere pt a-l indulci. Mai merge si cu carob [pudra de roscove], e inlocuitor al cacao, nu e defel alergica si in plus are si calciu! Sa nu mai spun ca e si 3 lei si un pic o punga de vreo 2-300 grame, ieftin tare

lena cel mai bine e sa ai decizia de intrare in CIC. Nici mie nu mi-a venit, dar am sunat la asist sociala si mi-au trimis-o prin fax. De ce e bine sa o ai? Pt ca aia e dovada ca esti asigurat
Faine linkurile!

sophia si eu eram de o varsta cu tine la primul copil [22 ani], toti te cred copil si nepriceput. Lasa-i cu sfaturile lor, mama oricum stie cel mai bine

[b]oana
la Bia am folosit si eu untul de shea. Eram satula pana peste cap de dermatita care nu ii mai trecea cu absolut nimic. Si ca in cazul vostru, initial untul de shea a ajutat-o, ii mai trecusera din bubite, dar cele ramase se inroseau mai tare [atunci era si in plina vara, caldura, si poate si din cauza asta se inroseau asa]. De abia dupa ce am descoperit alergenul si l-am eliminat din alimentatie, abia atunci ne-a trecut dermatita, parca i-o luase cu mana

de si

Mergi la inceput