Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 3
pinkysor spune:
Sei, stiu ce zici cu diagnosticul dat asa rapid rapid off offf S-ar putea sa merg si la dermatolog cu el, cred ca as fi mai impacata. O sa caut un dermatolog bun.
LenaC spune:
La multe lunite Teo !!!
La multe lunite Ilincuta !!!
Alex sper sa va faceti repede bine. La noi Stodal si oscillococcinum e ft eficient. Vb de mine si sot, k la Maia inca nu a fost cazul.
Nanna cu mare placere. O sa continuii daca va place :P
Noi la 2 luni am avut o pata cam de 1cm diametru rosu in jurul vaccinului.
A trecut in cateva zile. Eu stiu ca e normal.
Sei, la noi inca nu a venit nici o factura serioasa... sau poate a venit dar sotul se ocupa. Oricum ca idee noi consumam 10 m3 pe zi (asta era media cand erau temp pozitive (1-8 grade).
Sora mea care sta la casa si are triplu metraj in casa consuma 9m3. Ce inseamna sa fie casa facuta k lumea. E izolata bine si are si pardoseala incalzita
Racheel si maica-mia mi-a dat sugestia cu miere pe suzeta, i-am spus k nu se da pana la un an si nu a mai spus nimeni.
Maria, ce bolfoasa e pitica ta :X Seamana cu a mea, asa doarme si ea pe umar ca in poza de avatar a ta :d. Cate grame are?
Offf Jade, e greu cu greva, dar o sa treceti. Incearca sa il hranesti cand e in stare semiadormit, sau adormit. Linistestel si apoi dai biberonul. La noi mai functiona si daca zornaiam o jucarie, se linistea si lua titi. ce am facut eu si mi s-a parut important, ii tineam sfarcul pe obraz, adica sa fie la dispozitia ei. daca il vroiam intorcea capul si il lua. Nu vroiam sa il bag cu forta, oricum era degeaba.
Hayat, ma bucur ca sunteti bine. vad ca ati trecut cu bine peste greva
Eu am un set de manichiura bebe de la primii pasi si sunt super ok. Chiar ma asteptam sa fie jafuri, dar forfecutul taie foarte bine. Restul inca nu le-am incercat.
Ce fel de scaun ai cu balansoar?
Decizia pt indemnizatie vine la adresa din buletin, nu? Eu stau la adresa respectiva si nu prea as putea face rost de decizie. Este vreo problema daca nu o am?
Pinkysor, stiu cum e... si eu imi spargeam creierul incercand sa imi dau seama ce a generat alergia...
Eu am fost la pediatru, alergolog si am trimis si pozele surorii mele care e medic de familie si toti au avut recomandari diferite. Eu am ales-o pe cea mai putin invaziva.
eu ti-as recomanda sa mergi si la dermatolog sau alergolog mai bine. eu am fost la alergolog. Poti sa intrebi si de Diclofor https://comenzi.farmaciatei.ro/diverse/dicoflor_30_pentru_sugari_si_copii_10_plicuri-p10018466
Inutsa ne-a spus de el cand aveam dermatita, dar nu am apucat sa il incerc.
Fetelor cati strugurasi avem fara dermatite? Citisem undeva ca vaccinurile pot genera alergii. Offff
Bravo Dani, e baiat mare deja
ingeras26a spune:
Buna si de la noi!
Sei, gata, vazut poze, bebelusi superbi, mamici frumoase!
Am vazut ca si pitica ta are ochisorii albastri, chiar sunt curioasa daca le vor ramane asa. Nu ca tin neaparat, mie mi se pare ca li se potriveste cel mai bine culoarea pe care o au in final...adica pe Maya nu mi-o pot imagina cu ochii albastri sau verzi sau negri, este frumoasa asa cum este. Si asa sunt si bebelusii :)
Pinkysor si Sasha are bubite mici, dar numai pe fata. Habar nu am de la ce le face, eu de mancat am mancat de toate, exc varza, mazare, linte. Si cateodata are bubite, cateodata nu...
Pediatra a spus ca este pos sa fie dermatita la nivelul fetei (numai pe obrajori are), dar ne-a trimis la dermato, la o dr de la Medlife Unirii. Miercuri am programare, iti spun dupa aceea ce ne-a zis. Eu sper sa nu fie dermatita, sa ne dea o crema si sa treaca.
El nu se scarpina, nu par sa il deranjeze deloc.
May, felicitari pt botez si pt cununie!
Lena, Dbunny, multumesc , mi-am dat seama ce tuta sunt astazi, cand am zis ia sa mai incerc o data, chiar inainte de a citi mesajele voastre :) m-a indus in eroare faptul ca nu sunt albume pana la sfarsit, mai ramane spatiu go si atunci nu m-am mai uitat la next, sau la a cata pag din cate etc. O sa-mi scriu in frunte
Dbunny si Dani a crescut muuuult! Maya tot asa, un gri ciudat care s-a transformat intr-un caprui minunat dar culoarea era total diferita de cea a ochisorilor lui Sasha, de-asta ma intrebam la el...
seidana spune:
Lena.. si eu tot asa consum insa stau la parter, 3 cam si am geamuri mari si f prost izolate.. si mama tot se ia de mine si imi zice ce alegere am facut si noi la cumpararea ap, insa vad ca si voi tot pe acolo va invartiti fie parter sau nu ..
Ingeras deocamdata piticelul meu are ochii lui taicas-o.. nu cred ca vor deveni caprui , eventual verzi.. Ai ei sunt cameleonici, cand un albastru senin , cand un albastru cenusiu, cand verzi..Cum vor fi e frumoasa oricum
LenaC spune:
Ingerash cu placere si multumim ;)
din categoria linkuri utile:
Recompensa #351;i lauda: morcovul otr#259;vit - http://www.attachmentparenting.ro/cms/front_content.php?idart=92 (sper sa nu imi iau rosii pentru acest articol)
Jucarii din lemn:
- http://kid.store.ro/
- http://www.picus.ro/
- http://www.gabi-jucariiecologice.blogspot.com/
racheel spune:
Jade....luna a 5-a
E Jade, m-am distrat...Bineinteles ca am stat numai cu telefonul in mana si sunam sa vad ce face
imi pare rau ca sunteti in greva sa nu-l obligi sa ia biberonul...
Sei, si sotului i se parea mult 6 m pe zi
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lena.. si eu tot asa consum insa stau la parter, 3 cam si am geamuri mari si f prost izolate.. si mama tot se ia de mine si imi zice ce alegere am facut si noi la cumpararea ap, insa vad ca si voi tot pe acolo va invartiti fie parter sau nu .. Ingeras deocamdata piticelul meu are ochii lui taicas-o.. nu cred ca vor deveni caprui , eventual verzi.. Ai ei sunt cameleonici, cand un albastru senin , cand un albastru cenusiu, cand verzi..Cum vor fi e frumoasa oricum Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Sei, la noi trei camere, dar una nu e mobilata si e inchisa usa, adica nu o incalzim. Noi avem termopane, adica ar trebui sa fie bine izolat si suntem la etajul 8 din 9 :P
LenaC spune:
Rach, sa ii spui ca e foarte putin :P
Noi azi am fost afara, la noi sunt -8 grade. am stat putin, vreo 15 min pentru ca batea vantul putin.
LenaC spune:
Iar vine Lena cu linku'
sunt adorabile cosurile pentru jucarii si paturicile.
http://www.blog.kihi-kiha.com/
mariasophia2 spune:
ionela,tin sa-ti zic ca am avut perioade cand sanii imi erau foarte moi si nu stiam ce sa fac sa am iar lapte.curgea lapte dar fff putin , insa nu m-am lasat ... am inceput sa beau lichide si ceaiuri iar in cateva zile mi-a revenit lactatia. cand vedeam ca laptele imi scade imi aminteam de sfaturile tale date pe forum si rezolvam problema.eu am sanii mici dar nu asta conteaza...cand eram in spital toate aveau ragade,inclusiv eu, dar inghiteam in sec si alaptam.nu e foarte usor cu alaptarea,dar e atat de frumos... o perioada am vr sa intarc fata pt ca nu mai suportam sa o vad ca are colici si iritatii,dar am zis ca laptele matern face mai mult bine decat rau...asa ca am de gand sa alaptez in continuare cat oi avea si oi putea.a propos cat timp ne mai luptam cu colicii?deja avem 3 luni...