Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana sa inteleg ca esti in bani ? te a fericit statu' ?
cand ai depus dosarul ?

_


de T 5+





nuuuu.. intrebam , ca poate ma fericeste incognito.. si chiar nu-s ca am papat comisioanele sotului ( ieri am facut comenzi pe 2 site-uri si trebuie sa vina sa decartez banuti )

L-am depus inainte de craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nanna.. multumim.. si noi pupam bulanasul rosu
Ce vreau si eu Ikea.. trebuie sa ma mut la Bucureesti nu?

May.. asteptam pozele

am pus poze calde



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

Pe fuga 3 cuvinte

Maria sophia, bun venit. Bravo ca esti o mamica tanara si dedicata fetitei. Nu pot sa ma abtin sa nu te felicit pentru alaptare. Daca ne citesti de multa vreme stii ca asta e "fixatia"mea
Eu spun sa incerci protectisul ca probiotic pentru ca nu ai de dizolvat, dat ceai etc. ... asta daca vrei neaparat protectis. Condimentele, citricele, laptele de vaca, frctele, muraturile... orice din dieta ta poate sa ii faca probleme. Trebuie sa gasesti ce.
Scaunele sugarului alaptat exclusiv sunt foarte moi si e normal asa... NU E DIAREE.
Sper sa treceti repede peste problema de scutec.
Cum spuneau si fetele Miere poate da botullism.... asta e una din dovezile ca nu tot ce e natural e si adecvat copiilor

May, sa traiasca micuta crestina si felicitari pentru cununie. Ma bucur ca a iesit petrecerea bine... mai ales ca aveai atatea ganduri...

Alexa, si noi folosim stodalul cand e absolut necesar. Cel mai bun medicament homeopat este cel dat de homeopat si personalizat. Asta e si ideea homeopatiei... medicamentul personalizat. Cu toate astea eu mai bag stodal si oscillo...

Eu emit protest si aici: vreau Ikea si la Iasi!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata intarziat si de la noi!

Noi , dupa 3 saptamani de puseu(cred ca a fost cel de 4 luni, daca ma iau dupa cele scrise in articolul postat de Lena), am avut 3 zile de groaza. Razvan incepuse sa refuze total biberonul, a intrat intr-o greva foarte urata si ma luptam cu el sa manance.Plangea, mai mult tipa cu lacrimi de crocodil, se foia, intorcea capul in toate directiile. numai sa nu simta bibe la gura. Pana intr-o seara, cand eram deja cu nervii varza, mi-au cedat...si suparata l-am lasat intins in pat sa tipe cat vrea, ca o sa i se faca lui foame la un moment dat. Insa, mi-a fost tare mila de el, la cum ii curgeau lacrimile.Ii era foame, suzeta nu o accepta si am inceput sa ma joc cu el, sa ii vantur bibe pe la nas, pe langa buze....pana cand am vazut ca incerca sa il apuce. Atat mi-a trebuit,imaginandu-mi ce as fi facut daca l-as fi alaptat la san si vazand ca raspunde pozitiv la "joaca" noastra, am profitat si l-am lasat sa suga asa.A papat puiutul meu aproape tot,facand 2 pauze in care l-am ridicat in brate sa eructeze.Astfel am procedat week-endul asta, pe timpul zilei.Noaptea era singura masa, in care imi manca linistit in brate si asta pentru simplul fapt ca era semiadormit.

Ce mi se pare tare ciudat la bb-ii nostri, este ca , dupa ce ai incercat toate metodele, cand incepi sa le iei de la capat...una dintre ele se nimereste a fi cea mai potrivita pentru el. Oricum, Razvan prin asta a vrut sa imi demonstreze ce personalitate are...ca el e baiat mare deja si poate sa manance si singur....adica, in momentul in care l-am lasat intins pe spate in pat si i-am bagat biberonul in gurita, a prins cu amandoua manutele sticla si tragea in acelasi timp si de bavetica, parca insistand sa imi arate ca nici de ea nu mai are nevoie.Azi dimineata a fost prima data in care am putut sa ii dau din nou sa manance in brate, desi aproape de finalul mesei a inceput din nou sa riposteze.

Jade..multi pupici stralucitorului T sa se faca cat mai repede bine si sa depasiti si momentul de greva, cat mai usor. Am vazut mica vedeta in revista.E cel mai frumos de acolo.

MariaSophia, bine ai venit printre noi si ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut curaj sa ni te alaturi si prin scris, nu doar citindu-ne.In ce priveste ceea ce descrii tu legat de kk si iritatie, noi nu ne-am confruntat cu asa ceva, asa ca imi pare rau ca nu te pot ajuta cu vreun sfat.La noi in cazul unei iritatii la fundulet, intotdeauna ne-a fost de folos Sudocremul sau crema de galbenele, dar se intampla sa nu fie la fel de util si in alte cazuri.{pup]

Ionela, nu ai facut nici o greseala.Am inteles mesajul tau si tocmai de aceea am raspuns cum mi se parea corect.Tu esti obisnuita cu forumul, eu m-am obisnuit cu voi.SI va multumesc din suflet ca doriti sa imi fiti alaturi.

Lali, la propunerea ta, mai repede as spune da. Motivul? SImplul fapt ca fiecare dintre noi poate ca avem lucruri care ne ocupa loc in sifonier si pe care poate ca le-am da degeaba sau le-am arunca la gunoi.Ideea cu bazarul as accepta-o si as participa si eu cu cate ceva.Nu trebuie neaparat sa punem cazul la umanitare.Multumesc pentru aceasta propunere.Eu sunt de acord. Asteptam sa vedem cine mai este de aceeasi parere.

Citisem in acest week-end din experientele altor parinti care si-au operat copiii anul trecut in noiembrie.Si am constat ca suma acopera doar onorariul medicului si ca spitalizarea se plateste separat.Habar n-am cat costa la aceasta clinica ziua de spitalizare si cati bani trebuie sa strangem in plus. O sa trebuiasca sa vorbesc cu vreunul sin acesti parinti sa imi spuna cum au decurs lucrurile.Uff...

Seidana , pe Hellena si eu am sunat-o de multe ori si nu mi-a raspuns la telefon.Incepusem de mult sa imi fac griji pentru ea, insa "sper" totusi sa fie doar suparata pe noi si sa ii treaca, sa se intoarca printre noi, decat sa se fi intamplat ceva.

Hellena , daca citesti acest mesaj, vreau sa imi cer scuze public, daca te-am suparat in vreun fel...si aici ma refer si la mesajul meu in care te intrebam "daca nu ti-ai platit telefonul si nu poti suna, asta inseamna si ca nu poti raspunde?"...ma gandesc ca poate asta te-a suparat....daca asa este...atunci prefer sa ma ignori pe mine si numai pe mine de acum incolo, dar nu ignora pe toata lumea.


Alex...sanatate piticei.

Daca imi permiteti, mai incolo putin o sa pun si eu un mic articol legat de diversificare..sa il studiati.

I-am luat si noi deja lui Razvan scaunul de masa, dar este cu balansoar ...l-a probat Razvanel al nostru si mi s-a parut a fi multumit, doar ca nu o sa il pun in el deocamdata, pentru ca scaunul este de la 6 luni in sus.

Voi ce parere aveti despre produsele de la Primii Pasi, tinand cont ca sunt si accesibile ca pret?

Fug, ca iar imi tipa nazdravanul.O sa incerc sa pun niste poze pe grup, mai tarziu .

Pupici tuturor mamicilor si sananate bebeilor.

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

seidana mie mi-a intrat indemnizatia pe 20 ianurie fara sa vina decizia.. nu am primit-o inca... deci, se poate :)

noi am facut vaccinul astazi.. a zis dr ca e bine.. aveam niste emotii avand in vedere ca andy a facut temperatura mare in weekend..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Mayyyyyy felicitari pentru cununie si botez. E super ca ati reusit pana la urma si ca a fost si distractie mare. Pupici si imbratisari.

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna ziua fete dragi!

Sei, foarte frumos gest! Sper sa reusesti ce ti-ai propus cu nasitul fetitei de la casa maternala!

MariaSophia, bine ai venit!

May, super!!! Felicitari pentru botez! Felicitari pentru cununie! Ce bine ca a iesit totul cum ati vrut!

Nana, multumim de pont cu revista! I-am zis sotului s-o ia

Jade, ma bucur mult ca T este mai bine! Sper sa treaca repede Greva foamei si sa-i revina apetitul!

Sa va zic si despre noi!
Am fost de dimineata la medic, la pediatru nu dermatolog, ne-a spus ca avem dermatita alergica de contact
Pe reteta care ne-a dat-o e scris diagnosticul dermatita atopica...
Sunt plina de nervi ca ma gandesc ca am facut eu ceva gresit in fine o sa ma calmez eu cumva
Cu bubitele suntem mult mai bine sambata pe piept nici nu se mai vedeau, se simteau doar. In acelasi stadiu suntem si azi... adica mai avem bubite rosii pe fata si gat in rest se simt doar. De scarpinat nu s-a scarpinat niciodata.
Doctorita mi-a dat advantan milk (doar 2 zile) si sa trec pe produsele de la Ducray sau Avene pt pielea sensibila/atopica. Asadar am luat Trixera, sa vedem cum ne merge cu gama asta.
A zis sa nu-l mai dau cu ulei dupa baita ci doar inainte (nu a zis sa nu-l mai dau deloc dar momentan o sa-l doau doar cu crema).
Binenteles ca m-a intrebat ce am schimbat in mediul lui (detergenti sapun etc) si daca am introdus eu alimente noi in dieta mea... acum incerc sa-mi aduc aminte tot ce am schimbat in ultima saptamana. Mi-a zis sa am mai multa grija la ce mananc.
A mai zis ca nu sunt necesare siropurile antialergice momentan (oricum pe prospectul lor scrie ca sunt recomandate de la un an).
Sunt putin bulversata nu stiu daca sa merg si la dermatolog...

Oana, tu cum ii aplici untul de shea? Inainte de baita? L-am folosit si eu la inceput da doar la fundulet.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Multumesc mult Oana!
Foloseam un gel de dus cu galbenele de la Waleda, dar cred ca ne intoacem la ceai de galbenele. Nu gasesc produse Laroche Posay online, deci trebuie sa pornesc prin farmacii. Adevarul e ca am mancat alune zilele astea, dar nici prin cap nu mi- a trecut ca e de la ele mai iritata. Problema e ca seara, la masa de inainte de culcare vrea sa se scarpine si e foarte agitata. Incerc sa nu o mai spal pe cap, nu o mai ating acolo. O stergeam cu apa termala de la Avene pe fata.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ionela ma alatur protestului cu
Vreau Ikea la cj

Hayat..baiat mare si cu personalitate ai, dar el a avut ceva de zis si cand era mic , cu bazarul sunt si eu de acord.. off de abia astept sa treceti cu bine peste operatie...

Pinky.. dr astia dau diagnosticuul de derma atopica ff repede, ca sa zica si ei ceva ..eu as zice sa mergi si la dermatolog daca te simti neimpacata, si mai mult nu iti fa mustrari.. , ar fi culmea...

Maria.. bravo pt vaccin si sa nu aveti nici macar un strop de indispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Hayat, ai un baiat mare deja! si cu personalitate! Si eu ma alatur ideii cu bazarul!

Alex, multa sanatate micutei!

Sa va mai zic ceva... Dani de cand a descoperit ca se poate intoarce numai asta face! E foarte sod . Cateodata ajunge si in pozitii imposibile si se enerveaza si plange... dar il ajut eu
Si inca ceva... are niste asterunturi colorate si cu desene... e super simpatic cum le studiaza el cand sta pe burtica... atinge desenele cu manutele

Mergi la inceput