Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 15
mariasophia2 spune:
bujo nu stiu cum se numeste aici...sunt in italia si de multe ori zic ca daca as fi fost acasa poate fata nu ar mai fi avut probleme cu funduletul ca e alta treaba la farmaciile de la noi.aici la farmacie iti dau toate prostiile care nu se vand si-s scumpe iar pediatrul nu imi da atentie la asta ca zice ca e normal sa faca iritatie ca toti copii faca asa pana la 6 luni un an.
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Sei , categoric nu are treaba cu supozitorul mai ales daca l-a eliminat prima data.Si de dimineata pana acuma sunt ore bune...deci felicitari! Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
multumim.. deja nu mai sunt stresata, ca vad ca face.. insa pana samb ii mai pun supo (sa fie 2 sapt de tratament din luna prescrisa )
seidana spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Cand beau cafea I se inrosesc fetei bubitele. Uneori apar si altele ..oare sa fie cafeaua de vina??? beau decofeinizata ...sa fie oare facuta cu chimicale (daca nu are cofeina)...? Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
si eu beau cafea fara cofeina .. noi cu ciocolata insa nu cred ca avem treaba pt ca sapt trecuta am mancat aproape singura un tort de ciocolata (-a terminat joi). si bubitele au reaparut duminica
seidana spune:
citat din mesajul lui mariasophia2 voi dupa baita ii puneti caciulita in cap?ca pana acum i-am pus ,dar are parul cam lungut si ramane umed mai mult timp daca ii pun caciulita,chiar daca o usuc bine cu prosopul.si masajul il faceti inainte sau dupa baie?eu il fac inainte cu ulei de masline.nu stiu daca fac bine dar asa mi se pare mie ca piticei ii face mai bine mami de maria sophia 28.10.2011 lumineaza-ne Doamne calea in tot ceea ce facem |
Nope .. eu i-am pus doar cand era bb ( asa cu ii zic ), adik in prima luna si maxim a doua .. de atunci never .. o usc bine si gata.. dar daca ei ii merge bine, nu schimba rutina
oanaiasi spune:
Sei eu am observat mai demult treaba cu cafeaua ...dar am mai baut pt ca imi spusese pediatrul ca nu provoaca alergii...pe internet am gasit in schimb ca ar fi alergena..deci..
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
inutsa spune:
Scriu la foc rapid, ca fecior'miu nu vrea nici culcat, nici pe burta, nici in leagan, nici in brate, nici... nici... e mofturicea
msophie am citit pe fuga dar daca am inteles eu bine ca zicea bujo de ceva glicerina cu nistatina pt gurita bebelusei... in Italia este Nistatina, o solutie pe care o dai pe limbuta bebelului, ii trece candidoza repede cu ea. Probat pe fiica-mea.
oana daca nu ii prieste cafeaua fetei, incearca cafea din cicoare, de la mag naturiste
kora grasan grasan Dimitris
ionela LA MULTI ANI lui Tudor!
Mai intru cand o sa fie apele linistite arround
de si
oanaiasi spune:
Inutsa, mersi ca mi-ai adus aminte de cafeaua de cicoare. am mai baut de la niste colegi de munca. foarte buna...
tu pe unde stai in iasi ? poate suntem vecine. Cu lena deja ne-am lamurit. suntem aproape vecine
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
inutsa spune:
oana eu nu mai stau in Iasi acum , ne-am mutat la tara, pana cand hotaram unde plecam. Stau la 60 km de Iasi
Zici ca e buna cafeaua de cicoare? Eu am auzit doar de ea, nu am probat. Poate incerc si eu, ca tare imi mai place aroma de cafea
de si
seidana spune:
Inutsa si faceti naveta la Iasi? sau aveti job de acasa? nu de alta dar tare m-as muta si eu la 50 de cj
Mie nu-mi place cicoarea decat cu lapte
inutsa spune:
sei cand avem nevoie, ne urcam in masina si venim la Iasi, sau pe unde mai avem treburi . Sotul de abia a terminat doctoratul si nu lucreaza inca , cica e somer cu acte in regula iar eu sunt in CIC , deci nu e nevoie sa facem naveta in fiecare zi
de si