Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariasophia2 spune:

bujo,eu sunt sigura ca e o micoza.in gurita nu are nimic. dar cum ii trece putin iritatia,iar ii apare,desi si o tin fara pampers...am baxurile de pampers intregi din decembrie...i-am dat ceva pt flora intestinala ,enterogermina, ca atunci cand facea caca facea acid spuma,dar nu e asa de bun asa ca vreau sa ii dau altceva tot natural . in schimb am vazut ca inainte sa faca pipi se agita tare,se screme nu stiu ce sa zic...asa face de cand am nascut-o...nu cred sa aiba si infectie urinara,febra nu a facut niciodata , ia in greutate bine,urina nu e schimbata

Mergi la inceput

dbunny,te-am intrebat daca acea crema contine oxid de zn pt ca fetitei nu cred ca ii prieste.nici nu ii amelioreaza ba parca se inroseste mai tare de la creme cu zinc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Cand beau cafea I se inrosesc fetei bubitele. Uneori apar si altele ..oare sa fie cafeaua de vina??? beau decofeinizata ...sa fie oare facuta cu chimicale (daca nu are cofeina)...?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

oana , sei , eu fiicei mele ii caut doar hainute din bumbac.nu stiu daca voi gasiti bbc 100% dar eu una nu gasesc asa ceva.tot tre sa contina si ceva polyester,lycra sau mai stiu eu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei , categoric nu are treaba cu supozitorul mai ales daca l-a eliminat prima data.Si de dimineata pana acuma sunt ore bune...deci felicitari!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

e posibil sa fie si de la acea cafea...eu beau cafea dar o gurita dimi ca daca nu imi crapa capul de durere si nu vad ca fata sa fie mai agitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariasophia2

oana , sei , eu fiicei mele ii caut doar hainute din bumbac.nu stiu daca voi gasiti bbc 100% dar eu una nu gasesc asa ceva.tot tre sa contina si ceva polyester,lycra sau mai stiu eu ce

mami de maria sophia 28.10.2011

lumineaza-ne Doamne calea in tot ceea ce facem

Maria.. body-urile ei au numai bumbac, bluzele , pantalonii la fel ( chiar daca de ex pant au polystiren , polystirenl e intr-o funda,desen, panglica. Ce nu am gasit 100 % bbc sunt ciorapeii, salopeta de outdoor, caciulile.. am o caciula captusita la interior cu bbc, insa numai forma capului, urechile si 2 cm din bordura sunt polystiren .. tot ce a fost din alte materiale le-am facut cadou..

Mergi la inceput

voi dupa baita ii puneti caciulita in cap?ca pana acum i-am pus ,dar are parul cam lungut si ramane umed mai mult timp daca ii pun caciulita,chiar daca o usuc bine cu prosopul.si masajul il faceti inainte sau dupa baie?eu il fac inainte cu ulei de masline.nu stiu daca fac bine dar asa mi se pare mie ca piticei ii face mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mariasophia incearca totusi glicerina cu nistatin, s-ar putea sa fie ceva in tractul digestiv. Si daca o dai inainte de masa ajunge cu lapticul in intestine si mai echilibreaza situatia. Dar o urocultura i-ai facut? Daca zici ca plange la pipi, macar sa vezi. Numai ca ar fi indicat sa recoltezi fara punguta speciala. Eu am recoltat cu aia de 2 ori si s-a contaminat proba. Pana nu am recoltat fara nu a iesit sterila. A fost tare greu. Imediat ce se trezea, o duceam la spalat si o tinea mama deasupra chiuvetei pana facea. Eu eram pe faza sa recoltez. Oricum ei fac aproape toti imediat ce se trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, cel cu care esti imbracata in fata Bisericii, cand schimbi fata in biserica, etc. E cu ceva imprimeuri daca am vazut bine.. am mai vazut pe o tipa si mi-a placut f tare. Vreau si eu. Te rog intreaba nasa. Merci mult.

Revin mai pe seara cu noutatile despre noi.

Mergi la inceput