Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 16
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa sei cand avem nevoie, ne urcam in masina si venim la Iasi, sau pe unde mai avem treburi . Sotul de abia a terminat doctoratul si nu lucreaza inca , cica e somer cu acte in regula iar eu sunt in CIC , deci nu e nevoie sa facem naveta in fiecare zi de si |
eee.. la noi se impune o naveta zilnic.. deci.. offf.. nu mi-ai dt speranta
LenaC spune:
citat din mesajul lui zubi Lena, eu mai fac o reteta, sunt moarta dupa ea, si anume, fierb lapte , pun zahar, esenta vanilie, si al sf, cadn fierbe laptele, adaug asa: foarte multa nuca de cocos, stafide, migdale taiate marunt, nuci taiate marunt, fistic taiat marunt...si se ingroasa asa, e o bunatate, asta e de fapt o reteta de la indi, toate sarbatorile lor incep cu chestia asta, ei mai pun si un fel de fidea foarte foarte subtire, dar eu fac fara ( daca tot iti palce asa d emult nuca de cocos ) Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 ) Multumim Doamne in fiecare secunda |
Sarumana. suna bestial :*
LenaC spune:
Sei, legume si fructe bio http://www.pukkafood.ro/pages/store_fructe_legume.html
Nu e incercat, l-am gasit cand cautam si eu.
eu afara ii pun bonetica de bumbac si deasupra caciulita.
Si eu cred k a facut singura dak a eliminat supozitorul ;)
Maria, eu nu ii mai pun caciulita de la 2 luni cred, chiar daca are parul un.
Masajul in fac dupa baita, dar e ok si inainte. Important este sa se simta ea bine.
Inutsa, mandra mea doarme doar in manduca si tb sa dau repede din fund cand da semne de trezire. Alternative la manduca: brate, dar ma doare spatele k are 6800 imbracata (Fetele cu manechine nu ma invidiati, k imi rupe spatele), sau leganata pe picioare, dar acolo tb sa si zornai o jucarie. cu manduca e fain k stau la laptot si mai fac si treburi prin casa. Daca o dau jos face ochii cat cepele.am mai incercat sa ma asez pe canapea si sa dorm si eu, dar daca nu o misc putin cand se matzaie se trezeste. asa ca fac sport ;)
Alex2011 spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Cand beau cafea I se inrosesc fetei bubitele. Uneori apar si altele ..oare sa fie cafeaua de vina??? beau decofeinizata ...sa fie oare facuta cu chimicale (daca nu are cofeina)...? Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
Oana, cafeaua decofeinizata trece prin multe procese chimice, motiv pentru care eu am oprit-o. Acum beau cu cofeina o ceasca dimineata si e ok la noi. Cand beau si ceai verde sau inca un esspreso, Clara e mai agitata.
May3 spune:
iris, tu intrebai de paltonul meu
am crezut ca de-al fetii.
l-am luat dintr-un magazin din Valcea.
apoi am vazut ca e plin orasul de femei cu paltoane la fel :))
sper ca in Anglia sa n-aiba nimeni.
nu e online sau ceva magazin mare. un magazin oarecare. sorry.
Oana, app de intrebarea de pe facebook. ghetutele le-a luat nasa din Obor. e un complex in Bucuresti. deci nu online :)
LenaC spune:
Vezi k nu ai ridicat piciorul la 20 cm de la sol http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-un-baietel-de-trei-ani-lovit-in-cap-de-educatoare-nu-dansa-pe-placul-ei-153627.html
OMG
Dbunny spune:
citat din mesajul lui mariasophia2 dbunny,te-am intrebat daca acea crema contine oxid de zn pt ca fetitei nu cred ca ii prieste.nici nu ii amelioreaza ba parca se inroseste mai tare de la creme cu zinc |
hmmm farmacista ne-a spus ca cremele pe baza de oxid de zinc sunt f bune. Chiar si la varicela am folosit una cu oxid de zinc si bubitele s-au uscat f frumos.
sei credema ca nu-i usor, detest aparatul ala de muls, dar asta e, chiar ieri ma intreba cumnata cum e posibil sa ma tina asa mult mulsul¿ deja mai avem la activ cate-un bibe de lp noaptea.
eu am luat gripa de la fiimiu, azi am bocit toata ziua in pat, noa a fost f solidara si-a dormit si ea dupamasa aproape 3 ore, mancao-ar mama de cumintica! am luat medicamente cam tari, intre altele contin si cofeina, vedem noi la noapte ce show ne asteapta!!
si-am uitat sa spun ca fiica mea e mai desteapta ca mineam luat un tub de ceai granulat pt ea(sapt trecuta i-am dat din plic-mostra si i-a mers tare bine), ei bine acu ca am dat banii pe ceai zice sa-l beau eu. nu-l vrea si pace dar nici nu mai are probleme cu burtica.
JadeJador spune:
seidana ce dimensiune are salteluta ? ca nu mi dau seama
e tare frumu
bunny sanatate multa
nici fimiu nu vrea sa puna limba pe ceai
am incercat sa i dau si unul dulce dar nu vrea si pace
scuipa tot !
parca vad ca mi da de furca cand l oi diversifica
nanna ??
_
de T 5+
nanna_mika spune:
Seara buna de la noi!
Abia acum am reusit sa intru, nu am citit nimic de ieri.
Ok, am fost la dr azi, a verificat-o, rasucit-o si pigulit-o, rezultatul este ca Inez este foarte bine, piciorulul este absolut normal, torticolis nu are . Ne-a dat totusi sa ii facem eco de sold, a zis ca are o rezistenta la o manevra de-a lui si vrea sa se lamureasca despre ce e vb. Joi dimineata mergem la eco, sper sa nu avem vreo surpriza neplacuta atunci...
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de noi
Am facut si eu azi biscuitii lui Zubi: super deliciosi!
Nu ami stiu ce mai faceti, voi citi cat de curand, sper ca toate sunteti bine!
LA MULTI ANI LUI TUDOR DE IONELA!
Sper sa revin curand! Va pup cu drag!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11