Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

sei in strainatate se practica, lumea locuieste la zeci, chiar si o suta de km de job, dar drumurile sunt ok, autostrazi, drumuri deszapezite. Daca ar fi si la noi asa... as mai zice Asa, no chance

bunny sanatate!

nanna vazi ca nu are nica fata!

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, legume si fructe bio http://www.pukkafood.ro/pages/store_fructe_legume.html
Nu e incercat, l-am gasit cand cautam si eu.
eu afara ii pun bonetica de bumbac si deasupra caciulita.
Si eu cred k a facut singura dak a eliminat supozitorul ;)

Maria, eu nu ii mai pun caciulita de la 2 luni cred, chiar daca are parul un.
Masajul in fac dupa baita, dar e ok si inainte. Important este sa se simta ea bine.

Inutsa, mandra mea doarme doar in manduca si tb sa dau repede din fund cand da semne de trezire. Alternative la manduca: brate, dar ma doare spatele k are 6800 imbracata (Fetele cu manechine nu ma invidiati, k imi rupe spatele), sau leganata pe picioare, dar acolo tb sa si zornai o jucarie. cu manduca e fain k stau la laptot si mai fac si treburi prin casa. Daca o dau jos face ochii cat cepele.am mai incercat sa ma asez pe canapea si sa dorm si eu, dar daca nu o misc putin cand se matzaie se trezeste. asa ca fac sport ;)

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

mamaa da scumpe sunt , daca as avea certitudinea ca sunt chiar bio, insa imi pare cam ciudat castravezi bio iarna... mai mult vedeam un articol/reportaj cum si ouale ecologice din magazine(supermarketuri) sunt de fapt oua ordinare stantate in depozite ca fiind eco si platite de "prosti" la super pret..
sunt curioasa daca legumele bio miroase sau doar au iz de miros

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana ce dimensiune are salteluta ? ca nu mi dau seama
e tare frumu

bunny sanatate multa
nici fimiu nu vrea sa puna limba pe ceai
am incercat sa i dau si unul dulce dar nu vrea si pace
scuipa tot !
parca vad ca mi da de furca cand l oi diversifica

nanna ??

_

de T 5+

are 150/ 100 cm.. deci e mare..

Mergi la inceput

Lena .. bonetica nu pot sa-i pun ca si asa ne crizam de numa la o caciula, pe care nu reusesc sa o leg.. da din maini si isi trage caciula.. asa ceva .. la cat e de cuminte atat de tare uraste caciulile..

Bunny.. te cred ca urasti, eu as fii dat in psihoza.. sau nu? ca doar ce nu facem pt puii nostri.. sper sa nu aflu totusi cum e..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Seara buna de la noi!

Abia acum am reusit sa intru, nu am citit nimic de ieri.

Ok, am fost la dr azi, a verificat-o, rasucit-o si pigulit-o, rezultatul este ca Inez este foarte bine, piciorulul este absolut normal, torticolis nu are . Ne-a dat totusi sa ii facem eco de sold, a zis ca are o rezistenta la o manevra de-a lui si vrea sa se lamureasca despre ce e vb. Joi dimineata mergem la eco, sper sa nu avem vreo surpriza neplacuta atunci...

Va multumesc mult ca ati fost alaturi de noi

Am facut si eu azi biscuitii lui Zubi: super deliciosi!

Nu ami stiu ce mai faceti, voi citi cat de curand, sper ca toate sunteti bine!

LA MULTI ANI LUI TUDOR DE IONELA!

Sper sa revin curand! Va pup cu drag!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

ei stiam noi ce stiam..

Pupam pe Inez .. fetita perfecta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

sei in strainatate se practica, lumea locuieste la zeci, chiar si o suta de km de job, dar drumurile sunt ok, autostrazi, drumuri deszapezite. Daca ar fi si la noi asa... as mai zice Asa, no chance

bunny sanatate!

nanna vazi ca nu are nica fata!

de si

e stiu cum e in strainatate.. insa la noi faci 1-2 ceasuri de la un capat la altu al Clujului, iar pe drumuri se circula asa cum stim..

Mergi la inceput

BOtez fetita , inca nu stiu daca singura sau cu inca o nasa, insa m-a sunat mamica ei sa imi spuna ca ma vrea pe mine, acum pb e ca mama s-a suparat ca m-am bagat peste preot care voia alta nasa, dr eu ce sa fac daca mamica fetitei a zis ca vrea si o prietena , .. vb sotului probleme intre enoriasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, pai cand io ma plang de o luna aici , cred ca v-am disperat pe toate cu o diverisificare, tocmai din cauza asta' eu azi am inceput cu ma,r l-am dat pe razatoare is i-am dat 2 lingurite d'alea mici de mar pasta..doamne cum facea Ayu, avea o limbarita , daca nu tot zicea el acolo in timp ce ii dadeam...si imi tot tragea mana cu lingura sa ii dau mai repede/ deci, o tin asa o saptamana, cu linguritele de mar crescand, dupa care, sa mor io daca stiu care e urmatorul fruct ep care trebe sa il dau:(..ca para nu, portocala nu, banana nu...piersica, nu sutn de la noi inca...

May si mie mi-a placut mult de tot paltonul, e mai funny asa

nu mai situ ce vroiam ca sa mai zic..aaa, eu sunt tot intre bolnavi,acuma e mama racita rua,si azi m-a suant nepotelul si zice, Daia, vino repede ca ii e rau lu' mamaie..off am alergat intr-un suflet, luase un codlrex max si i-a fost rau de la el..era alba la fata..fetelor, numai de boli dein decembrie, tata, apoi bunica, de 2 ori in spital in 3 saptamani, mama acum..mama mea din India e si ea la spital, a facut o cirza , cu tensiune f mare si nu situ ce s-a intamplat cu o vena de la cap...si mi-e as amila de indi, sarmanul,ca nu putem sa o ajutam cu nimik de aici:(

gata, m-am descarcat..il am pe AYu meu, caruia ii povestesc de toate, si nu mai pot, si nu ma pot orpi din minunat de el in fiecare clipa, parca as fi dusa cu capul rau, dar mi se apre totul la el mirific, si daca da un partz

ce ma bucur ca v-au placut biscuitii mei fetelro, wow, ma simt si eu ditamai gospodina:)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei ce ma bucur ca nasesti; eu am o singura finutza, si as mai vrea, mi-e tare drag; si copii as mai vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Am scris pe blog despre alaptarea in tandem si am inscris postarea in concurs pe blogul "Mami, alapteaza-ma!" . Desi e o postare scrisa in mare graba, intre 1000 de alte lucruri pe care incerc sa le fac... si poate nu e cea mai coerenta.... e o postare la care tin mult. Tin mult pentru ca e o poveste la care tin mult... pur si simplu "mi-e bine", mi-e bine ca alaptez in tandem... mi-e bine ca puii mei sunt ok cu asta... si traiesc cu impresia ca a fost cea mai buna decizie pentru ei... mi-e bine....
Mai tin mult la postarea asta pentru ca e ... intima...( oare e termenul potrivit?) . Ma simt ca si cum , tocmai pentru ca in concurs devine foarte "publica", acum ar deveni cu adevarat asumata povestea noastra. Pana acum era intre noi... cei din casa... si ca idee pentru ceilalti... acum o simt mai asumata ca pana acum.... si mi-e ok si cu asta.
Am citit si celelalte 2 postari si mi-s dragi... mi-s dragi pentru ca sunt povesti din suflet...
Lectura placuta

EDIT: stiti ca nu cer voturi

Mergi la inceput