Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 10
inutsa spune:
Sa inteleg ca Theo nu e singurul bebe indragostit iremediabil de degete. Sper tare sa ii treaca repede ca tare nu imi place sa il vad sugand degetul
lena pudra de roscove o gasesti la magazinele naturiste. Restul migdalelor le mananc asa
bunny asa si ai mei copii, se cauta unul pe altul. Bia face mare taraboi daca atunci cand se trezeste dimineata Theo nu e langa ea, se lasa cu bocete.
sei stii zicala "canii latra, convoiul trece" ? Asa si cu ce zic unii sau altii, nu au decat sa zic, tu iti vezi de treaba ta
ingeras numai mama nu e aia. Mie de la stiri din astea mi se intoarce stomacul pe dos si nu mai sunt in apele mele
hayat suna delicioasa praji ta. Poate o incerc si eu. Sa stapaniti sanatosi scaunelul!
Va las. Merg sa adorm buburuza mare, ca numai cu mine adoarme. Si poate nu adorm o data cu ea, ca vreau sa mai citesc
Noapte buna!
de si
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Jade - nu s-a intamplat nimic altceva, cu piciorul sunt aproape sigura ca nu are probleme, insa ma dispera cum sta cu capul . In fine, voi afla maine si vom face ce e de facut! Sei - am vazut setul Avent ( farfurii si tacamuri) cu 70 Ron la Sensiblu. Cred ca e ok pretul, nu? Acum chiar ca merg la nani. Vise frumoase! mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
e super pretul.. eu unde am vazut cel mai ieftin e 87, iar pe amazon e 16 L, deci cam 80 lei
Multumescc...
seidana spune:
Nanna.. hai mai ca ti-a intrat un ghimpe in suflet.. inez e bine, fiecare copil are o preferinta pt o parte.. de ex Elena doarme mai mlt cu capul spre dreapta, si se intoarce mai mult tot spre dreapta
Inutsa
pinkysor spune:
Am intrat sa va urez noapte buna!
Nana, Sei pai trebuie sa facem in asa fel incat sa nu sufere nici Inez nici Ela... vedem atunci Dani zice ca le-ar pupa pe amandoua
Nana, tinem pumnii maine!
Jade, am luat revista si l-am vazut pe bebe T! E un scump!
Kora_B spune:
Buna dimineata, fetelor! si muuulta
Cand ma bucuram si eu acum 2 zile ca am net, zdrang! a picat conexiunea
Asa ca m-am chiorat iar in telefon sa va citesc, sa nu-mi scape nic' , dar de scris nu am reusit.
Am uitat sa va spun ca fix acum o saptamana am facut si noi vaccinul de 4 luni. Dimitris nu a plans deloc. Parca nici nu l=ar fi intepat pe el Bilant de 4 luni: 7,270 kg si 65kg. un grasan!!!
Inca suntem raciti cu totii. Dimitris a avut iar febra aseara. Mai are ceva mucisori, dar ma tot intreb daca nu o fi si de la dintisorii care stau sa iasa,sau poate face si el rubeola. Uf,astept sa vad ce e.
Ma duc sa citesc noul capitol, ca nu am apucat de pe tel si revin.
mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
La multe lunite, Tudor de Ionela Cel mai mic struguras al odiseei noastre Sa fii sanatos si fericit!
Kora_B spune:
Asa,am reusit sa va citesc acum sper sa mai doarma un pic cei mici ca sa si scriu ceva
May, felicitari ptr botez si cununiema bucur ca a iesit bine, mai ales la cat te-ai stresat inainte
Jade, e super ca T e mai bine. cat despre greva foamei, e normal sa aiba apetit mai scazut pana se reface de tot. daca poti, nu insista, ca asa cum scria si intr-una din brosurile despre diversificare, poate sa dea in anorexie de opozitie. eu am gresit asta cu Iannis si acum imi pare rau ptr ca inca are probleme cu mancatul.
Mariasophia, bine ai venit!
Lali,ma alatur si eu ideii cu lucrusoare la bazar. nu stiu cum functioneaza asta ca nu am mai facut-o, dar aflu eu, nu-i bai care e urmatorul pas insa?
Hayat, multi tie si lui Razvanel abia astept sa te revad si sa-l cunosc pe nazdravan
cat despre produsele de la primii pasi, cred ca depinde de noroc. am nimerit si produse bune care sa nu se rupa/sparga/crape imediat.
Sei, e super gestul tau cu nasitul fetitei de la casa maternala
Pinky, felicitari lui Dani ptr intoarcere imi pare rau ptr dermatita. vezi ce zice si un dermatolog. si nu te mai invinovati
in alta ordine de idei, abia astept sa treaca gerul asta si sa ne vedem iar la SB la o cafeacu Nanna si cu Inez e de la sineinteles
S-au trezit baietii! Aud ceva scandal de foame
Va si revin cat pot de curand
LenaC spune:
Buna dimineata !!!
Hayat, mersic de link si de reteta. sper sa ma aduc sapt asta sa fac, mai ales ca in w/k vin niste prietene. Eu aveam in plan sa fac tortul asta http://rozealb.com/meniu-de-petrecere/tort-cu-cocos-si-nuca/
De cand am facut biscuitiii cu cocos de la Zubi, salivez dupa tot ce are cocos
Bunnny interesant trucul cu suflatul. eu ii suflu Maiei k ea zambesti si asa o mai distrez ;)
Nanna
Inutsa
La multe lunite, Tudor !!!
LenaC spune:
Dbunny, astea sunt cu malai de la Hayat reteta http://www.furnicuta-boscodina.com/2010/05/biscuiti-cu-malai-si-portocale.html