Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 11
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
[]Hayat[/b] pentru introducerea cazului la bazar trebuie ca tu sau una dintre noi sa ia legatura cu administratorii de la sectiunea "ajutor umanitar",se face dovada ca este Razvanel bolnavior, se aproba introducerea lui la bazar si asa poate mai multa lume sa doneze hainute sau bani puiului tau. Fiind o suma relativ mica fata de alte sume care au fost stranse cu bazarul,eu zic ca reusim pana in mai sa atrangem macar jumatate din banuti. Daca nu se aproba (ar putea fi problema timpului prea scurt pana cand se pot strange banii,sau suma ar putea parea mica unora) , o sa va arat celor care nu stiti cum functioneaza bazarul,cum se pun anunturile, in anunt la cont pentru "plata in cont" punem contul pe care o sa ni-l dea Hayat si gata,fara a scrie sus la anunt "anunt umanitar".
Inca ceva. Ca sa se vanda hainutele/jucariile/diversele chestii puse acolo , noi le puneam la preturi foarte mici.
Revin cu lamuriri. Hayat ,azi te sun,pana acum am avut o gramada de treaba si imi aminteam sa te sun exact la pranz,cand probabil Razvan facea nanel,sau seara tarziu cand toti "Hayatii" faceau nanel. Vorbim atunci mai multe chestii.
Fetele,eu nu cred ca am reusit sa pup strugureii luna asta cand au implinit lunitele. Mereu ma luam cu alt ceva si uitam.Asta nu inseamna ca nu m-am gandit la ei,mereu ii spun si sotului" uite,azi face cutare X lunite, celalalt Y lunite " si tot asa,de va stie pe toate si pe pruncii vostri.
Eu ieri a facut o gramadoaie de treaba,azi mai am o parte si gata,termin. Nu imi vine sa cred cate hainute i-au ramas deja mici micutei mele.
A,uitam sa va spun... Am cantarit fata la mama-soacra. A luat luna ce a trecut si pentru luna cealalta in care mi-a luat 25-300 gr. A luat un kilogram,fara sa suga mai des, ba chiar uneori nici nu se trezeste peste noapte sa mai manance.
Revin, vine sot de la munca acusica si eu vreau sa fiu cu micul dejun gata. Ce gospodina sunt azi!
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pinkysor Sei, foarte frumoasa salteaua. de pe amazon ai luat-o? Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
Pinky nu de pe amazon, de pe un site romanesc, insa nu-l pot pune aici ca cica e reclama.. daca te intere iti dau pm
Neatza
seidana spune:
citat din mesajul lui Kora_B Buna dimineata, fetelor! si muuulta Cand ma bucuram si eu acum 2 zile ca am net, zdrang! a picat conexiunea Asa ca m-am chiorat iar in telefon sa va citesc, sa nu-mi scape nic' , dar de scris nu am reusit. Am uitat sa va spun ca fix acum o saptamana am facut si noi vaccinul de 4 luni. Dimitris nu a plans deloc. Parca nici nu l=ar fi intepat pe el Bilant de 4 luni: 7,270 kg si 65kg. un grasan!!! Inca suntem raciti cu totii. Dimitris a avut iar febra aseara. Mai are ceva mucisori, dar ma tot intreb daca nu o fi si de la dintisorii care stau sa iasa,sau poate face si el rubeola. Uf,astept sa vad ce e. Ma duc sa citesc noul capitol, ca nu am apucat de pe tel si revin. mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011) |
bravo grasunului.. sa-l pupam tot de cuminte si curajos
pinkysor spune:
Buna dimineata!
Kora e bine venita cafeaua! Bine la mine fara cofeina dar merge si asa
Dimitris e un grasunel! Ii trimit un sa se faca bine repede!
Si de indata ce sunteti ok si vremea se mai domoleste iesim la SB cu Nana si Inez
Lali, e ok ce zici tu acolo, sa asteptam sa vedem ce zice Hayat! Eu sunt de acord cu ambele variante, cea mai usoara fiind cu banii in cont
Sei, acum iti trimit PM.
La multe lunite Tudor!!!
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui seidana Ingeras, chiar daca pacatuiesc, ii ziceam mamei ca cele ce isi lasa copii la stat sa fie castrate, despre cazul asta, i-as smulge pielea bucata cu bucata.. sadica sunt insa cand e vb de copii orice Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
subscriu
iar pt pedofili as instaura pedeapsa cu moartea fara sa ma uit inapoi...
seidana spune:
citat din mesajul lui pinkysor Buna dimineata! Kora e bine venita cafeaua! Bine la mine fara cofeina dar merge si asa Dimitris e un grasunel! Ii trimit un sa se faca bine repede! Si de indata ce sunteti ok si vremea se mai domoleste iesim la SB cu Nana si Inez Lali, e ok ce zici tu acolo, sa asteptam sa vedem ce zice Hayat! Eu sunt de acord cu ambele variante, cea mai usoara fiind cu banii in cont Sei, acum iti trimit PM. La multe lunite Tudor!!! Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
trimis detalii ...
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras26a
subscriu iar pt pedofili as instaura pedeapsa cu moartea fara sa ma uit inapoi... Cea mai fericita mami de Maya si Sasha |
eu sunt mai sadica.. pedofilii... i-as castra inainte dar asa le-as smulge obiectul cu un cleste incins, si nu oricum ci in bucatele mici, sa sufere mai mult... moartea ar fi prea usoara
pinkysor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
trimis detalii ... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
am primit
e chiar interesanta!