FIV in Ungaria 151

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

greta, scumpo imi pare rau de tot... daca te pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

gretta imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Gretta, Mona, Rubia: ; capul sus si mergeti mai departe; nu va pierdeti speranta ca intr-o zi DD va face o minune si pentru voi, asa cum s-a intamplat in multe cazuri de pe forum si nu numai. DD sa va dea puterea de a nu renunta si de a lupta pana la capat pentru visul vostru!

_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Fetelor nici eu nu stiu daca cuvintele pot ajuta Mona, Rubia, Gretta stiu exact ce inseamna si sper sa nu mai fie episoade triste pentru nici una dintre noi. Curaj pentru noile incercari .
samira, Sa ajute DD pe toata lumea! Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

irene: ai mare dreptaste dar in aceste momente e greu....... Nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat!!! Acum nu stiu daca mai am puterea sa o iau de la capat...
Va pup pe toate si va multumesc ca mi-ati fost alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Gretta
Hai sa ne teleportam la un viitor capitol cu reusite!!!!!!!!!
Sa stii ca nici mie nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cand am vazut rezultatul. Era plina parcarea la Synevo, si drept urmare sotulache ma asteptat in masina. Mi-a zis ca m-a vazut de cand am traversat strada ca nu e de bine, ca dintr-odata m-am intors cu 180 de grade (dupa mers). Of!!! De-abia a putut sa ma consoleze, dragutul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, hai sa inseninez putin ziua, beta al meu e 13,3. micut, dar e acolo. acum nu pot decat sa ma rog sa reziste pe pozitii prichindelul. o sa repet beta vineri si, daca creste, peste o saptamana.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Gretta
Imi pare enorm de rau...ziua asta de 01.02.2012 nu pare o zi buna ptr nimeni...3 raspunsuri negative

Incep sa-mi pierd si eu entuziasmul!La cate citesc pe aici...10-11 ani, x FIV-uri...Mi-e frica si mie de un esec!

De azi dimineata sun la cabinet ptr rezultate...trebuie sa revin dupa 3 ca azi au primit fonduri si e nebunie la laborator
Dr Zadori nu-mi raspunde...deja i-am trimis 2 e-mailuri!

Of,of...ce zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Gretta, sunt alaturi de tine. O sa poti sa o iei de la capta! toate am facut-o la randul nostru. Va fi bine. O sa vezi!

Qiao! WAW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Quiao...macar tu cu o veste bune!!!
Doamne ajuta sa creasca!!!!

( pana la urma tot nu te-ai rabdat pana vineri,ei? )

Mergi la inceput