FIV in Ungaria 151
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
adinutzo,nu-s in zilele cu nervi-by the way,stiti cum imi zice mie Samiroiu cand sunt in zilele de miorlaiala de dinaintea ciclului???cica..."iar te porti ca o femeie????!!!"...mi s-a parut maxima treaba asta si acum asa spun cand sunt cu miorlaiala la purtattor..ca ma port ca o femeie
...eram cu treaba dimi si apoi am uitat sa te sun inapoi.
hai ca te sun
ce comandam de acolo de unde zici tu???
stii doar ca daca e de cheltuit ...io-s amatoare.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
corinuka_g spune:
'neata..
mona si rubia imi pare tare rau...am spus de multe ori ca ar trebui sa reuseasca toate procedurile! dupa ce ca trebuie sa ajungem sa apelam la ele, macar sa reuseasca! din pacate se pare ca Doamne-Doamne are alte planuri cu noi...nu stiu de ce pentru unii trebuie sa fie mai greu...va pup si va imbratisez!
gretta sper sa ne aduci vesti bune!
qiao cum esti? sper din suflet un beta mare la tine!
mona mie dr din cluj mi-au facut si inseminari fara nici o analiza!
pe mine ma doare gatul cand inghit, azi-noapte mi-a fost cam rau, cred c-am facut febra...drept urmare, de azi sunt in concediu medical, nu risc nimic..
va pupic pe toate!
ioana3110 spune:
Mona
Cheer up
Si eu m-am chinuit 11 ani si cu milioane de investigatii si cu laparoscopie, si cu profesori doctori care dau pastile fara analize.
Si mie mi-au descoperit hipotiroidism cronic - mai exact - tiroidita hashimoto- adica tiroida mea se autodistruge mai pe romaneste, si in 4 ani de-abia am reusit sa o stabilizez. Aveam TSH cand 2 cand 11 si nu mai spun de anticorpii ATPO.
Plus trombofilie
Plus gene mutante...
nu mai zic de AMH de 0,47 la 36 de ani pe vremea aia...
Si iaca ca sunt cu BB la purtator dupa FIV 2 insarcinata in 10 saptamani.
Sper din suflet sa fie sanatos si sa mearga totul bine pana la capt. Restul se uita, crede-ma!
Apropos ADINOOOOO!!!!!! mor pe metereze draga mea. Nu stiu ce mi-ai dorit, dar s-a implinit
Mi-e rau, sunt ca un balon in continuu, de-abia respir, am facut burta, si cea mai tare faza, ieri am avut O ORA in care parca m-am simtit mult mai bine. Stii de ce? Am crapat la Mc Donalds niste aripioare de pui picante cu cartofi prajiti din aia nashpa si cu sos barbecue
Supa mea de acasa si cartofii mei bio de acasa, i-am vomat cu o zi inainte. Astia de la MAC....nimic!
Nu stiu ce ma fac....
mona19 spune:
Multumesc tuturor care sunt alaturi de esecul meu. Dar sa lasam trecutul, ca e cam dureros, nu-i asa?
Haideti odata: Gretta, Qiao, cu vestile bune!! Vreau sa vad Beta mare!!!!!!!!!!!!!!!
ioana3110 spune:
fetele
imi pare rau pentru rezultatele negative... Ganditi-va la un "va urma..." caci vor urma zile mai bune!
samira33 spune:
imi pare rau gretta
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
QiaoBing spune:
Gretta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)