FIV in Ungaria 151
Raspunsuri - Pagina 7
loretta76 spune:
Imi pare tare rau fetelor, cuvintele sunt de prisos in aceste momente. Trebuie sa speram ca va fi bine pana la urma.
ImiMS spune:
Rubia, Mona19...imi pare tare rau...sincer!!!
Fetelor,voi a cata oara ati incercat?
Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna FET?
Gretta...ma rog mai departe ptr vesti bune de la tine!!!! Doamne ajuta!!!!
danylini spune:
heloo
Rubia, Mona- imi pare tare rau!!! Nu e corect.... dar nu avem ce face decat sa cautam in noi puterea de a merge mai deprte si sa nu ne pierdem speranta, fetelor sunt alaturi de voi...
Greta, cand ai rezultatul? o sa stau cu ochii pe topic ca pe bomba , hai dane speranta ca se poate...
rubia spune:
ImiMS eu am avut 4 FIV-uri nereusite si 3 FET-uri(transfer de embrioni congelati) nereusite si astea si abia la FIV nr 5 am reusit sa am o fetita ce are acum 18 luni.
Eu sa zicem ca nu fac parte din categoria celor care reusesc din prima,am avut multe de trecut in urma carora am ramas si fara trompa si ovar drept.
mona stiu ca e greu.
mona19 spune:
ImiMS: Am avut FIV 1 si FET 1 nereusit. FET a fost un transfer de embrioni ramasi de la FIV 1, embrioni conservati.
Avem 10 ani de cand luptam pentru bebe. Ce sa mai zic, ca in curand trec pe 42. Ce am intreprins pana acum? Mai important:
Am fost mai demult la Cluj la un prof. conf. univ. doctor (nu-i scriu numele, ca nu merita), la care i-am spus problema noastra. Stiti ce mi-a dat? Fara nici o analiza: Clostylbegit, Pregnil si Duphaston. Dupa trei luni fara rezultat, concluzia lui a fost: Dvs. nu ovulati, sunteti aproape de menopauza. Am fost foarte suparata atunci. Am ajuns apoi la o doctorita in Negresti Oas (dr. Giuroescu) la care am ajuns sa fac primele teste de sange. Surpriza: cauza neovulatiei - prolactina la un nivel de aproape 5 ori mai mare. Am facut tratament cu Brocriptin, am adus prolactina la nivel normal, am facut instilatii, monitorizare. Ovulatie OK. Rezultat spermograma proasta. Aici am intrerupt firul pana la FIV.
La FIV - prolactina marita. PK mi-a zis RMN. Am fost la RMN. Concluzia de la RMN: Suspect microadenom hipofizar. Endocrinologul m-a pus sa fac si alte teste. TSH-ul a iesit cu mult mai marit ( normal, dupa o tura de nervi la serviciu) fata de cel care l-am facut la Budapesta. S-a uitat si endocrinologul peste CD-ul de la RMN si mi-a dat diagnostic: Hipotiroidism subclinic. A zis ca PRL marit are legatura cu TSH marit. Tratament: Brocriptin pentru prolactina si Euthyrox 75 pr TSH. Cand au ajuns la nivel normal am inceput celelalte analize pt. FIV1 (asta cam din aprilie pana in iulie anul trecut).
La FIV1 si FET1: prolactina, TSH, spermograma foarte bune.OF!!! Cred ca o iau razna cu hormoni cu tot.
PANA LA URMA TREBUIE SA REUSESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ImiMS spune:
Rubiamultumesc de raspuns!!! Scuze...nu am vrut sa rascolesc trecututl...Dar in acelasi timp te felicit ptr taria de a merge mai departe...si-i doresc mult inainte fetitei tale, care cred ca e cea mai iubita fiinta de pe Pamant!!!
ImiMS spune:
Mona19...foarte trista povestea ta...10 ani...Doamne!!!
Te inteleg...si te admir in acelasi timp!
Multumesc ca mi-ai spus povestea ta...si ma scuz si fata de tine ca rascolesc trecututl...
Si DA...TREBUIE SA REUSESTI PANA LA URMA!!!
samira33 spune:
mona,imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat.
sunt necazuri cu mult mai mari in viata,sunt povesti despre lupta cu infertilitatea-chiar aici pe forum,povesti cutremuratoare.
nu-ti spun asta ca sa minimalizez suferinta ta-nici nu mi-as permite sa fac asta...vreau sa spun doar ca se poate si mai rau.
poate ca nu te ajuta cu nimic treaba asta insa pe mine m-a ajutat mereu cand depresia,deznadejdea si gandurile negre mi-au dat tarcoale.
si pana la urma ajung sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-a dat in viata situatii absolut disperate cu care sa ma confrunt si-l rog sa nu-mi testeze limitele de suferinta atat cat,probabil,as putea duce.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adipapazi spune:
offffffffffffffffffffffff
rubia, ia bebelusha in brate si uita de toate. asa-i ca noaptea te uiti la ea si plangi? io am fct din asta sport zilnic.
fetelor, imi doresc pt toate numai burti cat kina, sa va vad chinuindu-va sa dati jos kilele adunate in sarcina, sa va vad "chinuindu-va" sa combinati carnea cu banana ca sa manance picii ceva, sa aveti luni in sir de nopti nedormite de colici, numai sa ramaneti odata gravide ca mai am nitel si ma impusc!
adipapazi spune:
baba fivoasa, de ce nu raspunzi la tel? esti in zilele cu nervi? te bagi la comanda pe e l e m e n t a l.ro?