FIV in Ungaria 151
Raspunsuri - Pagina 6
ioana3110 spune:
samira draga, in sufletul tau stii si tu ca am dreptate!
Legat de PK, eu nu pot sa imi dau cu parerea deloc caci cazul tau e total aparte. Si asa cum tu sustineai mai acum ceva luni, este foarte atent cu ce baga in noi. Si asta am constatat si eu la randul meu, chiar daca, iti marturisesc ca aveam numeroase dubii. Nu stiu ce sa zic, ca nici conservator nu pare a fi. Dar vorba ta. Poate asta e limita lui - incapatanarea de a face doar cum stie el.
Pe de alta parte, este foarte clar ca problema ta nu e productia, sau calitatea si implantarea. Apropos de asta...stiu ca e o chestie cu nu stiu ce lichid iluminiscent din uter care trebuie sa fie prezent acolo. Tie ti l-a gasit la histeroscopie?
olimpiadobre spune:
Irene,felicitari pentru ovocite! Sa se fertilizeze toate.
Ce repede a decurs totul la tine. Cate zile de stimulare ai avut?
Fetelor va asteptam cu beta mare.
samira33 spune:
ioana,PK doar pare deschis...in realitate este insa ultraconservator.
in cei 3 ani de cand sunt pacienta lui,de multe ori m-am izbit de refuzul sau cand ii propuneam cate ceva.
multe investigatii-profilul de trombofilie,deficitul de faza luteala mi le-am descoperit singura...desi l-am intrebat daca ar fi bine sa le fac...mi-a spus ca nu...iar rezultatul mi-a dat dreptate mie.
la fel de adevarat este ca datorita recomandarilor lui de a face TTG si Insulina TO si T120 am descoperit prediabetul.
da,e de apreciat faptul ca nu da cantitati mari de hormoni...insa sunt cazuri in care poate nu i-ar strica mai multa flexibilitate.
acum,dupa ultima nereusita mi-a spus textual ca am facut tot ce se putea face si ca nu mai are alte recomandari de analize si/sau investigatii sa-mi fac.
atat poate...atat vrea...el stie mai bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
_Irene_ spune:
Multumesc pentru urari, fetelor.
olimpiadobre: am avut 8 zile de stimulare, dar in a opta zi am facut si ovitrelle-ul.
Intr-adevar a decurs totul foarte repede, dar nu stiu daca asta e neaparat un lucru bun. O sa discut cu PK aspectul asta, desi el a fost multumit de evolutie, mai putin de nr. ovocitelor.
Mie nici nu-mi vine sa cred ca azi am avut ER, nu simt absolut nicio durere si n-am sangerat nicio picatura, spre deosebire de data trecuta, cand m-am simtit groaznic.
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
Gretta spune:
irene: bafta multa1
Fetelor va multumesc din suflet ptr sustinere si ptr urari!
Doamne ajuta!!!
Va pe toate
samira33 spune:
maine e zi de Beta si punctii???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
rubia spune:
Chiar daca a venit deja "maine" eu scriu acum la ceas de seara ca nu-i de bine si sa nu fie vesti proaste de dimineata:in Z8 de la FET Bhcg<0,1 deci urmeaza o pauza lunga ,ma bucur de copilul pe care mi l-a dat D-zeu si reincepem cu forte noi cred ca peste un an.(avand invedere ca mai am doar un ovar trebuie sa am f mare grija de el)
Va pup si multa bafta tuturor.
samira33 spune:
imi pare rau fetelor.
capu sus.
stiu ca acum e greu dar vor veni si zile mai bune...va asigur.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak