FIV in Ungaria 151
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
am avut motive intemeiate. eu "stiam" de 3 zile ca e cineva in marsupiu (la varsta asta imi cunosc corpul). am vrut doar sa vad valoarea ca sa pot lua masuri daca e cazul. eu fac Clexane si o sa ma duc maine sa verific daca am doza buna. in plus, daca faceam vineri nu aveam cum sa repet la 48 de ore. si uite asa am hotarat sa fac si eu azi cu Gretta, ca tot ne-am cam tinut de mani zilele astea.
Gretta dupa ce iti trece amarul de acum, o sa te ridici si o iei de la capat. o sa gasesti puterea sa o faci. acum insa ai tot dreptul sa fii suparata.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ImiMS spune:
Qiao...oricum ar fi, ma bucur ptr tine si-ti doresc sa fie pana pana la capat!!!!
E bine daca iti cunosti corpul...eu la 32 de ani nu prea pot sa zic acelasi lucru...desi varsta o am si eu...dar...sunt si mai pesimista din fire si asta nu m-a prea ajutat in viata!!!
QiaoBing spune:
Imi ei, pana la 42 cat am eu ai tot timpul sa te imprietenesti cu el mai bine
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
danylini spune:
GRETA , cand ma gandesc prin cate am trecut si eu, nu am stiut ca sunt asa de puternica, si ma rog sa nu ni se intample cat putem duce ca putem al naibi de mult... ai nevoie de timp dar in final o sa o iei de la capat. Eu dupa 2 sarcini obtinute natural nici nu credeam ca nu voi reusi dar uite ca s-a intamplat....
Qiau - Doamne ajuta!!!!
adriana_mari spune:
Gretta,Mona ,Rubi
Qiao felicitari sa dea Dzeu sa fie cu bebe la termen
Va pup fetelor!
QiaoBing spune:
mona, rubia imi pare nespus de rau, dar stiu ca sunteti puternice si veti reusi sa vedeti iar drumul cel luminos. eu azi am implinit 42 de ani si 2 luni si inca mai lupt si mai sper. cu curaj inainte, noi facem viitorul.
QiaoBing spune:
mona eu nu am avut nici un simptom de sarcina la nici una din sarcini. doar ca am ovarul stang f aproape de uter si cand incepe sa creasca uterul ma jeneaza.
Lara27 spune:
[quote]citat din mesajul lui ioana3110
Apropos ADINOOOOO!!!!!! mor pe metereze draga mea. Nu stiu ce mi-ai dorit, dar s-a implinit
Mi-e rau, sunt ca un balon in continuu, de-abia respir, am facut burta, si cea mai tare faza, ieri am avut O ORA in care parca m-am simtit mult mai bine. Stii de ce? Am crapat la Mc Donalds niste aripioare de pui picante cu cartofi prajiti din aia nashpa si cu sos barbecue
Supa mea de acasa si cartofii mei bio de acasa, i-am vomat cu o zi inainte. Astia de la MAC....nimic!
Nu stiu ce ma fac....
Buna seara,
nu pot decat sa subscriu intru totul parerii exprimate de catre samira (la topicul FIV Europa) adresate balantei_tm referitor la genul asta de relatari repetate cu obstinatie la un topic de fiv (si nu de gravidutze..) ..mie personal, mi se par usor lipsite de..delicatete..no offense. o seara frumoasa tuturor!
[quote]citat din mesajul lui samira33
ma bucur mult pentru tine si vreau sa-ti spun ca te apreciez foarte tare pentru faptul ca nu procedezi ca multe aspirante care devin gravidute si vin la noi-cele mai putin norocoase inca...si ne povestesc cu lux de amanunte si fara masura ce minunat e sa fii gravi si ce simt ele si-si dau okii peste cap ca vomita sau ca le e rau etc etc.
mi se pare un cutit infipt intr-o rana deschisa si culmea tocmai de catre cele care au fost in aceeasi barca cu noi si ar trebui sa ne inteleaga cel mai bine.
tu esti printre putinele care nu fac treaba asta si asta spune multe lucruri bune despre tine
mona19 spune:
Mi-a raspuns inegalabilul PK. M-a trecut pe banca de rezerve. 2 luni pentru refacerea organismului si pentru. Dar si pentru colecta de fonduri . Nu-mi ramane decat.
Daca nu intervine nimic intre timp, vom dezbate noi planuri de atac.
Va pe toate fetele si !!!!!!!!!!!