FIV in Ungaria 151

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Eu asi zice elevit daca oricum vrei sa iei cu tsh marit, nu contine iod.
da sunt cu doua fete in burtica, thanks God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

soroc80: sper ca Doamne Doamne sa te auda! Da, intr-adevar sotul meu e foarte increzator pana in ultima clipa! Asa mi se intampla si mie acum cu sangerarea dar daca tu ai patit la fel...
Vedem maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Gretta,Soroc80...ptr mine amandoua ati fost ca un inger pazitor pana acum...si sper ca veti ramane is de acum incolo!!!!
Gretta...eu chiar cred ca minuni exista!!!! Si sper pe maine in vesti bune de la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hola Ioana o zi faina tare iti doresc, vorba aia: another day, another dollar..frumos mesajul tau, apreciez si yup, m-am regasit in cuvintele tale..sar'na de gandurile bune, la fel si pentru tine..

eu va citesc in continuare si cu voia voastra, voi mai scrie cateva mesaje, pentru a trece de moderare..desi, prefer sa ma rezum la a citi, e si mai mult o chestie de obisnuinta, imi inchipui..

sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imiMS:multumesc!
Doamne ajuta ca toate rugamintile noastre sa ajunga la Doamne Doamne!
Oricand te ajut cu mare drag!
PS:De curiozitate doar, eu ti-am scris niste mesaje pe mail, le-ai primit?
Acum plec la servici vorbim dupa ora 19 cand ajung acasa. Merg sa ma "camuflez" bine caci afara e cam frig

Mergi la inceput

Gretta...nu am primit nimic
Ai adresa buna?
benyovszki79@yahoo.com
Incearca sa mi le retrimiti diseara...ceva probabil nu ai scris bine...e cam complicata adresa mea
Spor la munca...si astept mailul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mona, Rubia - imi pare tare rau... Va doresc putere sa depasiti momentul si sa o luati de la capat...

Greta, Qiao - va tin pumnii sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

soroc, am mai auzit chestia asta cu femibion - ido- tsh pe undeva.... stii ceva mai multe? un link, ceva?
eu iau femibion 1 dinaintea stimularii dar nu mi-a crescut TSH-ul. E adevarat eram si pe tratament cu LTyroxin de 100 si mi-a marit un pic doza ca imi iesise TSH 2,47

ImIms - AMH-ul tau este de domnishoara :-)). Eu am 0,47 :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Ioana, din pacate nu stiu sa-ti zic prea multe, cert e ca aflandu-ma sub tratament stabil cu Eutyrox TSH-ul brusc a luat-o razna. Singura explicatie era in alimentatie, pentru ca restul factorilor erau constanti. Cum sare consum fara iod, si evit orice poate contine iod, tocmai ca sa scad valoarea lui, primul gand a fost la vitamine, care stiu ca contin tot felul de combinatii de vitamine si minerale. Si chiar continea iod. Atunci am considerat ca e singura explicatie, nu stiu daca este si adevarata. Cert e ca in momentul in care i-am scris lui Zadori mi-a zis sa schimb cu Elevit ca poate tolerez mai bine. Si chiar asa a si fost. Intr-un timp record de 7-10 zile am ajuns la TSH 3, pe care il am si in momentul de fata. Am fost la endocrinolog, mi-a marit doza de eutyrox in ideea ca e bine sa fie sub 2, dar asta doar pentru a preveni o eventuala crestere. Mi-a zis ca atata timp cat nu s-a declansat hipotiroidia (la valori de peste 4) este ok bebe.
Din cate am vazut esti proaspata graviduta (sper sa nu fac o gafa). Te sfatuiesc sa mergi din timp la endocrinolog sa tii totul sub control, ca sa nu se declanseze ceva.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Ioana...AMH o fi de domnisoara...dar eu ca persoana sunt o "domn'soara cam batrana"

Pai atunci ma intreb eu...cine are d'le AMH de 6??????????
Ca pe aici de mai mare de 2-3 nu am auzit!!!
Pe rezultat scria la intreval asa:
0.4-6.3 la femei fertile
2-6.8 in ziua 3 CM
Deci ar trebui sa fie peste 2 ca sa fie bun,nu? Sau eu nu mai inteleg nik

Mergi la inceput