Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
andacos, pai apare ca ai votat
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaR Foarte interesant acest subiect. Avatarul meu ce va spune? |
pupila ta e pasionata de citit . ai o fetita? sau inca te vezi copil descoperind lumea?
e ultra-artistic & creativ avatarul tau.
LoraG76 spune:
off-topic: eumada, macar scoate 03-ul, nu de alta, dar cand vedem pe strada masina, deja stim ca e a ta.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
andacos spune:
citat din mesajul lui Laura25 andacos, pai apare ca ai votat Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da,dar mie mi-a dat eroare cind am votat,am fost informata ca am maifacut-o odatadesi era prima oara cind apasam pe like!
Mi s-a intimplat sa apas like de ex.(erau 2 voturi)ca in momentul incare sa apara rezultatul final...sa fie 4 sau 5 voturi,eu ma indoiesc ca concomitent au mai votat 1-2 persoane!
Poate va ajuta informatziile mele sa depistazi ce si cum!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
Dana, deschide te rog daca ai timp un subiect la anunturi tehnice, cu detalii astea. Multumesc!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
NinaR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_alexia
pupila ta e pasionata de citit . ai o fetita? sau inca te vezi copil descoperind lumea? e ultra-artistic & creativ avatarul tau. |
Cred ca imi doresc o fetita
Marina spune:
am si avatar :)si profil semiupdatat ca mai e o eroare si acolo si ma scoate afara daca nu editez rapid. Mai lucrez la avatar ca nu e chiar ce as fi vrut dar e ales pe principiul ai o pagina de avatar-uri alege in 30 de secunde unul si gata...
ancadragoman spune:
Dar avatarul meu ce va spune?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui andacos Fratzilor d eva pricepetzi,eu observ ca (sa citez pe cineva de la alt subiect)e un BUG mare si rau pe forum,nu numai ca nu arata corespunzator nr. de voturi(like si no like)dar uite acum nici nu m-a lasta sa votez mesajul Marinei,spunindu-mi ca am mai votat! Plus aparitzia mesajelor,ordinea lor! |
Nu-i BUG. Este TIC
Este demonstrat ca daca degetul mijlociu are unghia vopsita in albastru, se inchide un arc reflex intre nervul optic si nervul median, indexul efectuand o miscare de apasare usoara pe tasta dezaproba cand creierul receptioneaza sirul de litere Mari.
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu-i BUG. Este TIC Este demonstrat ca daca degetul mijlociu are unghia vopsita in albastru, se inchide un arc reflex intre nervul optic si nervul median, indexul efectuand o miscare de apasare usoara pe tasta dezaproba cand creierul receptioneaza sirul de litere Mari. |
da...asa e cum spui tu!
Pot sa-mi declar admiratzia fatza de capcaun?
Pina acum ...l-am placut in tacere
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit