Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

off-topic: eumada, macar scoate 03-ul, nu de alta, dar cand vedem pe strada masina, deja stim ca e a ta.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Pai nu e mai bine sa stim in conditiile astea?

Cei fara avatar spun ca nu vor sa se arate sau ca sunt vesnic nemultumiti de ei si din cauza asta nehotarati.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

:))
Noi ne-am abtinut de la avataruri cam 8 ani ... pe DC pentru ca mi se parea o aglomeratie vizuala prea mare. Nu vroaim sa vedem zeci de maimutici care sar in sus sau hipopotani care danseaza :)) ... ca la alte site-uri. Mi se parea ceva ieftin. Cred ca suntem printre ultimele forumuri care au acceptat avatar pe forum.

Cu timpul ... parerea s-a nuantat. Pana la urma, o poza e mai mult decat 100 de cuvinte ...Revolutia vizuala a avut deja loc pentru internauti, userii isi aleg acum cu grija un avatar ... si de cele mai multe ori, acel avatar inseamna ceva pentru el, fiind deci o alegere gandita.
Supriza placuta este ca am intalnit aici pe DC avataruri foarte frumoase si interesante. Cred ca vom face si o optiune de like/dislike la avataruri ...
Imi plac avatarurile cu poza - intr-adevar, imi dau o senzatie de sinceritate a celui din spatele lui, dar imi plac si cele metaforice. Intr-adevar, atunci cand citesti un user, incepi sa te atasezi si de poza din dreptul numelui...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Fratzilor d eva pricepetzi,eu observ ca (sa citez pe cineva de la alt subiect)e un BUG mare si rau pe forum,nu numai ca nu arata corespunzator nr. de voturi(like si no like)dar uite acum nici nu m-a lasta sa votez mesajul Marinei,spunindu-mi ca am mai votat!
Plus aparitzia mesajelor,ordinea lor!

Nu-i BUG. Este TIC
Este demonstrat ca daca degetul mijlociu are unghia vopsita in albastru, se inchide un arc reflex intre nervul optic si nervul median, indexul efectuand o miscare de apasare usoara pe tasta dezaproba cand creierul receptioneaza sirul de litere Mari.

ticul are o noua definitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mi-ar placea sa se poata accesa un tabel in care fiecarui nume sa-i fie atasat avatarul corespunzator.
Sa stim daca avatarul nostru a fost deja "luat" si sa putem vedea in toata splendoarea alegerile fiecaruia.

Imi place avatarul lui Kariguld. Imi inspira puterea ei de a trece peste neajunsuri.

Xio - mi se pare ca i se potriveste mai bine cel actual. Datorita fortei si incapatanarii cu care combate nu o puteam asocia cu un chip diafan.

Capcaunul - altceva nici nu i s-ar fi potrivit.

Lipsa unui avatar imi inspira 2 lucruri:
1. - dezinteres pentru astfel de gadgeturi sau poate lene in a incerca sa definesti macar o particica din tine.
2. - dorinta de a nu iesi din anonimat si poate teama de dezvaluire a personalitatii reale.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Deci totusi asa e cum spune capcaunul!

Exista o legatura intre avatar si posesorul lui!Asta e concluzia mea in urma celor citite aici,pentru ca asa cum am mai spus,eu n-am ales avatarul in dorintza de a transmite ceva!

Asa cum de exemplu citesc mesajele unui topic si abia apoi ma uit la nick !La fel cu like si no like!

Pentru mine e important mesajul,esentza lui si nu cine la scris,ce avatar are !

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Exista si nu exista.

Cand ai de ales dintre 100 avataruri ori inchizi ochi si fac click la intamplare, ori alegi cu grija, ori iti amintesti de ceva ce-ti place, ori, ori...

Andacos nu ti-ai ales avatarul din dorinta de a transmite ceva. Dar de ce ai ales ce ai ales? E personala alegerea si automat transmite ceva.
Si e interesant de studiat ce si cui transmite.
In timp ce altora transmite indrazneala, dorinta de a iesi din tipare mie nu imi spune nimic (asta nu inseamna ca nu nu imi place).
De ce nu imi spune nimc am mai zis.
(Si eu si surorile mele si prietenele mele folosim albastru/verde/mov/bleumarin de ani de zile si deja ni se pare ceva firesc. Imi pare chiar rau ca nu mai am ca ti-as fi dat acea oja DEL SOl care isi schimba culoarea la soare in verde - la umbra este rosie)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

(Si eu si surorile mele si prietenele mele folosim albastru/verde/mov/bleumarin de ani de zile si deja ni se pare ceva firesc. Imi pare chiar rau ca nu mai am ca ti-as fi dat acea oja DEL SOl care isi schimba culoarea la soare in verde - la umbra este rosie)

vivi

e a doua oara cind spui asa ceva,eu insa personal nu cred ca nuantzele aste le foloseste oricine!
Si chiar nu stiu de ce insisti ,in ce scop,dar iau asta ca pe o informatzie!

E o simpla imagine din laptopul cel nou,de fapt imaginea completa e cu toata mina,doar ca nu mi s-a permis sa pun imaginea completa!Un avatar...ca sa-l citez pe capcaun!Interpretarea...va apartzine!

Dana

Mergi la inceput

imi cer scuze ca am insistat. Nu am facut-o cu niciun gand ascuns. Am vrut doar sa punctez ceva.
Daca nu mi-a iesit asa cum trebuie o bila neagra pentru mine ca n-am stiut sa ma exprim mai bine.

vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

imi cer scuze ca am insistat. Nu am facut-o cu niciun gand ascuns. Am vrut doar sa punctez ceva.
Daca nu mi-a iesit asa cum trebuie o bila neagra pentru mine ca n-am stiut sa ma exprim mai bine.

vivi

E ok ,viviana!Doar ca mi-a amintit de un anumit comportament tipic as spune,cind de fapt intentzia mea nu era sa transmit ceva!

Dana

Mergi la inceput

Da, stiu.
A sunat dubios ce-am zis si chiar se poate interpreta aiurea.

Graba strica treaba.

vivi

Mergi la inceput