Link direct la acest mesaj

E nitel adolescentin subiectul, dar pt. asta doar Capcaunul e de vina
El a spus ca iti poti da seama de un user dupa avatarul si semnatura sa.
Imi surade ideea unui mic "experiment", adica spunem ce credem noi ca inseamna avatarul si vedem daca merge sau nu.
Eu sunt sceptica pt. ca spatiul virtual e total diferit de cel "real", se bazeaza mai mult pe perceptia noastra, amestecata cu o doza de subiectivism.
cam ca si diferenta dintre o carte si un film bazat pe acea carte. gasesti asemenari, dar deosebirile sunt multe si de cele mai multe ori preferi sau cartea, sau filmul la modul "nu mi-a placut filmul deloc".
Asa o fi si aici?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

E nitel adolescentin subiectul, dar pt. asta doar Capcaunul e de vina
El a spus ca iti poti da seama de un user dupa avatarul si semnatura sa.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Sa stii ca si mie mi-a atras atentzia postul capcaunului si bineintzeles ca am "deschis ochii"cel putzin la subiectul ala,in conditziile alea...avea dreptate!

Tu vrei sa stii ce reprezinta ...pentru mine unghiile albastre?

Eu una nu mi-am ales avatarul ca sa transmit ceva,insa se poate interpreta oricum!Chiar as ffi curioasa cum s einterpreteaza!

Semnaturile imi pare rau nu le citesc!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da, la asta m-am gandit, ca sunt pers. care isi aleg avatarul nu ca sa transmita ceva, acum poti interpreta asta in 2 feluri:
-ca e greseala orice interpretare dat fiind faptul ca avatarul nu inseamna nimic pt. cel/cea care il "poarta"
-a fost ales inconstient, dar inseamna ceva.

Chestia asta cu interpretarea mi s-a intamplat prin liceu, la romana, cand trebuia sa comentam o poezie parca. Nu eram de acord cu interpretarea si cum scriam atunci poezii mi-am dat seama ca se poate sa scrii pur si simplu pt. rima, nu sa simti/crezi ceea ce scrii. Si ca noi interpretam intr-un mare fel, dar poate omul ala pur si simplu a scris detasat ceva foarte foarte bine.
Mai tin minte si subiectele cu nickurile si subiectul despre cum credem ca arata userii DC. tare faine au fost! o gura de aer in discutiile aprinse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Eu sunt sceptica pt. ca spatiul virtual e total diferit de cel "real", se bazeaza mai mult pe perceptia noastra, amestecata cu o doza de subiectivism.

n-am inteles despre care avataruri tre' sa ne dam cu parerea, voiam doar sa spun ca pentru mine si spatiul real se bazeaza pe perceptia mea, nu a vecinului, iar subiectivismul nu s-a inventat odata cu www.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu una nu mi-am ales avatarul ca sa transmit ceva,insa se poate interpreta oricum!Chiar as ffi curioasa cum ...

Dana
Citat:

Din cauza avatarului tau mi-am luat oja albastra ;)
#304;nca nu am folosit-o. !

Cred alegerea avatarului , are legatura cu personalitatea userului , oarecum.
Acum , ce- mi vine in minte ar fi avatarul lui JG - este prea trist pentru mine si imi aminteste de Jules Verne , iar ale lu' LalaD , ma duce cu gandul in lumea basmelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Alina ,ce ma bucur!

E ...altfel,indrazneatza,deosebita,iesita din comun!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Alina71, bine ca mi-ai zis, eu nu ma gandeam ca reprezinta ceva trist... e o poza facuta de la fereastra hotelului cand am ajuns in concediu si era furtuna, iti jur ca peisajul era extraordinar, incarcat de tensiune, cam erotic asa... oricum foarte foarte frumos...

Dar daca pentru o singura persona e trist, atunci il voi schimba si-ti multumesc ca mi-ai zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina71

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu una nu mi-am ales avatarul ca sa transmit ceva,insa se poate interpreta oricum!Chiar as ffi curioasa cum ...

Dana
Citat:

Din cauza avatarului tau mi-am luat oja albastra ;)
#304;nca nu am folosit-o. !

Cred alegerea avatarului , are legatura cu personalitatea userului , oarecum.
Acum , ce- mi vine in minte ar fi avatarul lui JG - este prea trist pentru mine si imi aminteste de Jules Verne , iar ale lu' LalaD , ma duce cu gandul in lumea basmelor .

Alina, merci
La lumea basmelor nu ma gandisem dar dupa ce ai spus tu mi-am dat seama ca se potriveste.
Pentru mine avatarul este o imagine draga a unei zi superbe de vara, cu mare, scoici, veselie , soare, valuri albastre si cei doi nazdravani din dotare. Asa cum as vrea sa fie toate zilele anului. Si cum imaginea am facut-o eu, ma reprezinta, banuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andacos, la indrazneala m-am gindit si eu cind am vazut unghiile albastre. Si la diferenta... a incerca si altceva. Ceva de genul: uite asta sint, vreti voi sau nu vreti.

Pentru mine spatiul real nu e diferit fata de cel virtual, chiar daca ne place poate sa credem asta, mai ales atunci cind nu ne place de noi, cei reali, sau de noi, cei virtuali. Eu vad virtualul ca pe o alta fateta a personalitatii noastre, dar tot noi sintem. Bine, nu vorbesc de situatiile in care chiar vrei cu tot dinadinsul sa fii altcineva si esti constient ca asta faci... ci asa, in general, cind comunica, citim ceva si raspundem sau aducem in dezbatere un subiect care ne framinta si am vrea sa vedem si altii cum gindesc... in virtual.

Insa eu am luat de la inceput in serios virtualul... Si in ceea ce ma priveste este destul de real virtualul, cu bune, cu rele, cu de toate. Si daca imi aleg un avatar, e musai sa ma reprezinte sau sa reprezinte ceea ce simt in momentul in care l-am ales sau sa aiba legatura cu o situatie, cu un aspect al vietii mele din momentul in care am facut alegerea. Nu intotdeauna sint constienta de asta, dar daca ma intorc sa analizez... imi dau seama ca are legatura alegerea cu ceva trait in momentul alegerii.

De exemplu, pe DC nu am pentru ca nu stiu ce sa pun inca. Ma gindesc...

Insa nu as merge atit de departe incit sa spun ca poti sa definesti o persoana dupa avatar si semnatura. Adica asa o definire categorica si definitiva a persoanei respective. Fiintele umane sint foarte complexe si isi duc viata pe atitea planuri incit e greu sa definesti doar dupa un singur aspect al vietii lor. Cred insa ca poti sa definesti acea parte din persoana care se vrea sa fie aici sau care e in acel moment in care scrie sau in momentul in care a ales semnatura si avatarul... ceva de genul acesta.

Si unde dom`le ati discutat voi despre asta, ca vreau si eu sa citesc subiectul, pare interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

la subiectul in care capcaunul a scris ceea ce mentionezi tu, s-a lovit la fix
avatarul meu e ales cand am inceput sa 'mamanc' sushi din Madagascar, dar as fi foarte curioasa sa vad ce transmite altora

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pai, nu spuneti si care e subiectul?!

Mergi la inceput