Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si mie avatarul lui Andacos imi pare un fel de declaratie, ca e diferita, nu intra in tipare.

Avatarul anterior, semnul ala, e un tatuaj cu care cochetez. Alta versiune a yin si yang-ului.
Si da, nu imi place rozul, decat daca e ceva mai altfel.
Sarcasmul imi place in schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

aici e datul in bobi virtual cu citit functie de semnele din cerul gurii:).macar faceti o sueta ceva mai relaxata, nu asa numai impaunare cu atita grija de parca ati merge pe sirma ghimpata.si mie imi plac pozele, de cind cu FB parca merge mai bine in virtual un chip alaturi si imi mentine si cheful de discutii. restul cap coada, soricei, floricele, inimioare etc.. prea impersonal. si parca e din lumea virtuala de acum nshpe ani.rall si poza aia pe plaja a lui xio, mi-au placut. xio, din cauza capcaunului, ai scos-o? se potrivea stilului tau.si aia a lui happy de la party!!! care-i problema mai alice de ce zice lumea. poza aia emana implinire, fericirea din tine, e perfecta pt alice de acum!ca asa mesaje la avatar, sub nick, la semnatura care mai de care, devin enervante repetitiv.dar capcaunului i se potriveste chiar numai bine avatarul! sa nu-ti pui poza.cel mai neinspirat avatar e a lui marius. ma rog, cu mesaj, inteleg. dar ce suntem la miting aici? eminescu la tinerete virginal linga marius cu stil avocatesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ca uite vad ca s-a adus si semnatura in discutzie!

Cum am spus nu citesc in general semnaturile,insa mi se intimpla sa nu am opresc la sfirsitul mesajului,s amerg...si pe semnatura!

Pina acum toate semnaturile citite(repet ,nu le citesc pe toate)sunt puse...in ciuda!!!!Asa un fel de "sic,sic"adversarului forumist,o dare subtila peste nas,la limita regulamnentului de multe ori!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Vikinga, nu, aia a fost provizorie, cautam ceva avatar cum am acum, astea mi se par amuzante :))))
Capcaunul saracul n-a avut nici o legatura. Mi s-a spus ca am scos-o din cauza ca sunt urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Vikinga, nu, aia a fost provizorie, cautam ceva avatar cum am acum, astea mi se par amuzante :))))
Capcaunul saracul n-a avut nici o legatura. Mi s-a spus ca am scos-o din cauza ca sunt urata

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Eu am crezut ca ai scos-o ca sa nu ne complexam , mai ales noi astea la a doua tinerete.
Acum serios, cum putea cineva sa se uite la poza aia si sa spuna ca esti urata.

Da' familia mea de bufnite nu va place?

Mergi la inceput

Adela si eu am avut amstaff dar capcaunul nu avea dreptate in totalitate. Eu l-am luat fara sa stiu ce fel de ciine e. Mi-a picat cu tronc cind l-am vazut, de fapt el m-a ales pe mine ca a venit la mine si parca acolo ii era locul, eu nu ma dusesem la crescator sa-mi iau catel, insoteam o prietena. sa vedem ce mesaj codificat o fi aici, cind un am staff te alege:). Si mama-sa facea urit de tot in alta camera, crescatorul mi-a zis ca totusi ar trebui sa o vad si pe mama-sa, macar sa am idee, eu nu si nu, ca ce rost are, saracuta e in panica cind vor strainii sa-i ia puii. E indurerata colo:). Noroc ca mi-a strecurat o carte despre rasele de ciini la sub brat cind am plecat:).Acum am 2 puiuti mici de 5 luni, ciini de sanie siberieni, precum husky numai ca pe alb adica. Extrem de frumosi dar totusi foarte aproape de lupi, fac parte din categoria uhrtyp, adica rasa straveche cam asa ceva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Eu am crezut ca ai scos-o ca sa nu ne complexam , mai ales noi astea la a doua tinerete.
Acum serios, cum putea cineva sa se uite la poza aia si sa spuna ca esti urata.

Da' familia mea de bufnite nu va place?

familia ta de bufnite e dementiala

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
Vikinga, nu, aia a fost provizorie, cautam ceva avatar cum am acum, astea mi se par amuzante :))))Capcaunul saracul n-a avut nici o legatura. Mi s-a spus ca am scos-o din cauza ca sunt urata **Fur is for petting***http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=tshttp://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916
ei prostii, cum sa fii urita. m-o enerva cap coada ce scrii ori ma rog, pina acum un an cind mi-am luat o pauza, poate ai mai crescut si tu intre timp, da' urita nu esti deloc. la fel, tot pe a ta o tii ca le stii pe toate:))? daca da, si mai bine mergea poza aia, ceva de genul: ei, si?asta asa ca-s in toane bune azi. ti-ai luat si tu un ciine, ai copii? ca astea aduc schimbari. la 20-25 de ani e perfect un ciine, sa stii. cind ii iubesti de fel adica si stiu ca-ti plac si tie. nu astepta momentul perfect;).Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vikinga, tot pe ale mele le tin
Asta cu urata a fost asa, de amuzament, m-a distrat teribil si pe mine
Copii n-am, caine din pacate inca nu, dar am un animal feroce de companie in casa.

Familia de bufnite este dementiala ca si celelalte avataruri cu animalute

Mergi la inceput

ia-ti un ciine, la cit iti plac animalele si in mod special ciinii, e pacat sa nu-ti iei acum, inaite de copii. e o legatura aparte. e si dupa copii, insa nu e pt oricine. asta ca sa ma imapunez si eu:)). cit o fi casa loca plina de copilasi totusi ciinii au completat-o cu adevarat!! poate incarc o poza cu ei, sa vad si eu ce-i iese capcaunului in bobi. capcaunule, imi zisese careva ca barbatii adevarati isi iau ciini mici si femeile adevarate ciini mari, n-am mai dezoltat subiectul ca eram la un party dar ce zici de treaba asta? cind ma gindesc la un barbat cu un rottweiler ma ia risu plinsu.niciodata nu e momentul perfect pt copii, familie, catei, etc dar si cind ii ai! e totul la alt level. e un sfat bun, ala de l-am dat, pt oricine, sa-si ia un ciine inainte de copii. e benefic pe toate planurile. dupa poate e doar animal de companie, sa faca si copiii haz, sa-i faca pe ei mai responsabili ori nu stiu cum, sa arate familia ca-n filmele americane si tot asa(desigur ca nu e 100% asa dar prea vazui cazuri). dar zic eu, ca daca ii ai inainte de copiii, ajungi sa intelegi si sa simti un suflet de ciine altfel. asta pt tot restul vietii, indiferent de copii, sot, amanti si datul in bobi pe virtual fct de semnaturi si care mai vin dupa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput