Piersicute de iul-aug 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'NEATA. mai ce de baieti....si la mine tot familionu'vrea baiat...eu vreau sa fie sanatos si atat....
multe sfaturi folositoare de la voi....multumim
ada-....felicitari pt adidasi.
in rest toate bune si frumoase.....
o zi minunata

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+11 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neata fetelor!

Ma bucur ca toata lumea e bine sanatoasa! Eu azi sarbatoresc trecerea in trimestrul al doilea!
Iritatia de pe piele deja a inceput sa dea inapoi si nu ma mai mananca deloc, sper ca pana maine sa dispare de tot!
In alta ordine de idei m-a cam speriat lista cu cele necesare pt bebe, mai bine de jumatate din chestiile alea habar nu aveam ca exista si ca trebuie. Ma panichez ca sunt asa de nestiutoare, bine ca am de la cine sa invat.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Neata fetelor ,
Aruba , sarcina usoara in continuare ... ai trecut de primul hop , ce lista mare fetelor ... hai sa cheltuim ... ca doar vine bebe ... nu ?

16+

Mergi la inceput

si eu sunt total paralela si disperata pt ca: nu am tinut niciodata un bb in brate, nu am prietene cu copii....parinti nu mai am...doar soacra...dar daca vine cu idei de cum se facea acum 30 de ani...o sa intram in conflicte
bine ca sunteti voi binevoitoare si o sa ne ajutati.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.

Mergi la inceput

stiu ca e devreme-dar va propun o intalnire in parc la o terasa la primavara-sa stam cu burticile la soare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

stiu ca e devreme-dar va propun o intalnire in parc la o terasa la primavara-sa stam cu burticile la soare

_

felicitari pentru idee , eu deja astept ... intalnirea

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Abia astept valy, subscriu la propunerea ta. Nume de baietei lista deschisa ca nu am idei . Pe cel mare il cheama Tudor si propun Petru, iosif, filip, achim, Raul , matei, arin Mai spuneti si voi. De fetita aveam nume.

Mergi la inceput

pai...sa ne tinem de doamna idee...cat mai e pana la primavara?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ada, pai spune-ne nume de fetita pt cele care inca mai speram sa ne arate ecograful asta.

10+

Mergi la inceput

ada -e sigur baiat? mie mi-au zis ca morfofetla de prim trim da mari erori in privinta sexului.....
adik -maine pot sa intreb si eu ceva legat de sex...daca s-o vedea ceva?

_

Mergi la inceput