Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
IIuli spune:
buna dimineata, fetelor,
iar m-am trezit tarziu, mai am astazi de stat acasa si savurez cat pot statul in pat (bine, azi nu am stat chiar in pat ca a venit femeia la curatenie si m-a tot mutat de pe pat pe canapea si inapoi).
astept si eu intalnirea la terasa incalzita :) felicitari de idee!
numele de baietei care imi plac mie sunt david, andrei, rafael, alex, ovidiu; eu, daca o sa am baietel (desi eu o sa am fata ) o sa il cheme mihai, ca pe tatal meu
ma duc sa ma uit in frigider sa vad ce mananc de pranz. sunt asa de ciudata in ultima vreme, mi-e pofta de ceva de mancare, imi fac si apoi mi se face greata de mancarea respectiva si nu mai pot manca nimic. si ajung iar la paine prajita
11+
valy27 spune:
ati trecut la femibion 2?
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+11 sapt, doamne ajuta in continuare.
carmina_s spune:
Buan fetele,
va pup de la serviciu! am o zi de.....astept sa se termine, asa ca nu prea am chef de vorba, dar va citesc.
o zi frumoasa va doresc!
17+
ARUBA spune:
Eu sper sa nu supar pe nimeni, dar deja nu mai pot cu numele de David sau Matei, oricat de mult imi plac, e explozie de baietei cu numele astea, toate cuplurile pe care le cunosc si au baietei sub 5 ani i-au botezat David sau Matei. Imi si imaginez la scoala cum o sa strige invatatoarea David o sa se ridice juma' de clasa :)
14+
ZIZOU spune:
Salut, fetelor.
Voua vi se intampla sa va apuce greata si apoi vomitatul in masina sau pe strada? Ca la mine numai asa se intampla. Deja imi este frica sa ies din casa.
In plus azi trebuia sa ma duc la doctor pentru ca au iesit toate analizele si m-a lasat bateria la masina. Cum nu stau in Bucuresti imi este imposibil sa ma duc azi.
Iar maine avea atata treaba....trebuia sa ma duc la serviciu sa iau niste acte pentru ca dupa amiaza am programare la medicul de familie sa imi dea concediu de risc maternal, iar poimane trebuia sa ma duc la medicul de medicina muncii sa il supervizeze sa il pot depune la serviciu.
Of....si greata asta care ma urmareste peste tot. In primele 3 saptamani decand am aflat ca sunt gravida m-a ingrasasem 2 kg, acum am slabit aproape 3 pentru ca nu mai am pofta de mancare.
Sper totusi ca atunci cand ne vom intalni la terasa sa scap de greturi...
Pupici
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Eu sper sa nu supar pe nimeni, dar deja nu mai pot cu numele de David sau Matei, oricat de mult imi plac, e explozie de baietei cu numele astea, toate cuplurile pe care le cunosc si au baietei sub 5 ani i-au botezat David sau Matei. Imi si imaginez la scoala cum o sa strige invatatoarea David o sa se ridice juma' de clasa :) 14+ |
Aruba ai perfecta dreptate si in cazul meu este la fel ... toti apropiatii au pus numele la copil DAVID sau MATEI , imi plac dar este prea mult ....
16+
Laura32 spune:
Zizou , nu stiu cate sapt ai , dar eu pana la 12 sapt am tot tras cu greturile si cu starea de rau ... ca sa te incurajez pana o sa miste bebe , or 'sa treaca si greturile ( de tot )... speram
16+
ZIZOU spune:
Merci, Laura. Am 10 saptamani. Cam de la 8 saptamani m-a luat asa rau.
Mie imi place numele Luca, daca e baietel, Luca Alexandru.
Pentru fetita nu m-am gandit, poate Carina...
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ZIZOU Merci, Laura. Am 10 saptamani. Cam de la 8 saptamani m-a luat asa rau. Mie imi place numele Luca, daca e baietel, Luca Alexandru. Pentru fetita nu m-am gandit, poate Carina... |
Am observat cat timp am fost in spital , ca erau mamici care au pus numele de Luca , Ioan , Petru ... este bine ca s-a mai intors lumea si spre nume mai romanesti . Pe la 12-13 sapt se mai domoleste si starea de rau , hai ca mai este putin si pt bebe suportam orice .
16+
adarev spune:
Valy , nu e clar, e sigur i-am vazut ce trebuia.Aruba ai dreptate asa este si cu Matei nu-mi mai place. Zizou sper sa-ti treaca. Carmina, sper sa nu te enervezi.Iuli, frumoase nume. Si acum preferatele mele la fete, Sofia, Miriam, Deborah,Ilinca, Smaranda, Gloria si sotu da, Gloria C12, Petra, Mara, Maia,Raisa si mai gasesc cateva.