Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
hai mai fetelor, ce acrobatii? stiti ce era fain? cand am sarit sa ma fi agatat de leagan
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
yasmi, nu stiu ce sa-ti zic de flori..eu am doar din alea care nu necesita multa apa
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada poop!! sigur cada!! daca vrei iti pun cateva si fara balustrade mamica implinita cu 2 comori !! |
vreau, vreau
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s hai mai fetelor, ce acrobatii? stiti ce era fain? cand am sarit sa ma fi agatat de leagan Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
si daca te agatai ne mai puneai filmuletul?
roxy_s spune:
bb_yasmi nici eu nu stiu ce sa-ti zic de flori. nici eu n-am din astea pretentioase
sa stii ca eu in locul tau imi puneam sobe, alea-s adevarate, dau o caldura. iti faceai din alea faine cum se fac acum, nu din alea ca mai de mult.
madutza cum de platesti numai atat? sau vine mai mult la regularizare? sau la voi este mai ieftin gazul?
catank spune:
Multam fetele ptr cunvintele frumoase!
Stiti ce fac eu acum?Tratez cu surioara mea o deplasare la tataie din moldova joi sau vineri plecam, sper sa ne lase nametii
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
si daca te agatai ne mai puneai filmuletul? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
nu cred ca-l mai puneam
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
vreau, vreau Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
mada le pun acum din nou pe toate care le am apoi le voi sterge.
pun cateva si cu L.
fiu'miu a prins pasta de dinti....s a dat pe fata si a mancat o portie zdravana
mamica implinita cu 2 comori !!
dyadyazuza spune:
helllp
a pus copilu mana pe soba
urlaaaaa ce sa ii fac?
e doar putin rosu
urla
fuuggg
hellllpp