Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
AllyLaur spune:
Buna ziua mamici!
Catank, ce bine arata tortul si sunt convinsa acum ca ai zis si tu c este un adevarat deliciu. Ioana este foarte frumoasa, o adevarata printesica si mi-a placut mult de ea si in filmultet...cu cat interes cauta ea ceva acolo, in carticica, apoi a dat de pisicuta a privit-o cateva secunde si a dat pagina mai departe, desteapta foc.
Roxy , ce frumosi sunteti toti 3 ! O familie foarte fericita si implinita...Si apropooo de filmulet...ESTI ZAPACITA rau de tot(in sensul bun al cuvantului)....asa fac si eu, cum prin un leagan ma arunc in el. Sotul saracul nici nu se uita ca il ia ameteala.
AllyLaur spune:
Madutza,Ioanna, mult succes in ale dietei! Sa scapati usor de kg-le dorite fara sa va infometati.
Delia, bea apa mami frumoasa! Eu iti spun o varianta pt a te ajuta sa incepi sa bei apa...Pune apa intr-o sticla de jumatate de litru si ai grija sa nu lipseasca niciodata de langa tine. Cum o vezi...cum mai ieis cate o gura. Si uite asa ajungi sa bei cat mai multa....
AllyLaur spune:
Dya, linisteste.te!!! Cu siguranta mult mai mare a fost sperietura decat durerea...a pus manuta, la ars putin si s-a speriat. Asteapta cateva minute..uita.te in palmuta lui si daca este tot rosu, nu are nimic...daca are basicute mergi la farmacie sau nu stiu unde.
AllyLaur spune:
Lavinia, si Eduard a infulecat ceva pasta de dinti saptamana trecuta...era plin pe manute si pe haine.
bb_yasmi spune:
stiti care este noul sport practicatdeLuchi, nu??? urcarea scarilor si are frate o viteza..,,,,,
am pus pozicile....apoi le sterg!
mamica implinita cu 2 comori !!
dyadyazuza spune:
oooofff are besicute pedegetele si un pic pielea crapata pe palmuta.plang si eu cu el.i-am dat o doza de ibalgin si -am pus masnuta in apa rece. offf ce ma plange. si a durat doar o secunda totulnu stiu cum puii mei a prins asa viteza
AllyLaur spune:
Dya, fugi cu el la spital la pediatrie...acolo o sa-ti recomande ei ceva pentru basicute. Dragul de el ce sufera !
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi stiti care este noul sport practicatdeLuchi, nu??? urcarea scarilor si are frate o viteza..,,,,, am pus pozicile....apoi le sterg! mamica implinita cu 2 comori !! |
frumoase lavi, f frumoasa casuta... copiii superbi, ..luchi e smecheros tare cu freza lui