Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
madutza azi sunt Sfintii Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore si Iosan gura de aur. mai bine nu mai fa nimic, faci maine
catank ce tort am vazuttt, oaaa cum arata cred ca l-au devorat invitatii. cum v-ati distrat? Ioana este asa o dulceeee, ce se chinuie ea sa se ridice in picioruse, limbuta mica ce este ea
tie ti-au iesit aspectuosi biscuitii. tu cam cat suc ai pus? ai cantarit? eu cred ca am pus o cana din aia mare de ceai. o fi prea mult?
alexina distractie placuta azi.
scrish imi imaginez cum a fost cu placa ai vazut ce de zapada? eu am incercat de cateva ori sa merg cu placa dar nu pot. zici ca-s legata de picioare, nu pot nicicum. cu schiurile n-am treaba.
sa stii ca am facut reteta ta cu spanac in unt si lamaie, am pus oul si cateva feliute de morcov si pastarnac si a papat Anastaisa tot, a iesit super bun. vreau sa fac si ostropelul de care ai zis.
viss cum te-ai distrat de ziua ta? ai facut poze?
bb_yasmi
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
delia, roxy ma prosteam si eu
juniorul doarme si nu am chef de facut nimic....m-am saturat de strans si de facut curat eu facapoi vin altii (mi-au venit usile in sfarsit!!!!!) si au facut din nou mizerie azi am facut curat luna din nou si maine vin iarasi cei cu balustrazile
mamica implinita cu 2 comori !!
bb_yasmi spune:
cred ca imi iau avant si merg sa pregatesc ceva papa
ce fain este sa primeste vizite in casa noua cu cadouri
catank spune:
Ziua buna din nou!
I doarme, i-am pregtit pranzul lui tati si hop pe net.
Multam tare mult ptr urarile sotului meu
alexinaLa multi ani mami, sa fii sanatoasa si iubita!
miki, cum se simte micuta? am reusit sa va citesc, ..imi pare tare rau.
Nepotica care apare in foto cu tortul lui tati ..este intragostita de vlad al tau, iti citeste toate postarile cu privire la vlad...cand vine la mine ma intreaba ce face vlad? Ieri am surprins-o cum le povestea invitatilor despre vlad ..poznele lui....de bine, fireste
Sanatate micutei, sper sa fie ok!
roxy mami, cred ca ai pus cam mult suc...cam jumate am pus eu...Lasa, datat viitoare iti vor iesi mai buni.
Ne-am distrat frumos ieri, ...ne-au facut finii o surpriza si au ajuns si ei chiar daca finuta a intrat in 36 de s. Era racita cobza....ce sa-i mai fac? Se ferea de I ...dar sper sa nu fi lasat nimic pe la noi...nu i-am dat nici I nimic preventiv...
La praji nu am facut foto....dar
tortul a fost f bun, reteta este urmatoarea:
2 pachete juma de picoturi, 3 oua, 300 g unt, 300g zahar, 100 g cacao
se amesteca untul, zagarul si 3 galbenusuri, se adauga cacaoa, apoi peste se adauga albusurile batute spuma
Se aseaza un strat de piscoturi insiropate in lapte caldut cu rom, apoi crema, iar piscotuiri, iar crema, picot si din nou crema.
Aceasta e reteta originala!
Ce am adaugat eu??
Peste startul de crema de cioco am pus si visine peste, .... si ultimul rand de piscoturi, am ales sa-l imbrac cu frisca din smantana.
A... si fiind mai maricel, am facut crema din 5 oua si 400 unt, 400 zahar... Unt am folosit president, nesarat.
Pozele nu sunt f clare, dar va asigur ca este o reteta simpla si fff gustoasa.
roxy_s spune:
catank am pus si eu poze cu biscuitii
daca n-a stat finuta nas in nas cu Ioana, n-are nimic. si trebuia sa aerisesti dupa plecarea musafirilor
si am mai pus cateva poze de ieri si un filmulet cu o capra pe leagan
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s catank am pus si eu poze cu biscuitii daca n-a stat finuta nas in nas cu Ioana, n-are nimic. si trebuia sa aerisesti dupa plecarea musafirilor si am mai pus cateva poze de ieri. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ia sa vada ochiu meu
bb_yasmi spune:
am vazut pozici
roxy si anastasia.... ce inaltime spuneai ca ai??
iar ioana de catank...fotomodelul nostru
mi-am potolit si burtosu' acum credca merg sa trezesc juniorul ca a dormit destul ..are acusi 3 ore...si pe mine ma ia un somn acum
catank spune:
roxi, foaia nu ti-a iesit rau doar ca i-ai lasat prea mult timp al copt. Anastasia e scumpa foc...si tu mami esti tare sexy