Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele va urez succes! am si eu o rugaminte, mai intrebati-ma si pe mine daca am baut apa, ca nu prea beau si cica din cauza asta constipatie , etc mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ok, pana acum cata apa ai baut?
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
ok, pana acum cata apa ai baut? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
o cafea?
ma duc sa beau un ceai...
madutza_bra spune:
delia sa sti ca nici eu nu beau destula apa decat cand imi este foame , dar cand vreau sa-mi impun sa beau imi iau o sticla de apa de 2l numai a mea si stiu ca tb sa o termin. O tin pe masa si ma "indop" cu apa.
Chiar, tu patesti ca mine? Cand ma apuc sa beau mai multa apa, pe urma imi e din ce in ce mai sete
ailed_dota spune:
mie sete mi-a fost doar gravida, si cred ca era de la diabet...in rest nu prea... doar daca mananc sarat
catank spune:
Neata!
Revin, am atasat fuguta ceva foto si un filmulet cu I Nu le las mult ptr ca ocupa spatiu.
...dupa ce o adorm revin
pupici
scrish spune:
hellooo mamici!!
va salut si eu de acasa, am ajuns aseara de la munte!
LA MULTI ANI ALEXINA, MULTA FERICIRE SI SA TI SE INDEPLINEASCA CHIAR SI CELE MAI ASCUNSE DORINTE!!!
cu scuzele de rigoare pentru intarziere, LA MULTI ANI SHTRUMPHI SI NICK!!!!!! SA AVETI O CASNICIE MINUNATA, SA FITI MEREU FERICITI SI SA II FACETI O FRATIOARA PISCOATEI
noi am prins o vreme fantastica la munte, asa soare ce a fost ieri, superb bine, foarte frig dar frumos, nu am mai vazut atata zapada de cand eram mica
am fost la partie vineri, m am dat cu placa, nu am avut accidente sambata insa cand m am trezit zici k trecuse un camion peste mine, asa febra musculara aveam sambata deci am luat pauza si am mers ieri iar la partie, tare frumos a fost atat de frumos incat mai mergem si weekendul viitor, profitam cat mai e zapada am aranjat cu mama sa il ia iar pe luca si noi mergem sa ne facem damblaua. e foarte nasol k nu fac miscare deloc, ma simt complet anchilozata...macar asta sa fac acum k am in plan dupa ce se duce zapada sa incep sa alerg prin parc, nu se poate, nu am pic de rezistenta fizica!
in fiecare seara adormeam uitandu ma la filmulete cu luca, tare dor mi-a fost de el zilele astea. si culmea, in vacanta asta i a aparut si al 3-lea dintisor, sus nu imi vine sa cred!!
cam atat de la noi, revin mai tarziu, va
viss spune:
-neata! si de la noi!
- am scris la 8.45 un mesaj lung, dar s-a bagat sergiu sub calculator, a daramat unitatea la pamant, nu s-a lovit el, dar s-a speriat de zgomot,de situatia in sine, ,, tragedia mare fuse ca mesajul meu s-a dus pe apa sambetei.ma duc sa curat si sa dau fructele, plus iaurtul, dupa care revin
- multumesc tuturor ptr cuvintele , gandurile frumoase indreptate catre noi.
-fara suparare, un pupic in plus lui yasmi, care mi-a trimis un mesaj aparte, care mi-a ridicat un pic parul pe mana- da, nu sunt epilata inca, poate la mot,si mi-a umezit ochisorii.si un ps- acum sunt in perioada de soare,soarele ala care iese dupa ploaie!!!a ploaut mult,uneori mai des, alteori mai rar, doar a burnitat,perioade pe care sunt convinsa ca le avem majoritatea!!!! parerea mea, e ca, e foarte frumos ca ne facem timp uneori sa ne gandim si la altii,
viss spune:
- alexina- la multi ani!!!! sa fii sanatoasa, fericita, cu mai putine griji, mai multe bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi!!!