Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
bb_yasmi am 1,70. de ce, cum par?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
bb_yasmi cum e mami la casuta? Yasmi ce spune? Cum se descurca cu gradi?o duceti?o luati?e ceva distanta nu?
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi am 1,70. de ce, cum par? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
exact asa cum trebuie!!
intrebam ca nu stiu de ce aveam impresia ca esti multt mai inalta decat mine.... oricum imi place genul tau : slaba si cu forme...upssss...si tot eu Lavi....nu scrie vreun barbat in locul meu
mamica implinita cu 2 comori !!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank bb_yasmi cum e mami la casuta? Yasmi ce spune? Cum se descurca cu gradi?o duceti?o luati?e ceva distanta nu? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
la casuta este de vis!!! exact ce ne doream!! acum astept cu nerabdare primavara-vara sa scot kinderimea in curte la joaca
este frumos!! atata spatiu....tot nou...iti dai seama!!
si iasmi este tareeeee incantata de totttt!!! a acceptat atat de bine schimbarea, fapt care ma face tare fericita! singurul lucru pe care nu il accepta este sa schimbam gradi...dar eu sper sa o pot convinge si de luna viitoare sa o duc la gradi aici (care este la capatul strazi!) sa vedem ce compromisuri putem face poate o "santajez" cu catelusul schimb contra schimb
singura problema....este caldura la mine...eu invatata la 25-27 de grade cat aveam la bloc aici ma tine sotul la 21
mamica implinita cu 2 comori !!
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
exact asa cum trebuie!! intrebam ca nu stiu de ce aveam impresia ca esti multt mai inalta decat mine.... oricum imi place genul tau : slaba si cu forme...upssss...si tot eu Lavi....nu scrie vreun barbat in locul meu mamica implinita cu 2 comori !! |
catank spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
centrala aveti?sau? la casuta este de vis!!! exact ce ne doream!! acum astept cu nerabdare primavara-vara sa scot kinderimea in curte la joaca este frumos!! atata spatiu....tot nou...iti dai seama!! singura problema....este caldura la mine...eu invatata la 25-27 de grade cat aveam la bloc aici ma tine sotul la 21 mamica implinita cu 2 comori !! |
roxy_s spune:
bb_yasmi chiar, cum s-a acomodat Iasmi la casuta? te mai intrebasem eu odata dar cred ca n-ai citit.