Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 26
bb_yasmi spune:
capitol nou!!!! plsssssssssssssss
ssbrya...gata?? atat ne-ai vizitat!!! hai ..te asteptam cu pozici noi!!
am terminat si eu mancarea... delicioasa....cred ca saracii oameni care monteaza balustradele saliveaza.....
djlaura01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi laura pooop mica motata cu ochi albastrii!!! roxy stiu!!! stiu!! eu inainte stateam la parter..tot asa..un doi afara..un doi inauntru. apoi cat am stat la mama, la etajul 4...offffffffff.....mai bine scoteam capul pe geam decat sa cobor/urc 4 etaje pt jumatate de ora de stat afara!! mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
catank spune:
citat din mesajul lui djlaura01 am pus poze CATANK Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant. |
dulce rau, e tati intreaga!
djlaura01 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
dulce rau, e tati intreaga! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
ai dreptate si pe tati il striga toata ziua ta ta ta ta ta ti
madutza_bra spune:
aveti o limbarita..dar nu se baga nici una sa incerce sa invete sa faca cap nou....
revin...
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra aveti o limbarita..dar nu se baga nici una sa incerce sa invete sa faca cap nou.... revin... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |