Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 25
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s spiridusha pe mine ma ajuta sotul 100%. la plimbare iese si numai el, cand am eu treaba, sta cu ea , se joaca, ii face baie.... nu-i da sa pape ca ii dau eu, niciodata nu l-am pus pe el ca n-a fost cazul. in rest, ma ajuta la tot, de la inceput s-a implicat. cu innotul nu stiu ce sa-ti zic...sunt si pro si contra. eu deocamdata nu o duc dar mi-ar placea si mie. bb_yasmi ce sa facem...ne uitam pe geam, sa iesim sa nu iesim.... este un ger de nu poti respira. nu cred ca iesim. fetelor, voi iesiti pe asa ger, la noi sunt -18 grade acum. este soare dar te taie Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
mai sa nu dati cu rosii dar eu stiu de cand era vlad mic si eu mai stresata si maai grijulie..ca daca sunt sub -7 grade nu e bine sa-i scoatem afara unde oi fi citit nu mai stiu..dar stiu ca am prins cateva zile geroase cu el in casa si numaram minutele sa pot sa-l scot ca ma zapacise in casa
acum habar nu am daca o fi fost adevarat ce citisem eu
roxy_s spune:
bb_yasmi de aia este fain ca stai la casa. iesi un doi, intri un doi. eu pana ies, pana cobor 2 etaje...mai bine nu mai ies la casa este super de iesit si stat afara. vreau si eu casaaaaa
ally dar tu gatesti zilnic zilnic?
miki da, si eu stiam ca pe asa ger nu este indicat sa scoti bebelusii. ca se pot dezvolta in timp nu stiu ce...astm , din astea....asa o fi? si eu citisem pe undeva sau chiar am auzit pe la tv...
yvy eu cred ca mai am vreo 5 biscuiti. asa buni s-au facut, i-am mancat aproape pe toti, si Anastasia si noi....si la noi s-au inmuiat ca i-am tinut tot asa , acoperiti. sunt gustosi.
imi pare rau ca este asa maraita Larisa, saracuta, o deranjeaza pe ea ceva
alina06 ma bucur ca sutneti bine, cu tot cu burticuta
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
roxy am venit noi de afara...super soare dar cu dinti Am stat 20 min, ...avem un catelus mic si o pisicuta si ne juca cu ei in fata usii. Catelusul e cam bolnavior, nu avea chef de joaca pana si I s-a prins...
Ne-a facut soata surpriza si a venit deja acasa de la sevici...ajungea mai pe seara in general
LA trimis mama soacra cu un pastrav plasat pe un pat de mamaliguta cu branza de burdufle-am ras acum am burtica plina si va scriu linistita. I doarme deja,...
Roxy, legat de laptic,...avand vacuta in curte imi aduce mama socra de cate ori ii solicit, ...mult, putin..cat am nevoie (numai sa o anunt)...si nu neaparat ca prind gust, dar eu pun lapticul la blenduit...si e ok zic eu..in loc de apa, ..sau daca le fac la steamer pun apa plata...aia e si mai chioara decat lapticul Nu-i faz zilnic, nu te gandi...dar fiindca i-am facut doar cartof si morcov am spus ca merge(si un varf de telina de gust)
yayana Ioanei da, ii place afara, protesteaza daca o scot inainte de ora mesei..adica stie ea ca trebe sa pape si eu o scot afara inainte...in rest daca ar putea numai afara sa o tin.
Ce sa va mai spun ca imi facusem si baie, eram cu parul ud, nu am apucat sa-l usuc si imi ziceam las ca nu mai iesim... parca ii licareau ochii, m-am imbrobodit bine ca o babuta, am imbracat-o fuguta si am iesit... doarme altfel, simt eu....asa vad
djlaurascumpa la vedere dar si la sfat! Doar atatea noutati?Mai vrem! mai ales poze!Bine ai revenit!
strumphyhai mami ca ne este dor de tine, ...nu e gata plimbarea si rasfatul?sau ti-ai prelungit sederea?
visslegumele le prepari tot asa ptr zile mai multe? Ioanei nu prea ii place repetir, doua zile cel mult...
Asa as vrea sa-i vad printre picioarele tale cand cureti la zarzavat
madutza ai pm cu adresa de email. Te rog sa nu ma uiti!Multumesc din suflet!
yvyana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
mai sa nu dati cu rosii dar eu stiu de cand era vlad mic si eu mai stresata si maai grijulie..ca daca sunt sub -7 grade nu e bine sa-i scoatem afara unde oi fi citit nu mai stiu..dar stiu ca am prins cateva zile geroase cu el in casa si numaram minutele sa pot sa-l scot ca ma zapacise in casa acum habar nu am daca o fi fost adevarat ce citisem eu mami de 2 prichindei |
Mie mi-a spus pediatra sa nu o scot sub -10 grdC; asa mi-au spus si cei de la neonatologie cand am venit cu L din maternitate!
Apropo de stafide, majoritatea au sulfiti drept conservant (eu nu am gasit fara, ca vroiam sa-i fac lui L cu orez) si in exces sulfitii pot da afectiuni respiratorii usoare sau chiar astm bronsic la adulti, dar mai ales la copilasi (sugarii sunt mai susceptibili).
.
roxy_s spune:
djlaura ce fetita dulce, ce-a crescut, ce s-a schimbat ce ochisori albastrii are, este o scumpete
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
laura pooop mica motata cu ochi albastrii!!!
roxy stiu!!! stiu!! eu inainte stateam la parter..tot asa..un doi afara..un doi inauntru. apoi cat am stat la mama, la etajul 4...offffffffff.....mai bine scoteam capul pe geam decat sa cobor/urc 4 etaje pt jumatate de ora de stat afara!!
djlaura01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s djlaura ce fetita dulce, ce-a crescut, ce s-a schimbat ce ochisori albastrii are, este o scumpete Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
multumesc dar toate avem niste copii superbi