Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-djlaura- bine ai revenit!
- ma duc la curat zeci de kg de legumeglumesc, dar sunt o groaza oricum, ca am 2 guri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss eu chiardaca nu am scris nimic, am citit tot ce ai scris. si cum te-ai petrecut.uneori o mana de ajutor cu copii , sa poata si mama sa isi traga sufletul poate fi cel mai potrivitcadou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

deci vine vam regasit
nu am mai intrat ca nu am mai avut net
despre noi suntem bine
Daria este o mancacioasa si o barfitoare
mananca mult si trancane intruna ma ma ta ta ta ta ie etc
de acum ca avem net nu mai scapati de noi

Mergi la inceput

laura vrem sa vedem si poze!!!!!!

Mergi la inceput

unde pun poze????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

spiridusha pe mine ma ajuta sotul 100%. la plimbare iese si numai el, cand am eu treaba, sta cu ea , se joaca, ii face baie.... nu-i da sa pape ca ii dau eu, niciodata nu l-am pus pe el ca n-a fost cazul. in rest, ma ajuta la tot, de la inceput s-a implicat.
cu innotul nu stiu ce sa-ti zic...sunt si pro si contra. eu deocamdata nu o duc dar mi-ar placea si mie.

bb_yasmi ce sa facem...ne uitam pe geam, sa iesim sa nu iesim.... este un ger de nu poti respira. nu cred ca iesim.

fetelor, voi iesiti pe asa ger, la noi sunt -18 grade acum. este soare dar te taie

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-roxy- ,vezi, nu degeaba ti-am facut eu marturisiri amoroase alataieri- ma gandeam ca, exeptand delia- nu ma saluta nimeni si pe mine, desi m-am straduit sa scriu mesaj mai lung azi-majoritatea m-ati intrebat cum am petrecut,asa ca vroiam sa scriu si eu cate ceva, chiar dc astia trag de mine, la propriu- am facut programari peste programari sa mergem la un mare prof azi la consult, cel care il va opera pe sergiu..nu am legume facute ptr ei pe maine,asa ca ma stradui sa curat cu ei printre picioarele mele, tragandu-ma de trening

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

da-le si lor cate un morcov de ros
acum aflati de operatie ? daca, cand , cum ?
eu acum strangeam din jucariile imprastiate pe jos de ei si mi-am dat seama ca andra a avut treaba serioasa dimineata, a ros la puzzleurile lui vlad ca sunt mancate toate cate un colt

Mergi la inceput

contul de poze?????????

Mergi la inceput

roxy eu il scot doar pana la masina si inapoi
laura pe picassa.

Mergi la inceput