Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 23
ailed_dota spune:
laura! normal ca te primim...
spiridusho, eu zic ca nu ai facut rau, macar sa ti-l pape, dar poate imi iau si eu tort acu, daca tot sunt rosiile scumpe si ouale rare
yvyana spune:
Hello, mamici!
Cu mare intarziere spun si eu LA MULTI ANI FERICITI SI MULTA IUBIRE! alaturi de sotul tau Strumphy, LA MULTI ANI! Alexina, Viss si La MULTI ANI FERICITI PETRECUTI IN CASUTA VISURILOR VOASTRE! Yasmi, Alexina
L e tare plangacioasa zilele astea, noaptea abia o adorm pe la 12:00 dupa reprize nesfarsite de urlete [band] ; am vazut azi ca e foarte rosie si inflamata gingia in dreptul caninului din dreapta sus, desi jos mai sunt 2 incisivi care nu au iesit
Mandreeac si noi tot cu lactuloza am scapat de constipatie ca deja devenise o problema serioasa si nu si-a facut efectul nici un siropel naturist
Ar fi trebuit sa apelez chiar mult mai devreme la lactuloza ca am lasat-o sa se chinuie vreo 2 luni, de fapt ne-am chinuit amandoua fara rost ca toata lumea zicea ca se invata sa faca doar asa
Am scazut treptat doza si apoi am renuntat la ea si de 3 saptamani face singurica.
Miki imi pare rau sa aud ca Andra iar face febra, poate totusi e de la maseluta, desi multi pediatri nu sunt de acord ca eruptia dintilor da febra peste 38 grdC (inclusiv pediatra mea , cum L a facut 39.2 grdC la eruptia primului dintisor, ma astept sa faca febra la eruptia molarilor sau a caninilor).
Simona ma bucur ca mai ai timp sa ne mai scri cate un rand.
Ally bravo pentru kg date jos! Pe mine m-a parasit si ultima farama de vointa... ma simt obosita si plictisita si n-am chef de diete sau sport
Alina, Pisuc, gravidutele noastre, ma bucur ca evolueaza totul bine, nici nu se poate altfel! Asteptam sa ne dati de veste ce culoare are caruciorul!
Catank si eu am scos-o pe L afara duminica si erau sub -10 grdC si nu i-a placut deloc, dupa 10 minute a inceput sa planga si nu ma prindeam de ce , noroc ca a zis sotul ca e foarte frig afara, ca lui i-au inghetat si nasul si picioarele si probabil ca asta simte si ea (desi era ultrainfofolita)... cum am intrat in casa i-a revenit buna dispozitie si a inceput sa cante si sa zburde de colo colo, asa ca de atunci tot stam in casa, mai ales ca acum afara e muuult mai frig decat duminica (azi parca sunt -15 grdC)... e bine ca I nu protesteaza afara!
Roxy apropo de biscuiti, eu i-am bagat intr-o caserola cu capac etans si dupa 4 zile s-au fragezit bine de tot, sunt aproape sfaramiciosi si muuult mai gustosi (eu am pus cam jumatate de cana de suc, deci nu cred ca a fost prea mult, insa cred ca am lasat aluatul prea mult la frigider)!
.
AllyLaur spune:
Spiridusha, pe mine ma ajuta sotul 100% . De cand s-a nascut Eduard si pana acum m-a ajutat la absolut orice ..de la schimbat pampersul,facut baita ,sterilizat,facut lapte,imbracat/dezbracat, jucat , dat mancare. La culcat nu a fost cazul pentru ca noi de cand s-a nascut l-am pus in patut sa adoarma singurel si asa a si facut si face..Iese foarte des cu el afara. In general cand plecam la Milano la surori ne culcam foarteeeee tarziu iar Duracell-ul se trezeste dimineata cu mare chef de joaca, normal...sotul il ia si pleaca cu el la plimbare sa raman eu sa dorm linistita. Ne completam foarte mult...ne ajutam reciproc.Si multe altele...Eu zic ca noi trebuie uneori sa-i mai impingem putin de la spate pentru ”a-i forma„. !
AllyLaur spune:
Madutza, felicitari pentru cele 500 gr date jos intr-o singura zi. Nu stiu sa te ajut cu acele cartele de pe Picassa....
Lavinia, eu am facut ieri un pilaf la cuptor cu, copanele de pui si salata. In seara asta pentru sot fac un pui pe sticla cu mujdei si pentru mine cartof copt si atat.
Delia, unde este sticluta? Cata apa ai baut astazi?
Laura, bine ai revenit!
Fug sa pun masa ca vine tati acasa in pauza....
roxy_s spune:
viss sa foloseasca bebeii sanatosi tot ce le-ai cumparat. si vezi ce sot ai? a trecut peste faptul ca este obosit si ti-a facut pe plac
simona daaa, inca un bebe.... dar sa mnai creasca putin Anastasia.
si cu gratarul...ziceam de gratar din ala tip tigaie, nu gratar de la iarba verde
djlaura cum sa nu te primim? ce faceti? povesteste-ne despre voi. de ce n-ai mai intrat atata timp? te asteptam mai des.
eu citeam din urma si scriam si inca nu ajunsesem sa vad ca ai scris
madutza eu am observat tocmai invers....ouale de la soacra-mea sunt galbene nu spre portocaliu. si la tara la fel sunt, galben galben. iar cele spre portocaliu sunt cele din magazin.
bravooo...500gr dupa o zi
catank chiar uitasem ieri sa-ti urez drum bun, mai mi-aduc aminte cate ceva dupa ce inchid calculatorul
mai bine ca nu plecati, este foarte ger.
tu de ce i le fierbi toate in lapte? i le-am fiert si eu de cateva ori dar sincer nu mi se pare prea mare diferenta. tot acelasi gust au legumele. si sa iau lapte zilnic doar ca sa fierb legumele.... si apoi sa-l arunc....si nici sa nu se simta mare branza....
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
viss spune:
-roxy- ,vezi, nu degeaba ti-am facut eu marturisiri amoroase alataieri- ma gandeam ca, exeptand delia- nu ma saluta nimeni si pe mine, desi m-am straduit sa scriu mesaj mai lung azi-majoritatea m-ati intrebat cum am petrecut,asa ca vroiam sa scriu si eu cate ceva, chiar dc astia trag de mine, la propriu- am facut programari peste programari sa mergem la un mare prof azi la consult, cel care il va opera pe sergiu..nu am legume facute ptr ei pe maine,asa ca ma stradui sa curat cu ei printre picioarele mele, tragandu-ma de trening