Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

voi cum gatiti cartoful dulce ? n=am azi la dispozitie decat cartof dulce si avocado..si branza, ou, smantana..oare merge ceva combinat ? pana una alta i-am bagat la cuptor asa intregi cu putin unt..o fi bine ? n-am gasit pe google nimic concret..
si inca ceva..ziceati voi de fructele uscate, stafide ca n-ar fi sanatoase ca au ceva in compozitie...sulfiti parca ? vlad al meu mananca zilnic stafide, el le zice prune..nu reusesc sa-l dezvat..desi eu stiam ca sunt sanatoase, antioxidante.. dar oare sulfitii astia la ce dauneaza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, eu am observat la al meu ca s-a implicat mai mult cand Maria a fost mai mare 2-3 ani, si buna de joaca... cert e ca la mine la Andra s-a implicat mai mult decat la Maria, ca numai avea cine sa ne ajute.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

fetele, eu am observat la al meu ca s-a implicat mai mult cand Maria a fost mai mare 2-3 ani, si buna de joaca... cert e ca la mine la Andra s-a implicat mai mult decat la Maria, ca numai avea cine sa ne ajute.....

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

da, e adevarat ca acum putinul lui timp liber il petrece cu vlad la joaca, plimbari, discutii deci e de inteles, timpul la toti ni se imparte cu cat ne marim in numar..
si cu toate astea, nimic nu inlocuieste frumusetea vietii, implinirea ..cu ( cel putin ) doi copilasi
asa ca.. go for it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna am lipsit cam mult dar mia fost tare dor de voiiiiiiiiiiiiiiii

_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alexina sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o viata minunata in noua casa

miki ce putin mai ai si incepi serviciul....nici nu vreau sa ma gandesc inca la serivici. bine ca se vad imbunatatiri la Vlad si cu Andra te-ai mai linistit

viss hai ca te iertam ca ai absentat ieri ma bucur ca v-ati distrat si v-ati simtit bine. iar bebeii....ce-mi place cand povestesti de ei, cum se joaca, se imping, se dau la o parte....

somleac ufff...de de treburi ai, ce de ganduri si framantari si sotul la sport?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!

Andreea, noi doar ce ne-am trezit, la 10.25 ...am dormit dusa si cand s-a trezit Eduard nu stiam cum sa sar din pat.Da, este foarte frig si aici...nu ger, dar frig. Te inteleg mami scumpa ca este greu cu obisnuitul lui Rares in patut dar, lucreza mult la treaba asta ca trebuie dezobisnuit acum ca altfel mai tarziu o sa fie foarte greu.Stiu cazuri in care ea doarme cu fata intr-o camera si sotul in alta camera cu baiatul.Cand vor sa se iubeasca si ei, asteapta miezul noptii. Deci, lasa-l sa mai planga, chiar daca se trezeste...linisteste-l si apoi inapoi in patut. Sper sa nu te supere mesajul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

vad ca nu ma observat nimeni asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

andreea, te pup mami frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

voi cum gatiti cartoful dulce ? n=am azi la dispozitie decat cartof dulce si avocado..si branza, ou, smantana..oare merge ceva combinat ? pana una alta i-am bagat la cuptor asa intregi cu putin unt..o fi bine ? n-am gasit pe google nimic concret..
si inca ceva..ziceati voi de fructele uscate, stafide ca n-ar fi sanatoase ca au ceva in compozitie...sulfiti parca ? vlad al meu mananca zilnic stafide, el le zice prune..nu reusesc sa-l dezvat..desi eu stiam ca sunt sanatoase, antioxidante.. dar oare sulfitii astia la ce dauneaza ?

mami de 2 prichindei

Uite ce combinatii am facut eu mai demult:

avocado cu galbenus si iaurt/cred ca merge si smantana...
cartof dulce la cuptor(facut in coaja) si apoi miezul amestecat cu branza dulce/iaurt/smantana in cazul tau...

cred ca va merge si cartoful dulce facut la cuptor cu avocado asa crud, amestecate...

Ah sa va zic ce minune am facut zilele astea...nu manca Cristi iaurtul deloc si i-am pus o lingura de gem in el. O fi bine, o fi rau? E prea mult zahar? O fi concentrat? E gem de casa, facut de soacra-mea...sub ochii mei

P.S: Bine ai revenit Laura!!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Uite ce combinatii am facut eu mai demult:

avocado cu galbenus si iaurt/cred ca merge si smantana...
cartof dulce la cuptor(facut in coaja) si apoi miezul amestecat cu branza dulce/iaurt/smantana in cazul tau...

cred ca va merge si cartoful dulce facut la cuptor cu avocado asa crud, amestecate...

Ah sa va zic ce minune am facut zilele astea...nu manca Cristi iaurtul deloc si i-am pus o lingura de gem in el. O fi bine, o fi rau? E prea mult zahar? O fi concentrat? E gem de casa, facut de soacra-mea...sub ochii mei

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

multumesc mult
pai cu gemul ce sa aiba ? eu am facut tot de soacra din prune dulci dulci si fara pic de zahar..si e asa bun, mananca vlad zilnic

Mergi la inceput