Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 21
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alina ..si noi avem probleme. pana acum doar intr-un colt de jos tot asa cum ai spus si tu. aceasi explicatie am primit si noi.si la geamuri ...tot asa jos la sticla se "transpira". voi ati luat ceva masuri speciale (dezumidificator, temp mai mica/mare la centrala, aerisit zilnic....)???? eu sunt genul carevreau tot odata nu pe rand... asa ca am facut tot posibilul..dar tot!! sa ne punem la punct cu toate inainte de mutare. mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
noi tot iarna ne-am mutat, iarna au si lucrat-o pe interior..insa n-am avut probleme de nici un fel nici cu podeaua/peretii nici cu geamurile..chiar ma gandeam ca la apartament cand am pus termopane am avut probleme mari, imediat a aparut umezeala..dar aici pe nicaieri, nici macar la usile spre terasa...
dar va spuneam ca la noi mai sufla putin vantul pe la geamuri, f f putin, abia perceptibil.. asta sa fie oare motivul pt care nu am avut probleme ?
bb_yasmi spune:
miki si eu am impresia ca la termopane "sufla" putin vantul.... si uite ca am citit ce ai scris si uitasem sa precizez ca si la mine unde e umezeala e un colt cu usa de la terasa in rest nu avem pb. uite vb cu vecina si imi spunea ca ei stergeam zilnic apa de jos de pe podele, geamuri poate o fi mai umezeala aici in zona
alina06st spune:
Yasmi, da, si pe geamuri se face, tot asa, in partea de jos putin. Aerisesc in fiecare zi. Acum las mai putin, ca-i frig, inainte lasam si cate o ora deschis, dar tot se face. Am luat un dezumidificator din acela, cred Ceresit, sau ceva in genul ala si parca s-ar cunoaste cat de cat...
Miki, nu stiu ce sa mai zic, incerc sa accept explicatia si astept sa vad la iarna cum va fi. Sunt linistita cel putin, ca stiu ca la constructie nu am facut totusi rabat de la nimic: caramida buna, izolatie buna, termopane bune... Poate scapam la anul!
Ups! S-a trezit piticul!
Va pup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Yasmi, da, si pe geamuri se face, tot asa, in partea de jos putin. Aerisesc in fiecare zi. Acum las mai putin, ca-i frig, inainte lasam si cate o ora deschis, dar tot se face. Am luat un dezumidificator din acela, cred Ceresit, sau ceva in genul ala si parca s-ar cunoaste cat de cat... Miki, nu stiu ce sa mai zic, incerc sa accept explicatia si astept sa vad la iarna cum va fi. Sunt linistita cel putin, ca stiu ca la constructie nu am facut totusi rabat de la nimic: caramida buna, izolatie buna, termopane bune... Poate scapam la anul! Ups! S-a trezit piticul! Va pup! Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+ Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
da, ase e..macar aveti linistea ca stiti exact ce ati bagat in ea, ce materiale, ce calitate...noi habar nu avem ,am luat-o gata facuta, chiar radeam cu sotul ca surprize o sa tot avem.. noroc ca multe din ele sunt in garantie, dar ce au bagat in pereti numai ei stiu
bb_yasmi spune:
voi ce mai gatiti?? eu ma gandeam sa fac un sos de ciuperci su smantana si usturoi cu aripiare picante la gratar si cu orez bob cu bob.....oare merge???
roxy ce faceti???
daa alina si noi stim exact ce materiale au bagat!! asta este ff bine!!
ailed_dota spune:
miki , nici al meu nu da pe afara cu implicarea, pe maria nu stiu dac a plimbat-o singur pe afara, dar am si eu o idee fixa cu baia si zic ac tb sa o faca el, ca se distreaza, mai nou l-am lasat sa o faca singur... si eu mi-am facut de lucru cu altceva...
in schimb la pampers, ffff rar, laptic ii mai da cateodata, cred ca si noi suntem de vina, ca tb sa-i implicam, ca barbatii nu se arunca ei singuri
mandreeac spune:
Buna ziua mamicilor!
Maduta super ca imi dai acea carte. Poate nu procedez eu bine cu Rares. Multumesc din toata inima mea.
Simo ce imi place sa te citesc.Ce sa facem mami si cu bune si cu rele, asta este viata, o scot eu la capat cumva.
Miki, Somleac multa sanatate puiutilor, imi pare rau ca sunt asa bolnaviori.
Spiridusha eu de la 3 luni il spal singurica pe Rares, mi se pare asa un moment de intimitate pentru noi 2, dar sunt seri in care e si tati cu noi si il amuza, ca nu are la ce sa ma ajute. De iesit afara il mai scoate sotul, dar mereu vrea sa fim toti 3, insa sambata au iesit doar ei 2si nu mult ca era frig.Si eu stateam si ma gandeam ca nu prea se implica si i-am spus, ca sunt momente pe care nu le va mai trai. Dumnezeu stie daca vom mai avea sau nu un copilas, motiv pentru care trebuie sa profitam din plin de toate aceste momente minunate.
Roxy tot cu noi in pat mami. Tot incerc sa il pun la el in patut, dar si langa noi si la el in patut se trezeste in niste urlete, ca nu stiu ce are, cred ca de la dintisori, ca ii dau putin nurofen uneori si tzitzi si isi revine.Am vazut poze cu Anastasia superba.
Ally pe unde umblati mami? La voi e asa de frig?
tuturor
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Delia, Yasmi, ALina06 mamicilor.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
spiridusha spune:
Miki, Andreea ms de raspuns. Cam aceleasi probleme le am si eu, ca nu vom mai trai momentele astea, ca are Cristi nevoie de el, pentru ca e baietel si are nevoie de un model, si de timp petrecut impreuna, in care sa invete chestii de la el...si si eu ma intreb cum va fi la urmatorul copil, daca la primul nu e asa...implicat. Eu am observat ca din proprie initiativa nu se baga la chestiile prea complexe, sa-l culce, sa-i dea sa manance...nici nu stiu daca i-ar iesi asa bine ca mie ce-i drept face chestii aditionale, sterilizeaza, pregateste biberoane, aduce pampers cand eu nu ma pot misca din locul ala..etc etc.
Eu de fapt ma gandesc la momentele de intimitate si la legatura dintre ei 2... si ma mai gandesc si la mine si cum o sa fie cu doi copii. Vad ca se poate, e evident ca se poate, sunt atatea exemple frumoase, dar oare o sa pot eu singura sa fac asta?
Ah mi-am adus aminte, ne-au sunat aseara niste prieteni din copilarie ai sotului si ar vrea sa ii cununam la vara. Haha, o sa fiu nasha gogoasha. Hii abia astept.
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011
djlaura01 spune:
bunaaaaaaaaaaaaa ma mai primiti?
_
MAMI DE DARIA ANA-MARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 6 ZILE