Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

spiridusho, strumph a implinit un an de castorie!
strumph, ce faci? n-ai zis ca ne aduci bomboane? unde sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Delia, da l-am dus. Dar si febra a facut?

Cu regimul am dat-o in bara ieri. Eram epuizata,noaptea trecuta n-am dormit mai mult de 2 ore si nu m-am mai putut abtine. M-am slobozit in batonul de ciocolata de la soacra-mea.

Hai ca mai vroiam sa dau niste raspunsuri pe aici, dar tot uit, stiti cand imi amintesc, pe masina , cand conduc, mi se pare cea mai plictisitoare ocupatie, si conduc zilnic de parca as fi taximetrista

Si noi avem setata temperatura la 24 grade. La 21 mie una mi se pare de-a dreptul frig. Ne-a venit curentul in jur de 7-8 milioane / luna, asta include incalzirea, apa calda, gatit si toata aparatura si becaraia din casa.

Fetele care va plangeati de ouale eco ca nu sunt galbene, sa stiti ca alea sunt oua bune. Si mi-e imi aduce femeia care sta cu copii ,gaini crescute la iarba cu porumb si nu sunt foarte galbene galbenusurile. Aklea cu galbenusul galben spre portocaliu se da la gaini ceva special sa ingalbeneasca galbenusul.

BB yasmi superba casuta ta, si ce frumos ai aranjat

Miki am vazut pozele cu Andra, ce-mi place cum se intinde ea la frigider. Uf doamne ca dulci mai sunt.

Iar mi-a pierit inspiratia, dau o tura pana in oras sa vad ce idei imi mai vin.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

da Somleac, mi-a facut febra, numai stiu cat ca avea trei ani atunci, si i s-au umflat ochii rau... stiu ca i-am pus tobradex parca si in 2 zile i-a trecut.... , bine si cu o pauza de bazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

ahahaha, stiu mai demult ca zicea de cununia religioasa. Dar n-am nimerit nu? E la vara? :))) My fault then. Astept rosiile si ouale.

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusha

ahahaha, stiu mai demult ca zicea de cununia religioasa. Dar n-am nimerit nu? E la vara? :))) My fault then. Astept rosiile si ouale.

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

iti arunc cu tort, bine?
a fost asta vara!in Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

somleac nu vrei sa ne mai arati ceva pozici si cu casuta ta>????plsss

spiridusho.....fara oua ca nu se oua acum gainile si fara rosii ca sunt scumpe mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele

alexina, da-mi repede adresa si vin

simo, eh de mult nu am mai baut cafeluta de la tine ..buna, buna cafea faci

miki, simo, si mama stia ca gratarul ala pe carbuni nu ar fi bun nici pentru noi in exces, din cauza fumului de carbuni .
Miki la analizele astea mergi sa-i ia sange andrei? ..si pana primesti rez nu-i dai nimic> mai are febra?

Somleac, eu ziceam de ouoale bio ca nu sunt asa galben-portocaliu galbenusurile ca cele de la mama. Apropos, fetele, nu am gasit marca aceea de oua bio in Cora...am luat Agricola

spiridusha nu prea le nimeresti cu strumph anul trecut pe 29 ian au facut cununia civila si in toamna cand au fost in Ro au facut botez si cununie religioasa
Spiridushul Cristi ce face?

Strumph, ai venit din vacanta? cred ca ti-a priit acolo , ca nu ai mai intrat deloc aici

Moama fetele cred ca organismul meu e plin de porcarii si pepsi , dupa prima zi de regim minus 500 gr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetele nu vad de unde pot incarca niste carticele pe contul de picasa, ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

madutza, da i-a luat sange si i le-au facut in regim de urgenta, adica erau gata in cateva ore..mai putin urocultura, care min chiar si in urgenta dureaza 2-3 zile
la indicatia medicului de aseara nu i-am dat antibioticul , a considerat ca inca nu e nevoie pt ca nu am gasit cauza, deci stau cu zinat-ul langa mine..intr-un fel ma bucur ca am dat peste medicul asta aseara, asa frumos mi-a explicat analizele si cand mi-a mai zis ca nu-i dam degeaba antibiotic parca mi-a crescut inima
acum de azinoapte iar n-a mai facut febra..
oricum un proces inflamatoriu exista, insa nu stie de unde ..el zice analizele par ca trece printr-o viroza..ceea ce eu chiar nu cred dar ca pot fi si maselele care dau pcr-ul mare..dar 40 de grade la o masea daca-mi spunea cineva n-as fi crezut sub nicio forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele nu vad de unde pot incarca niste carticele pe contul de picasa, ma ajuta cineva?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pai pe mail cred ca poti, nu pe picasa

Mergi la inceput