Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota miki, cred ca toate Andrele sunt mamoase... si a mea e la fel... nu vrea nici cu ta-su , nici cu sor-sa... calare pe mami toata ziua mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
ai mei amandoi sunt mamosi rau, asa au fost de mici..dependenti e putin spus..eu cand eram gravida prima oara, tot spuneam ca as vrea ca ai mei sa fie independenti, nu dupa fusta mamei..
soacra-mea, care l-a crescut pe fisu lipit de fusta ei chiar si la 30 de ani..doar mustacea, dar la vremea respectiva nu indraznea sa-mi zica nimic..acum in schimb, are asa o satisfactie sa-mi spuna ca mi-a dat Dumnezeu 2 mamosi sa-mi ajunga
Somleac spune:
Neatza si de la mine ( omulet cu creieri imprastiati)
Simona multumesc pentru cafea, ce poza frumoasa ti-ai pus la avatar. Mai povesteste de baietii tai ce fac, cum sunteti cu scoala?
Alexina la multi ani, sa fii fericita alaturi de familia ta, in casuta noua, ce perioada minunata in viata ta.
N-am apucat sa intru ieri ca am fost doborata de febra lui Vic, nu reuseam sa-i scad nicicum sub 39, tot cu sosete ude, bai ca impachetari el nu le suporta, pana la urma totul i s-a tras la ochi , are o conjunctivita urata, ochii sunt umflati, il dor. Ufff saracul. Dar mergem spre bine ca azi noapte ce-a mai mare febra a avut 38 cu 8. Na ce sa va mai zic , el marait ca nu se simtea bine, Matia gelos mai ca vroia sa fie si el bolnav, Ghighi printre picioarele mele, Alex cu teme, se pregatesc pentru olimpiada si ma solicita mult, sotul la sport
Sunt tare necajita ca nu-mi ies socotelile cu inceputul scolii pentru Matia. Am fost tare linistita ca va prinde invatatoarea lui Alex si a Dariei de fapt care este super buna. Dar ieri discutand cu ea mi-am data seama ca va ajunge la ea numai daca nu il dau la toamna la clasa 0 ci anul viitor. El deja este preocupat de scris si de citit, ar fi cam mult sa inceapa clasa 0 la 7 ani si clasa I la 8, plus de asta la gradinita toata grupa pleaca la scoala si cine ia grupa pregatitoare sunt sub orice critica. Plus ca stand asa linistita nu m-am agitat sa-mi rezerv un loc la alta invatatoare calumea.
Trebuie sa inchid.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ailed_dota spune:
Somleac, pe vic il duci la bazin? ca Maria mi-a facut o reactie la cloramina in felul asta, si m-a linistit o colega ce-l avea pe fi-su la scoala sportiva si facea anual reactia asta
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi azi separecaam timp de stat cu voi mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
viss spune:
-am uitat sa zic, ca desi nu am primit nici un cadou material- am primit totusi ceva de la sot- cu 1 zi inainte de ziua mea, a fost sambata, el a lucrat- am inteles ca a fost ho.ror la servici, a avut de dat si zapada din curte,etc..vine rupt acasa, baga 2 masini la spalat, deci iar sta in curte in frig sa le atarne, si nevasta lui vine cu ideea-sa plece si ea un pic de acasa.
-m-a lasat-ulterior mi-a povestit cat de praf era ,dar uite ca l-a lasat inimioara- ,asa ca de la 17-19 am fost in piata .sudului, cica la tarabe, tarabe care s-au desfiintat de cand n-am mai fost eu 1,5 anidar acolo e sun plaza, si cora, asa ca am aterizat in cora si 1h am stat la raionul copii,am luat body-uri identice, rochita ptr mot lu' sonia,un plovaras pe portoclaiu lui sergiu, si cateva lucrusoare ptr o fetita nou-nascuta din grup, la care treb sa mergem sapt asta- deci, mj-am plimbat, dar am facut si ceva util, am luat lucruri de care aveam nevoie..am avut emotii la pasirea in metrou- nu am mai fost de 1 an- zici ca eram l aprima zi de bucuresti,acum biletul e 40.000 fata de 20.000 cat era acum 1 an, la unele statii s-au pus lifturi,asa ca poate in viitor reusesc sa merg si eu cu copii
ioanales spune:
Buna dimi
hop si eu cu felicitarile, scuze de intarziere:
Alexina la multi ani, sa fii fericita alaturi de cei dragi, in casuta noua,
Viss, la multi ani, sa-ti traiasca comorile
Strumph, la multi ani pt cununia si multi ani fericiti alaturi de sotul tau
Yasmi, felicitari pentru casuta noua
Somleac, la multi ani pt fiica ta sa ti creasca mare si sanatoasa
noi suntem maraiti rau de tot si se tot trage de un ochisor, stiti oare de ce?
v am pupat
spiridusha spune:
Bunaa dimineata,
Ma bag si eu la o cafea cu voi.
Ce de am mai citiiit...va citesc aproape zilnic, ce de lucruri se intampla!
La multi ani sarbatoritilor mici si mari! Sa fiti sanatosi/oase si fericiti/ite!!!
Alexina, Daria de Somleac, Eva de Leeloo21, Radu de Madutza, Radu Andrei de persi, Nicoletta de giuliaa
Wow, chiar, maine incep petrecerile de 1 an!! Ce emotii pe noi acum un an...
Am vazut in viteza ca Strumphi e mai nou femeie maritata:)) de-acum...Felicitari dragilor, sa fiti fericiti si sa aveti viata frumoasa impreuna!!
Este foarte foarte frig la noi la mare, si bate vantul si e brrrrr. Sambata mergem la botez la cumnati, la al 3lea bebe si cred ca o sa ne cam inghete coada.
Zi frumoasa sa aveti!
Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011