Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

asa repede miki, ai gasit bona? ca tb sa se obisnuiasca copiii, nu?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

tipa care vine sa stea la noi, va spuneam eu de o bona interna..a fost o saptamana sa ne cunoastem, a stat chiar cu andra cand eu mergeamcu vlad la gimnastica..si o mai chem de pe 13 februarie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

off miki, , poate o fi doar de la dinti, eu stiam ca de la inf urinara nu se fac temp asa mari ci moderate si ct,
cami, ce faci mami?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

tipa care vine sa stea la noi, va spuneam eu de o bona interna..a fost o saptamana sa ne cunoastem, a stat chiar cu andra cand eu mergeamcu vlad la gimnastica..si o mai chem de pe 13 februarie..

mami de 2 prichindei

si Andra a acceptat-o? Vladutz?

Mergi la inceput

madutza, ma intrebai daca se vad imbunatatiri cu vlad..sa stii ca parca merge mai bine, adica mai mult cu talpa jos..cel putin incearca sa se controleze mai mult..cred ca ii e greu si lui, ca cica impulsurile motorii vin de la creier si daca el asa s-a obisnuit face acum un efort sa invinga acese impulsuri de a pune piciorul jos pe varf..inca e caraghios, se vede ca nu e mersul lui natural, dar parca face progrese..doctorii spun ca talpa e mai flexibila, adica s-au mai inmuiat tendoanele si ca permite flexarea mai mult sa vedem, eu am sperante
exercitiile le face din ce in ce mai bine, poate si el sa mearga ca piticul acum ca el nu reusea, se ducea pe spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce ciudat mi se pare mie..bona interna....

eu ii astept pecei cu balustradele.... si pe buni sa il ia pe luchi!!!
alexina....misterioasaesti mami....pozici nu vrei sa ne arati cu casuta????? sunt curioasa rau....

delia, simo

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

mami de fete frumoase:

si Andra a acceptat-o? Vladutz?

mami de fete frumoase:

andra plange dupa mine, ma cauta toata casa..dar asta e valabil cu oricine ar sta cu ea, chiar si cu tacsu.. dar n-a respins-o total, ii mai si zambea, se mai si juca cu ea..eu zic ca e binisor, mai trebuie doar sa treaca timpul sa se obisnuiasca..
vlad in schimb cu fazele lui de gelozie, sa nu se apropie de andra nimeni necunoscut, mai ridica si palma sa dea..insa ea e calma, nu prea l-a bagat in seama si cred ca a fost un lucru bun, ca l-a lasat pe el sa aiba initiativa..de cateva ori, a invitat-o sa se joace cu el..
acum daca il inreb daca vrea sa vina flori, zice ca nu.. dar eu zic ca se va obisnui si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele de maine incep urarile de la multi ani pt primul anisor din viata puiutilor nostri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce ciudat mi se pare mie..bona interna....

eu ii astept pecei cu balustradele.... si pe buni sa il ia pe luchi!!!
alexina....misterioasaesti mami....pozici nu vrei sa ne arati cu casuta????? sunt curioasa rau....

delia, simo

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

da, e ciudat si pt noi..dar si noi trebuie sa ne obisnuim ..

Mergi la inceput

miki, cred ca toate Andrele sunt mamoase... si a mea e la fel... nu vrea nici cu ta-su , nici cu sor-sa... calare pe mami toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna dim. fetelor!
- sorry, dar ieri nu am mai resuist s aintru.am strans ceva prin casa, si apoi a fost o zi mai greuta-au fost maraiti, acum radeau in hohote unul la altul, doar privindu-se-chicoteau de-ti venea sa-i amnanci, apoi se trageau de par,mai ales sergiu pe sonia- ca are de unde, sonia ii baga degetele in gurita lui sergiu si il trage de dintii de jos, singurii de fapt- apoi de gingie- vrea sa se joace cu el, cum face cu mine, si-i racleaza jumate de obraz- de-i ramane semn, ca de, mai au si unghiuteau amandoi sange inchegat in urechiusa, ca se cerceteaza unul pe altuluneori nu ajung la ei suficient de repede, ca sa-l salvez pe respectivuli-a palit ieri sergiu lui sonia 2 chitari in cap..de, dc eram eu in locul ei, ii dadeam o palmacred ca le ies dintii.lui sergiu i-au iesit la 6,5 luni, respectiv 7 luni. iar soniei la 9 si 10 luni.si acum cred ca le ies la amandoi..
- au si momente dragute impreuna- dc bate unul in usa- partea cu geam mai ales- vine si celalalt, se ridica in picioruse, si dai, si dai.la scaunul de masa, la fel.dc danseaza unul, incepe si celalalt,dar dc vrea vreunul sa se ridice in picioare,la genunchii mei cand stau la calc., vine celallat, dar primul ii da mana la o parte, il trage de par sa se dea jos, chiar tipa
- de ziua mea nu am facut nimic special, am invitat 2 colege de la servici, pe care nu le mai vazusem de 1 an,a venit decat una, nu i-am zis ca e ziua mea, ca stiam ca o sa le ia la copii cate ceva- nu am vrut s-o bag la cheltuieli..am povestit despre spital- cum a fost, cum mai e, la o prajitura de la cofetariela pranz am dormit toti 4, apoi seara,am iesit la o verisoara- cu pulpe dupa noi,le-am pus acolo pe gratar,plus cartofi prajiti si mujdei.ele s-au jucat cu copii, noi am baut cola cu fripturele,asa ca fuse bine, foarte bineam mai invitat si alte 2 cupluri, dar la unul copilul tusea, la cealalta fata era cu dintii, si era maraita rau in ziua aia, nu dormise deloc de dim..ne intalnim altadata, normal

Mergi la inceput