Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Si despre ALina06 stiam...Ce mari bucurii sunt copiii. Roxy, te astept si pe tine in curand cu o veste de genul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
ce bine e sa gasesti cafeaua facuta!si imi era dor de gustul asteia facute de Simo, eu ii dau sa guste andrei din carnitza de pe gratar, dar doar din mijloc, si legume i-am dat

Mergi la inceput

alexina, ce perioada frumoasa ai!De abia astept sa vina ziua mea
roxy, mami pai la 6 e somnul cel mai dulce la mine, ala dinainte sa sune ceasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

neatza, dragutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

Ce frumos este sa fie ziua ta

Multumesc tuturor pt gandurile frumoase
Am avut musafiri si acum normal, sunt terminata!

Cel mai frumos cadou ete fetita mea frumoasa. Este minunat sa iti serbezi ziua alaturi de copii tai!
In plus, maine avem predarea casutei. Dupa ora 16 avem cheile. Va invit la bairam!!!!!

Noapte buna!!!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

alexina, mai accepti niste felicitari cu intarziere? LA MULTI ANI sanatosi si fericiti si impliniti sa va bucurati de noua casuta si sa petreceti numai clipe minunate in ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata dragele.

Pot sa va ofer eu in dimineata asta, n-am mai facut-o de mult.
Pisuc, ce superveste, ma bucur enorm pentru voi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa-i cresteti!
Andreiutza, mami draga, imi pare rau ca esti intr-o pasa mai proasta. Mai avem noi si d-astea, dar nu le lasam sa ne doboare, nu?? Te imbratisez si vorba ta..noroc ca mai e tzitzi asta acum cu dintii si orice suparare e panaceu...stii ca atunci cand puiul suge la tzitzi se elibreaza niste hormoni ai fericirii..nu mai stiu pe unde am citit, si asa se explica si starea lor de bine la tzitzi..
Mada merci iubita.
Alexina, abia astept sa vad si casuta voastra.
Am uitat si eu sa spun ca am vazut pozelelui SOmeleac, ce familie frumoasa!!!!Va admir!

Delia,Lavi ce faceti fetele?
Strumpfi?
Miki, cand incepi serviciul?

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pe 20 februarie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Roxy...da, asa spunea un dr la traieste sanatos (ma uit la emisiunea asta cand pot) Au stomacelul prea sensibil pt gratar...plus ficatul si toate cele..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

o fi vorba de gratarul clasic, care are si arsura de la carbuni ? ma gandesc ca cel pe plita, pe gratar din acela cu apa nu ar avea nimic, nu ?

Mergi la inceput

asa repede miki, ai gasit bona? ca tb sa se obisnuiasca copiii, nu?

Mergi la inceput

am vorbit aseara pe tel cu un dr de garda de la cmu si mi-a interpretat analizele andrei..proteina reactiva e mare, insa cica creste in procese inflamatorii, inclusiv iesirea dintilor/masele..in schimb, sumarul nu indica infectie, asteptam urocultura..iar leucocitele sunt normale, ceea ce spune el ca nu indica infectie in corp si i-a mai iesit anemie destul de mare la fier..bataita pt mine ca nu prea i-am dat fier acum cica sa-i fac si fierul seric ca sa vedem exact si pe urma primesc tratament pt anemie si sa-i mai fac si un coproparazitologic pt giardia ca sa eliminam orice posibila cauza
nasol e ca azi nu pot sa ajung cu ea pt restul de investigatii ca e sotul cu masina la reparat

Mergi la inceput