Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84
..... Asta mi se trage si de la faptul ca el a schimbat serviciul de ceva timp (inainte lucram impreuna) si acum lucreaza cu o echipa de italieni , de varsta lui , care sunt innebuniti dupa "femei" . Mai mereu imi povesteste ce face la servici , discutii deale lor etc, iar acum ca este mai rece imi aduc aminte de chestii care mi le-a povestit si asa imi vin idei..eu nu am fost geloasa niciodata , nu stiu ce-mi venii acum.

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Of iubita!!!! Imi pare tare rau ca simti asa, dar sunt sigura ca nu ai de ce sa te ingrijorezi!! Sunteti o familie tare frumoasa si sunt sigura ca sotul tau te adora si si adora si copilasul! Si tu esti mama copilasului sau, deci are un motiv in plus sa te divinizeze! Sunt sigura ca vorba lui Betty, cateva ore de relax seara (timp pentru tine) iti va face asa de bine!!! Arati superb!!!
Sa ma vezi pe mine cum imi atarna suncile si ce burta am!! Si nu mai vorbesc de bratele de halterista!!!! Of!!!!!
Si el cu al meu nu am mai facut nika ohooooo, cred ca de prin octombrie si nici chef n am!! Dar eu chiar ar trebui sa mi fac probleme, dar nu mi fac!!! Dar daca as arata cum arati tu, vai pai cred ca as avea o incredere totala in mine!!!! Nu am avut parte de barbati care m au inselat si de asta nici nu ma gandesc ca e posibil asa ceva! Sunt sigura ca TOTUL e ok cu el!!! LOVE IS IN THE AIR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Roberta imi pare rau pt situatia in care te afli, sper sa treaca repe starea asta; e greu cand ai copii totul se schimba, nu mai sunt 2 persoane care pot face orice si oricand, acum este un suflet(sau 2-3, ca la mine) care nu stie ca tu esti obosita si vrei sa dormi, sau ca azi ai vrea sa iesi in oras sau ca azi ai vrea sa stai doar tu cu sotul asa cum faceai poate acum 2-3 ani si tot asa, e o perioada grea dar va trece, pt unii e mai grea acomodarea; si la noi nici nu stiu de cand nu am mai stat cu sotul de vorba mai mult doar noi doi, noua de exemplu ne e dor sa lenevim in pat sambata sau duminica pana pe la 9-10 dimineata cum faceam inainte sa avem copiii, dar asta e in cativa ani vor creste copiii si vom avea timp si pentru noi, Saptamana asta sotul meu trebuia sa fie liber si sambata si duminica, azi am fost la patinoar cu fetele, apoi in vizita la mama si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici pt ca un coleg este internat in spital si dai si mergi repede acasa ca sa plece sotul la servici, si uite asa iar am ramas singura acasa cu toti copiii, si el saracul maine dupa 12 ore de noapte vine si sta cu Natalia pana vin eu de la servici.
M-am lungit si mi-am zis si eu off-ul ca acasa nu mai am cu-i sa-i spun.

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Anca, cata maturitate!!!! Si cred ca abia ai 24 ani!!!!!! Jos palaria!!!! Sfatul asta mi se aplica si mie uneori, cand am mintea de copil!!!!
Te pupic scumpa!!! Si pe cele trei printese ale tale!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Noi iar febra...O iau pe campii...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Oana, multa sanatate piticei Eliza!!!
De la ce aveti febra?
Va pupicesc!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Buna seara! Am revenit si noi acasa dupa un weekend pliiin!

A fost super frumos! Brenciu e fantastic! Geambasu e plictisitor :(
Vremea a fost super ieri in Poiana...am stat toata ziua pe partie...mi-am oxigenat creierii :))
Sara a fost super! A fost ff cuminte, a dormit, s-a jucat intr-una, a fost o rasfatata! Bunicii ar vrea sa plecam in fiecare wekend acum ca sa fie ei stapani pe copil :))

BRAVOOOOOO!!!!!! Te admir mult ca poti si ai cu cine!!!!! WOW!!! Neamaipomenit!!!!!
A mea soacra si eu si acum si sormea stam pe capul saracului meu sot sa ne luam si noi liber macar o seara de la Imi si sa stam doar noi doi!!! Soacra mea a vrut sa ne faca booking la un hotel sa petrecem o noapte impreuna!! Yoc!!! Sotul a fost total impotriva, cum s o lase el pe Imi!!! Sormea s a oferit sa faca baby sitting pe 10 februarie, doar doar sa petrecem si noi o seara faina de Valentine day, sotul nu si nu!! Ca el spune ca avem responsabilitate de parinti si a fi parinte nu trebuie sa lasi totul deoparte si sa mergi la distractii!!! Deci ce fain ca sotul tau vrea!!!

Felicia!!!!! Te rog mult sa te mai gandesti! Nici eu nu credeam ca poate exista asa armonie pe un forum unde persoanele nu se cunosc personal si totusi uite ca noi demonstram ca se poate! Tu esti printre veteranele forumului si nu as vrea ca din cauza unora sa nu mai activezi aici! Stiu ca e public si deci se poate citi de oriunde si oricine...nici mie nu imi convine dar asta e...nu ma pot desparti de voi
Fb e ok dar daca se discuta pe chat si nu esti atunci pierzi...deci :( macar daca vrei pe fb posteaza ca sa vedem toate ce spui! Te rooog mult! Eu tin tare mult la tine si la copilasii tai!

Si eu tin mult la tine Felicia si vorba lui Ruxiiii, nici mie nu mi convine ca e forum public si ma citeste oricine (sincer am cel putin 3 persoane care NU AM CHEF SA MA CITEASCA AICI VA ROG!!!), dar noi suntem prietene after all mai ales prin cate am trecut toate!!! Nici eu nu as putea renunta cu una cu doua la voi, puteti sa ma faceti in toate felurile!!!
Te rugam ramai aici!!!

Mai citesc si mai revin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina
Mai este cineva nediversificat? Noi incepem dupa jumatatea lui febr.

Noi suntem pe jumate diversificat!!! Adica am zis, i am dat 2 zile (in care abia mi a papat) si apoi 2 nu!!! Acu de maine sper sa incep in forta, doar cu o masa dimineata si poateo fructa la 2-3 zile. In weekendul asta i am zis sotului ca atunci cand eu dorm, sa mi aduca pompa sa scot niste lapte si sa i faca el cereale. Nu, el mi o aduce pe Imi la alaptat!!!

Imi vine sa ma pup singura de cand stefan adoarme la 9-10 seara. Asta de vreo saptamana.

Ce fain!!!!!
Vezi, tot greul a trecut! Acu vrei alt bebe, am dreptate??? Ti s a facut deja dor de Stefan bebe mic mic mic si plangacios!!!

Am obs ca de vreo 2 sapt s'a schimbat kk. Miroase mai rau, iar consistenta este mai creamy. Sper sa fie de la evolutia sistemului digestiv. Voi intreba oricum pediatra la control.

Dap, e evolutia sistemului digestiv!! Asa am vazut si la Imi de la 5 luni incolo, no worries hun!!! Cresc pusculenii!!!

_
Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious
Ieri noapte a vomat

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Oare o fi vreo alergie???? I ai introdus ceva nou??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

multumim pentru urari, le intoarcem si noi inzecit!

6 luni - 7,.31 kg, 68 cm (+/- 0.5 ca nu sta la masurat, da din picioare ca animalul).

iepurila a facut ieri febra de doua ori, nu mult, maxim 38.5;

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Oana am ras tare , cica ,, da din picioare ca animalul" hahahahaha....macar zi si tu ca animalutul :))))))))

Cum mai sta cu febra?
Sanatate

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Oana B da, esti haioasa!!!!
Esti de milioane!!!

Gliana, iti dai seama ca daca zicea animalutul, nu mai radeam noi atata!!!! Deci, Oana a vrut sa creeze voie buna si sa ne aduca un zambet pe buze!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Nuuuuuu, ...Fetelor, ssa nu o lasam pe Feli sa plece de aici, pe cine o sa mai cititm noi asa frumos? Daca plecam asa pe rand va fi f trist...:((((((
trebuie sa votam sa NU plece Felicia....
Draga noastra, nu cred ca exista un motiv atat de ireversibil care sa te faca sa ne parasesti de aici.....
Nu pleca Felicia...
Nu pleca Felicia...

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

VOTEZ SA NU PLECE FELICIA!!!!

Fiecare dintre noi e unica!!! Este o placere sa va citesc PE TOATE!! Si lipsa oricareia dintre noi se face simtita imediat (vedeti cate strigari de catalog se fac!!!!) si nu vreau sa plece nimeni!!
Stiu ca uneori fiecare se simte frustrat ca nu i se acorda atentie, dar uite, avem si probleme, trebuie sa ne si intelegem ca a fi mama e time-consuming!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Noi azi la 7 luni , raportam ~ 9.800 kg si ~ 71 cm . Este fix cat Anastasia la 1 an (fara 3 cm ). I-a spart si dintisorul nr. 3 toata gingia si sotul se amuza si zice ca parcaare guma de mestecat lipita pe gingie

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Iuhuuuuuuu!!!!! Ce mi citesc ochii acolo??????
Ce grasun si frumos ai tu acolo Anaemi?????
Felicitari mamico!!!! Pentru tot!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Miha . Menstruatia iti e asa de cand ti-a venit dupa nastere? Mai alaptezi? Si la mine tot asa era cand mi-a venit dupa ce l-am nascut pe Andrei. Complet nedureros si f. putin (alaptam de vreo 4 ori pe zi atunci). Cand am ajuns la doar 2 alaptari pe zi a devenit mai abundent (dar muuult mai putin decat inainte de sarcina). Oricum, a fost f. schimbat comparativ cu ce era inainte de sarcina (cand ma tinea vreo7-8 zile, foarte dureros si abundent). Am stat 2 ani fara menstruatie si tare bine a fost. Eu nu mi-am facut probleme, dar tu iti cunosti corpul cel mai bine si daca simti ca ceva nu e in regula, mergi la dr. .

Mergi la inceput