Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

MULTUMESC dragele mele. Gliana, stiu ca ai dreptate si de obicei discutam orice problema , insa treaba asta am tot spus-o de cateva ori si dupa cateva zile reveneam la aceeasi monotonie de parca nici nu vorbisem si acum parca nici nu mai am chef sa ii mai spun pt ca am impresia ca ma asculta doar pe moment si apoi ii iese pe cealalta ureche... stiu ca ma iubeste dar..ceva nu e in regula , nu stiu ce dar simt ceva...sper sa fie din cauza izolarii si sa nu descopar altceva pt ca mi-am promis ca nu voi mai ierta nciodata tradarea..
fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Nu cred ca trebuie sa te gandesti aatttaaat de departe.
Sa sti ca asa e cand ai bb mic....izolare, nu ai timp de tine. noptile nedormite.....toate trec si pt ca cea mai import este comunicarea...sa o faceti mereu si mereu, chiar daca ti se pare ca nu aude, sau uita repede.Uita daca nu-i amintesti.....
Aminteste-i mereu ca ai nevoie de atentia lui, de liniste si siguranta......
Eu o fac mereu cand este cazut....

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Gliano sa te auda Dumnezeu ca mare dreptate ai!!!
Al meu e un rece (ca si caracter) si crede ma ca i repet cred ca in fiecare seara ca am nevoie de atentia lui, sa ma stranga in brate, sa ma pupe, sa ma dragaleasca.... Eheeeee, eu zic, eu aud!!!
Dar perseverez!!! Perseverez, ca doar cu atata raman, imi bat gura aia degeaba!!!!
Am ajuns si noi intr un hal de plafonare, nu stiu cand o sa dau si eu de veste in tara ca s a schimbat!!! Daca o sa aveti vreodata ocazia sa l cunoasteti pe Ralphetta al meu, o sa vedeti exact despre CINE vorbesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

multumim pentru urari, le intoarcem si noi inzecit!

6 luni - 7,.31 kg, 68 cm (+/- 0.5 ca nu sta la masurat, da din picioare ca animalul). eu zic ca nu e rau. a, si am bifat si noi intoarcerea pe partea dreapta azi (cu greu!)

iepurila a facut ieri febra de doua ori, nu mult, maxim 38.5; si mai nou se trezeste plangand. nu vrea sa suga, nu vrea sa manance, vrea doar in brate (cateodata si atunci plange). sper ca e de la dinti.

ramona am incercat eu ieri branzica calcica si e mare mare fan. mananca de rupe! de fapt in general mananca bine, doar la masa de legume stramba din nas.

Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Felicitari pentru parametrii si bafta cu dintisorii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Multumim pt urari !
Uram si noi la multi ani si la multe lunite Pt Arianna, Casian,Matei,Nectaria !

La multi ani Ana de Lissa!

Felicia . Macar pe FB sper sa te mai vad; acolo suntem doar noi !

Ramona, felicitari pt grasunel ! Maine poimaine iti zice pediatra sa-i dai sarmale lui Iustin

Oana-Ireth si Petru mai are crize cand plange si vrea doar plimbat si vrea sa suga doar plimbat si...tot asa. Dar a facut asa in general inainte sa-i apara dintisorii, apoi s-a linistit.
Febra de la ce a facut? Cum este acum?

Roberta te inteleg perfect.Eu cred ca m-am sabaticit de tot. Cateodata nici din casa nu-mi vine sa ies

Hai, ca o sa treceti si peste asta!

Noi azi la 7 luni , raportam ~ 9.800 kg si ~ 71 cm . Este fix cat Anastasia la 1 an (fara 3 cm ). I-a spart si dintisorul nr. 3 toata gingia si sotul se amuza si zice ca parcaare guma de mestecat lipita pe gingie

la toata lumea!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Wow ce baiet mare!Felicitari dragule

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Roberta imi pare rau pt situatia in care te afli, sper sa treaca repe starea asta; e greu cand ai copii totul se schimba, nu mai sunt 2 persoane care pot face orice si oricand, acum este un suflet(sau 2-3, ca la mine) care nu stie ca tu esti obosita si vrei sa dormi, sau ca azi ai vrea sa iesi in oras sau ca azi ai vrea sa stai doar tu cu sotul asa cum faceai poate acum 2-3 ani si tot asa, e o perioada grea dar va trece, pt unii e mai grea acomodarea; si la noi nici nu stiu de cand nu am mai stat cu sotul de vorba mai mult doar noi doi, noua de exemplu ne e dor sa lenevim in pat sambata sau duminica pana pe la 9-10 dimineata cum faceam inainte sa avem copiii, dar asta e in cativa ani vor creste copiii si vom avea timp si pentru noi, Saptamana asta sotul meu trebuia sa fie liber si sambata si duminica, azi am fost la patinoar cu fetele, apoi in vizita la mama si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici pt ca un coleg este internat in spital si dai si mergi repede acasa ca sa plece sotul la servici, si uite asa iar am ramas singura acasa cu toti copiii, si el saracul maine dupa 12 ore de noapte vine si sta cu Natalia pana vin eu de la servici.
M-am lungit si mi-am zis si eu off-ul ca acasa nu mai am cu-i sa-i spun.

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Sunte-ti de admirat draga mea!Felicitari sincere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

...si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici ...

M-am amuzat si eu putin! Sef cred ca era...si te admir f mult cate descurci cu 3 fete asa bine, plus munca si casa.

Noi iar febra...O iau pe campii...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Of,of,of!Sanatate multa Lizuca frumoasa si sper sa aveti o noapte...linistita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Buna seara! Am revenit si noi acasa dupa un weekend pliiin!

A fost super frumos! Brenciu e fantastic! Geambasu e plictisitor :(
Vremea a fost super ieri in Poiana...am stat toata ziua pe partie...mi-am oxigenat creierii :))
Sara a fost super! A fost ff cuminte, a dormit, s-a jucat intr-una, a fost o rasfatata! Bunicii ar vrea sa plecam in fiecare wekend acum ca sa fie ei stapani pe copil :))

Roberta imi pare rau sa aud ca esti suparata! Si eu zic ca succesul consta in comunicare! Toaca-l la cap pana pricepe :). Cat despre nevoia de ocupatie te inteleg perfect cu toate ca eu sunt mult mai activa si tot simt nevoia de altceva...ma omoara rutina...o ador pe Sara si ador sa petrec timpul cu ea dar am momente cand simt ca o iau razna...nu sunt facuta pt a sta acasa :( eu ma simt bine la servici, la treaba, sa ma simt utila, sa stiu ca fac eu treaba, ca supraveghez eu...de la sfarsitul lui martie ma voi duce cel putin 2 zile pe saptamana la birou...mai mult nu cred ca face fata soacra mea sa stea cu S :(
Deci te inteleg ca iti doresti sa evadezi un pic si sa nu te simti vinovata pt ca simti asta! Esti o mama minunata, fff dedicata, dar trebuie sa ai grija si de tine!

Felicia!!!!! Te rog mult sa te mai gandesti! Nici eu nu credeam ca poate exista asa armonie pe un forum unde persoanele nu se cunosc personal si totusi uite ca noi demonstram ca se poate! Tu esti printre veteranele forumului si nu as vrea ca din cauza unora sa nu mai activezi aici! Stiu ca e public si deci se poate citi de oriunde si oricine...nici mie nu imi convine dar asta e...nu ma pot desparti de voi
Fb e ok dar daca se discuta pe chat si nu esti atunci pierzi...deci :( macar daca vrei pe fb posteaza ca sa vedem toate ce spui! Te rooog mult! Eu tin tare mult la tine si la copilasii tai!

Krissy eu depasesc numai din lapte portia de proteine...pe cutie scrie ca are 1,6/100ml si S bea cam 600 si are 7 kg...deci depasim cu mult....ce as putea face in cazul asta?
Ii dau alternativ carne si branza calcica dar cantitati mici ( carne 20 gr si branza cam la fel) .

Cu ce lapte faceti branza calcica? Eu folosesc Dorna eco dar are grasimi 3,5%...si sunt in dilema daca e ok sau nu...doctorita a zis ca e bun dar eu sunt in dilema!
Ulei de porumb folosesc si eu dar eu il puneam in apa cu 10 min inainte sa iau legumele de pe foc...dar o sa pun si eu in mancare!

La multi ani si din partea mea sarbatoritilor!

Mai citesc si mai revin!

Ce bine ca ti-ai incarcat bateriile!Bun venit si sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Hop si noi!

Multumim de urari adresate Anei

Gabriela, avem un grup pe fb dar e inchis, una dintre noi trebuie sa te adauge. Te-am cautat si eu pe fb dar sunteti mai multe. Cauta-ma cu Betty Asc, am doi strumfi in poza

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

O gasiti la prietenii mei:Gabriela Munteanu din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Miha . Menstruatia iti e asa de cand ti-a venit dupa nastere? Mai alaptezi? Si la mine tot asa era cand mi-a venit dupa ce l-am nascut pe Andrei. Complet nedureros si f. putin (alaptam de vreo 4 ori pe zi atunci). Cand am ajuns la doar 2 alaptari pe zi a devenit mai abundent (dar muuult mai putin decat inainte de sarcina). Oricum, a fost f. schimbat comparativ cu ce era inainte de sarcina (cand ma tinea vreo7-8 zile, foarte dureros si abundent). Am stat 2 ani fara menstruatie si tare bine a fost. Eu nu mi-am facut probleme, dar tu iti cunosti corpul cel mai bine si daca simti ca ceva nu e in regula, mergi la dr. .

Andy, mami de Andrei si de Emma

Andy multumesc pentru raspuns la o ora asa tarzie de noapte!!!! Credeam ca eram singura bufnita la ora asta in noapte!!! UHUHUHUHHHHUUUUUUUU

Prima sangerare dupa lohii am avut o pe 24 octombrie. Putin de tot! Nedureros!!
De alaptat alaptez la fiecare 2 ore, fie zi fie noapte! Eu sunt una din mamicile de aici care se chinuie cu puiutul care se trezeste la fiecare 2 ore noaptea, deci mergem inainte cu LM ca e!!!!
Pe mine nu ma ingrijoreaza faptul ca e putin sau nedureros (da Domnu sa fie asa pe viata!!!! ) ci faptul ca e foarte neregulat!!!
Nu mi s a intamplat sa fie atat de des!! Practic in ianuarie am avut 2 menstruatii: pe 11 si 28. Nu am mai avut asa ceva!!
Ma sperie!
Dar sun maine la medic!!!
Ce super de tine ca ai stat 2 ani fara menstruatie!! Si eu mi as fi dorit mult de tot!!
Acum am venit de la prima alaptare de noapte!! De aia am intarziat cu raspunsul!
Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Hop si noi!

Multumim de urari adresate Anei

Gabriela, avem un grup pe fb dar e inchis, una dintre noi trebuie sa te adauge. Te-am cautat si eu pe fb dar sunteti mai multe. Cauta-ma cu Betty Asc, am doi strumfi in poza

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

La multi ani Ana(de Betty)!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc si sanatate din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Miha, buhuhu si eu. Poate te linisteste un pic daca iti spun ca si mie tot la 2-3 saptamani imi venea in primele cateva luni si ca, dupa vreo 3-4 luni de cand a revenit, parea ca s-a stabilizat pe la 24-26 de zile (eu inainte de Andrei eram pe la 29-31 de zile). Dar n-a apucat sa se stabilizeze prea bine ca am ramas gravida cu Emma. Dar cel mai bine vezi ce zice dr. Oricum, de voi e bine ca mancati la 2 ore , Emma mai nou vrea la 1,5 ore si stomacelul ei nu stie ca e zi sau noapte. Si a inceput sa manance si solide bine. E o grasuna!

Mergi la inceput