Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
anca-28 spune:
Roberta imi pare rau pt situatia in care te afli, sper sa treaca repe starea asta; e greu cand ai copii totul se schimba, nu mai sunt 2 persoane care pot face orice si oricand, acum este un suflet(sau 2-3, ca la mine) care nu stie ca tu esti obosita si vrei sa dormi, sau ca azi ai vrea sa iesi in oras sau ca azi ai vrea sa stai doar tu cu sotul asa cum faceai poate acum 2-3 ani si tot asa, e o perioada grea dar va trece, pt unii e mai grea acomodarea; si la noi nici nu stiu de cand nu am mai stat cu sotul de vorba mai mult doar noi doi, noua de exemplu ne e dor sa lenevim in pat sambata sau duminica pana pe la 9-10 dimineata cum faceam inainte sa avem copiii, dar asta e in cativa ani vor creste copiii si vom avea timp si pentru noi, Saptamana asta sotul meu trebuia sa fie liber si sambata si duminica, azi am fost la patinoar cu fetele, apoi in vizita la mama si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici pt ca un coleg este internat in spital si dai si mergi repede acasa ca sa plece sotul la servici, si uite asa iar am ramas singura acasa cu toti copiii, si el saracul maine dupa 12 ore de noapte vine si sta cu Natalia pana vin eu de la servici.
M-am lungit si mi-am zis si eu off-ul ca acasa nu mai am cu-i sa-i spun.
Babylicious spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca-28 ...si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici ... |
M-am amuzat si eu putin! Sef cred ca era...si te admir f mult cate descurci cu 3 fete asa bine, plus munca si casa.
Noi iar febra...O iau pe campii...
Babylicious spune:
A. Felicitari puiutilor cu masuratorile cele noi si frumoase! si la multe lunite puiutilor!!
Ruxiiiii spune:
Buna seara! Am revenit si noi acasa dupa un weekend pliiin!
A fost super frumos! Brenciu e fantastic! Geambasu e plictisitor :(
Vremea a fost super ieri in Poiana...am stat toata ziua pe partie...mi-am oxigenat creierii :))
Sara a fost super! A fost ff cuminte, a dormit, s-a jucat intr-una, a fost o rasfatata! Bunicii ar vrea sa plecam in fiecare wekend acum ca sa fie ei stapani pe copil :))
Roberta imi pare rau sa aud ca esti suparata! Si eu zic ca succesul consta in comunicare! Toaca-l la cap pana pricepe :). Cat despre nevoia de ocupatie te inteleg perfect cu toate ca eu sunt mult mai activa si tot simt nevoia de altceva...ma omoara rutina...o ador pe Sara si ador sa petrec timpul cu ea dar am momente cand simt ca o iau razna...nu sunt facuta pt a sta acasa :( eu ma simt bine la servici, la treaba, sa ma simt utila, sa stiu ca fac eu treaba, ca supraveghez eu...de la sfarsitul lui martie ma voi duce cel putin 2 zile pe saptamana la birou...mai mult nu cred ca face fata soacra mea sa stea cu S :(
Deci te inteleg ca iti doresti sa evadezi un pic si sa nu te simti vinovata pt ca simti asta! Esti o mama minunata, fff dedicata, dar trebuie sa ai grija si de tine!
Felicia!!!!! Te rog mult sa te mai gandesti! Nici eu nu credeam ca poate exista asa armonie pe un forum unde persoanele nu se cunosc personal si totusi uite ca noi demonstram ca se poate! Tu esti printre veteranele forumului si nu as vrea ca din cauza unora sa nu mai activezi aici! Stiu ca e public si deci se poate citi de oriunde si oricine...nici mie nu imi convine dar asta e...nu ma pot desparti de voi
Fb e ok dar daca se discuta pe chat si nu esti atunci pierzi...deci :( macar daca vrei pe fb posteaza ca sa vedem toate ce spui! Te rooog mult! Eu tin tare mult la tine si la copilasii tai!
Krissy eu depasesc numai din lapte portia de proteine...pe cutie scrie ca are 1,6/100ml si S bea cam 600 si are 7 kg...deci depasim cu mult....ce as putea face in cazul asta?
Ii dau alternativ carne si branza calcica dar cantitati mici ( carne 20 gr si branza cam la fel) .
Cu ce lapte faceti branza calcica? Eu folosesc Dorna eco dar are grasimi 3,5%...si sunt in dilema daca e ok sau nu...doctorita a zis ca e bun dar eu sunt in dilema!
Ulei de porumb folosesc si eu dar eu il puneam in apa cu 10 min inainte sa iau legumele de pe foc...dar o sa pun si eu in mancare!
La multi ani si din partea mea sarbatoritilor!
Mai citesc si mai revin!
anca-28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Babylicious
M-am amuzat si eu putin! Sef cred ca era...si te admir f mult cate descurci cu 3 fete asa bine, plus munca si casa. Noi iar febra...O iau pe campii... Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
Scuze de greseli, dar o alaptam pe Natalia si sunt si foarte obosita.
anca-28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Babylicious
M-am amuzat si eu putin! Sef cred ca era...si te admir f mult cate descurci cu 3 fete asa bine, plus munca si casa. Noi iar febra...O iau pe campii... Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
Dar de la ce face febra?
Sper sa nu fie ceva grav si sa treaca repede.
v_florina spune:
seara buna fetelor!
Noi suntem bine, ieri seara a venit si Razvan din delegatie, iar azi am cumparat saniuta si am fost in parc.
Felicia, te pup si astept si eu sa iti schimbi decizia.
Oana B, au iesit dintisorii de sus? Probabil ca de asta este marait Casian.
Oana M, iar cu febra? Cat este? Aveti si mucisori?
Ramona, dar ce grabita este pediatra ta!
Rodica, vorbeste cu sotul tau. Din nou, si din nou.
Adra, cu ce incepeti diversificarea?
Mai este cineva nediversificat? Noi incepem dupa jumatatea lui febr.
Imi vine sa ma pup singura de cand stefan adoarme la 9-10 seara. Asta de vreo saptamana.
Am obs ca de vreo 2 sapt s'a schimbat kk. Miroase mai rau, iar consistenta este mai creamy. Sper sa fie de la evolutia sistemului digestiv. Voi intreba oricum pediatra la control.
Pup fetele
Babylicious spune:
Anca, m-am amuzat si eu putin...nu te supara..
Febra nu stiu de la ce e, nu am stiut nici saptamana trecuta... Parca ar avea si 2 muci rataciti...da nu ceva ingrijorator. Ieri noapte a vomat, destul de mult, nu o lua somnu inainte sa vomite, cred ca ii era rau. Dupa care a fost bine mersi si a dormit bine. Acu nu stiu dc are legatura... In fine, stau cu apa cu otet pe calorifer, in caz de ceva sa fie calduta, si am paracetamolu langa mine. sper sa dorm...
Gabrielita81 spune:
Florina si noi suntem nediversificate si sincer nu ma grabesc...fata mea e nascuta pe 21 aug si mai avem pana la 6 luni...
Eu mi-am propus la 6 luni dar nu stiu mai vedem ....eu las instinctul meu de mama sa-mi spuna cand trebuie schimbat ceva de regula...