Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Ufff, Anaemi, dragii de voi!Prin cate ati trecut in asa scurt timp!si va doresc multa sanatate.Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ana, zau du te la dr. si zau, dormi mai mult!!!!! o sa ajungi o umbra in ritmul asta!

lori, nu se baga intre noi. ideea e ca n as avea chef sa stea non stop cu noi. dar prb ca asa va fi.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Inteleg,dar vezi tu uneori nu e de voie ,e de nevoie!
Succes si sa va descurcati cat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Si ca sa nu dau numai vesti rele, s-a ridicat si Petru, in sfarsit , in 4 labe.

Abia azi a prins miscarea si este tare haios ca nu mai vrea sa stea in fund. Se arunca cu capul inainte pe burtica sa exerseze. Inca mai avem pana la stat bine in 4 labe, dar macar am inceput

La multe lunite Petru Nectarie !!!

Ramona bine ca ai de cine profita

Eu nici pe mama nu o chem, daramite pe soacra-mea Cu toate ca uneori asa imi doresc sa vina cineva sa ma ajute, dar daca n-am cu cine sa vorbesc ...ma resemnez

SdCristina te inteleg perfect Eu, de 6 ani, de cand am ramas insarcinata cu Filip, nu mai stiu de nimic, nimic. Peste tot unde iesim, iesim numai si numai cu copiii.

Doar cu sotul meu, nu am mai iesit de dinainte sa-l nasc pe Filip. Prietene? Voi sunteti singurele mele prietene.
De 6 ani ma stiu numai insarcinata si cu copii atarnati de tzatze.

Eu pentru mine nu prea mai exist...Mi-am asumat responsabilitatea asta, dar uneori ma intreb, daca, chiar imi doresc asta.
De scoala nu mai zic. Simt ca am invatat 6 ani degeaba. M-am prostit de tot...am momente cand nu-mi amintesc nici macar cele mai elementare lucruri.

Implinire pe plan profesional? Ce-i aia? Pt mine nu exista !

M-am ambitionat sa fac multe lucruri deodata si cred ca nu am facut nimic bine. De ce am facut asta? Nu stiu! Poate doar sa-mi demonstrez ca pot...dar am momente cand nu mai pot, si-mi vine si mie sa plec...dar singura. Mi-a trecut prin cap de cateva ori, in special cand m-am mai certat cu al meu, dar unde sa ma duc? CUM sa plec?

Ma invart intr-un cerc vicios, intre "vreau" si "nu vreau"...acum sunt bine, acum ma pocnesc gandurile aiurea.

Incerc sa ma mentin la suprafata pentru ei...ei nu au nici o vina !

Mai pic, mai ma ridic, iar pic, iar ma ridic...ce sa fac? N-am cum sa ma inchid in butoi , asa ca incerc sa-mi alung gandurile urate !

Imi dau drumul la muzica taaare si dansez prin casa ca nebuna Imi fac singura terapie si sa sti ca-mi prinde biine

te pup si sper sa iesi repede din butoi.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ana, zau du te la dr. si zau, dormi mai mult!!!!! o sa ajungi o umbra in ritmul asta!

lori, nu se baga intre noi. ideea e ca n as avea chef sa stea non stop cu noi. dar prb ca asa va fi.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Ce umbra? ca deja-s fantoma
Acum lasand gluma, mi-a prescris doctorul ranitidina si maalox. Ieri am uitat sa iau ranitidina

Probabil ca urmeaza sa fac o radigrafie cu bariu sau o eco. Vad cum o sa ma simt dupa tratament.

De dormit , dorm dar cand nu este Petru crizat

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

La multe lunite Nectarel!
Sa fi sanatos si plin de noroc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Si ca sa nu dau numai vesti rele, s-a ridicat si Petru, in sfarsit , in 4 labe.

Abia azi a prins miscarea si este tare haios ca nu mai vrea sa stea in fund. Se arunca cu capul inainte pe burtica sa exerseze. Inca mai avem pana la stat bine in 4 labe, dar macar am inceput

La multe lunite Petru Nectarie !!!

Ramona bine ca ai de cine profita

Eu nici pe mama nu o chem, daramite pe soacra-mea Cu toate ca uneori asa imi doresc sa vina cineva sa ma ajute, dar daca n-am cu cine sa vorbesc ...ma resemnez

SdCristina te inteleg perfect Eu, de 6 ani, de cand am ramas insarcinata cu Filip, nu mai stiu de nimic, nimic. Peste tot unde iesim, iesim numai si numai cu copiii.

Doar cu sotul meu, nu am mai iesit de dinainte sa-l nasc pe Filip. Prietene? Voi sunteti singurele mele prietene.
De 6 ani ma stiu numai insarcinata si cu copii atarnati de tzatze.

Eu pentru mine nu prea mai exist...Mi-am asumat responsabilitatea asta, dar uneori ma intreb, daca, chiar imi doresc asta.
De scoala nu mai zic. Simt ca am invatat 6 ani degeaba. M-am prostit de tot...am momente cand nu-mi amintesc nici macar cele mai elementare lucruri.

Implinire pe plan profesional? Ce-i aia? Pt mine nu exista !

M-am ambitionat sa fac multe lucruri deodata si cred ca nu am facut nimic bine. De ce am facut asta? Nu stiu! Poate doar sa-mi demonstrez ca pot...dar am momente cand nu mai pot, si-mi vine si mie sa plec...dar singura. Mi-a trecut prin cap de cateva ori, in special cand m-am mai certat cu al meu, dar unde sa ma duc? CUM sa plec?

Ma invart intr-un cerc vicios, intre "vreau" si "nu vreau"...acum sunt bine, acum ma pocnesc gandurile aiurea.

Incerc sa ma mentin la suprafata pentru ei...ei nu au nici o vina !

Mai pic, mai ma ridic, iar pic, iar ma ridic...ce sa fac? N-am cum sa ma inchid in butoi , asa ca incerc sa-mi alung gandurile urate !

Imi dau drumul la muzica taaare si dansez prin casa ca nebuna Imi fac singura terapie si sa sti ca-mi prinde biine

te pup si sper sa iesi repede din butoi.

Aceeasi terapie mi-o aplic si eu si-i bine ca functioneaza!
Sanatate multa si sa stii ca ai fost tare comica asa cum ai povestit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Salutare si de la noi! la multi ani tuturor sarbatoritilor, si multa putere celor ce se chinuie cu... diverse

SI eu sunt cam in butoi.
In weekend am fost cu febra, apoi cu treziri nocturne din 30 in 30 de min. Urla cat il tineau plamanii, initial m-am si speriat. Apoi mi-am dat seama ca e de la dinti. Crunt! suntem amandoi rupti de somn. Casian bineinteles ca n-are nimic, el e vesel (momentan).

Asta e nimic pe langa vestea pe care am primit-o astazi. Ca tot vorbeati de ajutor de la mame si mame soacre, a mea mama soacra m-a anuntat ferm ca ea nu mai sta cu asta mic daca n-o platim. O mai chemam cand plecam la cumpraturi sau cand am seditele de condus (au fost in total 17 sedinte, a cate 2 ore, deci a stat mult rau!) Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna.
Nu am vazut in viata mea o bunica mai fatarnica, nu suna si ea sa vada ce ii face nepotul, nu trece pe la noi cu saptamanile daca nu o chemam noi (si sta la 5 min de mers cu masina de noi), si in general e numai dupa bani! acum cateva saptamani ne-a zis (pe un ton foarte autoritar) ca "sa vedeti cum faceti ca vreau si eu niste bani!"
Sunt eu cu capul?? am eu DATORIA sa o intretin? in conditiile in care ea toata viata nu a muncit, si-a batut joc de bani (ca a avut), a mancat zestrea lui fiica-sa si acum asteapta ajutor din partea celor 3 copii pe care NU i-a crescut, si pe care i-a lasat in grija bunicilor?! (ce ironie a sortii)
Simt ca imi explodeaza capul de nervi. I-am spus ca nu am si nu ii dau aproape jumatate din salariul meu ca sa stea cu asta mic. Prefer sa il duc la cresa! nu mi se pare normal. A, daca ar cere umila niste bani, poate as ajuta-o (zic poate pentru ca ii stiu trecutul si stiu ce pretentii financiare are) dar asa... i-am zis sotului ca eu nu vreau sa o mai vad!

Sincer acum, sunt eu exagerata si poate nu observ din cauza furiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Roberta imi pare rau pt situatia in care te afli, sper sa treaca repe starea asta; e greu cand ai copii totul se schimba, nu mai sunt 2 persoane care pot face orice si oricand, acum este un suflet(sau 2-3, ca la mine) care nu stie ca tu esti obosita si vrei sa dormi, sau ca azi ai vrea sa iesi in oras sau ca azi ai vrea sa stai doar tu cu sotul asa cum faceai poate acum 2-3 ani si tot asa, e o perioada grea dar va trece, pt unii e mai grea acomodarea; si la noi nici nu stiu de cand nu am mai stat cu sotul de vorba mai mult doar noi doi, noua de exemplu ne e dor sa lenevim in pat sambata sau duminica pana pe la 9-10 dimineata cum faceam inainte sa avem copiii, dar asta e in cativa ani vor creste copiii si vom avea timp si pentru noi, Saptamana asta sotul meu trebuia sa fie liber si sambata si duminica, azi am fost la patinoar cu fetele, apoi in vizita la mama si primeste sotul meu telefon de la sot ca trebuie sa mearga la servici pt ca un coleg este internat in spital si dai si mergi repede acasa ca sa plece sotul la servici, si uite asa iar am ramas singura acasa cu toti copiii, si el saracul maine dupa 12 ore de noapte vine si sta cu Natalia pana vin eu de la servici.
M-am lungit si mi-am zis si eu off-ul ca acasa nu mai am cu-i sa-i spun.

Anca, cata maturitate!!!! Si cred ca abia ai 24 ani!!!!!! Jos palaria!!!! Sfatul asta mi se aplica si mie uneori, cand am mintea de copil!!!!
Te pupic scumpa!!! Si pe cele trei printese ale tale!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Miha nu mai am chiar 24 de ani, am aproape 30, desi mi-ar placea sa am iar 24 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Buna, fetele! Ce mult ati scris!!!
DE AZI AVEM, OFICIAL, PRIMUL DINTE!!!
Noi am inceput alergatura dupa rochia de mireasa, acum cat mai sunt reduceri...Am avut un week-end plin si nu prea am avut timp sa intru pe aici. Dar sper ca sunteti bine si ca strumfii sunt toti in regula. Va pupam si fugim la bucatarie ca suntem cu oalele pe foc!

felicitaaaaariiiiii

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Multumiiiim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Sincer acum, sunt eu exagerata si poate nu observ din cauza furiei?

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

NU!

Mergi la inceput